Plynove pistole
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Plynové pistole
A nemate niekto skusenosti so znackou Rohm? Celkom by ma zaujimalo ako je na tom s kvalitou, lebo som od tejto znacky este nic nazivo nevidel, a pravdupovediac ani vela nenacital.
Leon: pár stránek dozadu se dočteš , že docela dobře dopadla pistole Röhm RG96 ale je dost velká pár kamarádů mám co mají pistole na ZP ze začátku po udělaní si nakoupily velke pistole jak byly nadšený a po docela krátke době radost opadla když začaly zjištovat že na bežne nošení nebyly moc uzpůsobený a pomalu všichni přezbrojily na menší modely. Takže za mě je lepší sehnat si něco menšího a jinak musí poradit někdo jiný.
No ja som myslel konkretne tuto:
RG 88
Kód: Vybrat vše
http://www.roehm-waffen.de/core.php?load=view&item_no=702.02.00
Jo ta se mi taky líbí ale podle německých recenzi taky moc dobře nedopadla.
Ja mam tie plynovky skor ako take hobby Taka technicka hracka pre dospelych co nemaju zbrojak Na obranu nosim primarne pepper sprej, plynovku nenosim vzdy, iba ked mam na to chut a naladu dlho som mal Zoraki 914, s tou nebol ani jeden problem, ziaden zasek, 100 percentna zbran, nebal by som sa ju pouzit ani na obranu v pripade nudze. Ale potom mi v nej praskla pruzina a nahradnu som zatial nezohnal, objavila sa Zoraki 906 a proste som ju musel mat Krasna zbran, ale pre tie zaseky ktore sa pomerne casto objavuju by som ju asi na obranu nepouzil, cize ju mam "len" ako technicku hracku a predmet mojho zbranoveho hobby. Ta Rohm ma oslovila preto, lebo na obrazkoch ma krasne spracovanie a vyzera tak kvalitne, posobi "ostrym" dojmom a keby viem ze je to istota (nieco ako Zoraki 914) tak by som ju pribral do zbierky (chromovu s drevenymi pazbickami ) Ale asi radsej opravim model 914, to je ozaj "pani pistol" na univerzalne pouzitie.
I já mám plynovky jako hobby. Vybírám a vybírám a výbírám a nemůžu si pořad vybrat svoji první plynovku.
No rozhodol som sa ze to natocim aby ste posudili ci to je v poriadku Takto teda (ne) funguje podavanie nabojov.
Natacal som bez vratnej pruziny, lebo s nou sa to robilo ozaj tazko V druhej polovici videa je aj lepsie nasvetlenie.
Natacal som bez vratnej pruziny, lebo s nou sa to robilo ozaj tazko V druhej polovici videa je aj lepsie nasvetlenie.
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=UaYjiGUiu1M
Zkus zmáčknout vodítka zásobníku o kousek k sobě.Video je super,je vidět co to dělá-nedělá.
Já tam vidím, že se ten náboj natlačí víc doleva a pak se i do hlavně (?) zasouvá zkřiva. Ale nevím, jestli to u plynovky má dělat.
Umarex Smith&Wesson M&P R8,
Zoraki M906
Zoraki M906
Niekedy ide rovno, niekedy krivo, niekedy zadrhne, ale mozno je to sposobene tym velmi pomalym pohybom, lebo ked zaver vypustam zozadu, tak tam krasne skacu bez zasekov... ale preco sa seka pri strelbe je mi zahadou
Zdravicko, chvilku som tu nebol a mam co citat
no ale dnes prisla domov hracka tak sa vytesujem...sobotu sa ide odskusat...
Rohm RG96 ako som tu spomynal dal som na vase rady ... snad budem spokojny...
ak nejake prve dojmy tak snad tolko ze ma trosku zaskocila velkost aj ked som s tym ratal, no aj tak
pre total neplynovkarov prosim nekazit prve dojmy a apson chvilku ma nechajte sa vytesit
no ale dnes prisla domov hracka tak sa vytesujem...sobotu sa ide odskusat...
Rohm RG96 ako som tu spomynal dal som na vase rady ... snad budem spokojny...
ak nejake prve dojmy tak snad tolko ze ma trosku zaskocila velkost aj ked som s tym ratal, no aj tak
pre total neplynovkarov prosim nekazit prve dojmy a apson chvilku ma nechajte sa vytesit
Takže, VZI Vsetín zastavil výrobu plynovek Kevin jako důvod byl ten, že se našli šikulové, kteři se snažily předělávat z plynnové na ostrou a podařilo se jim to. Firma si chce ve světě zachovat renomé. I když měli vše co se týče plynovky v pořádku i přesto zastavily výrobu. Kdo váhal s nákupem kvalitní plynovky má už teď smůlu.
Nejednalo se náhodou o Kevina v ráži 9mm Makarov P.A s pryžovým projektilem? Který se vyváží do zemí bývalé S.S.S.R.?
A ten je u nás na ZP. Nebo opravdu vyráběli plynovku v ráži P.A.K, která je u nás volně prodejná od 18ti?
A ten je u nás na ZP. Nebo opravdu vyráběli plynovku v ráži P.A.K, která je u nás volně prodejná od 18ti?