Plynove pistole
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
-
Re: Plynové pistole
Z toho co jsem psal "nahore" to podle meho bylo vice nez patrne. Psal jsem, ze zadrzenim by ses dopoustel trestneho cinu, ne vsak v pripade nutne obrany - coz obrana vlastniho majetku rozhodne je!
A odpoved na tuhle otazku je: nevim. Nevim, protoze ani nevim, o kterem e-shopu treba mluvis. V Colosus bych to asi nezkousel ale mozna jine kramy by to schroupnuly...
A odpoved na tuhle otazku je: nevim. Nevim, protoze ani nevim, o kterem e-shopu treba mluvis. V Colosus bych to asi nezkousel ale mozna jine kramy by to schroupnuly...
ČZ 75 Compact, 9mmL
Telesk. obusek + Peprovy sprej
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
Norconia QB 78 4,5mm + Umarex Walther 6x42
Luk Lyons 68" recurve, 36lbs, SF Optimo 24" stred, SF Axiom zamerovac, SF Axiom 30" stabilizator
Telesk. obusek + Peprovy sprej
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
Norconia QB 78 4,5mm + Umarex Walther 6x42
Luk Lyons 68" recurve, 36lbs, SF Optimo 24" stred, SF Axiom zamerovac, SF Axiom 30" stabilizator
Když sem si kupoval Zoraki, tak mě také zajímala verze... Psal jsem dotaz do Colosusu (Jestli má pádovou pojistku a jestli se "předek hlavně" dá vyšroubovat nebo je napevno), odpověděli že rv je 2010 a že se nedá předek šroubovat o pádové pojistce nevěděli...Ale riskl sem to (kupováno v Říjnu)...Verzí si nejsem jist. Nábojovou komoru to má posunutou, uprostřed ní je navíc přepážka (ale ze předu to není videt) a pádovou pojistku to taky má, tak nevím?
Atak Zoraki 914
Oka chapu diky moc
A za dotaz clovek nic neda kdyz nebudou vedet jinde mozna jo
A za dotaz clovek nic neda kdyz nebudou vedet jinde mozna jo
Soptik21: taky jsem to riskl teď na konci podzimu, bral jsem ne-automat verzi z armyeshop a mám taky i přepážku, i posunutou komoru
njn, přepážka mi tam překáží při čištění, vůbec to nejde čistit, nedá se tam prostrčit kartáček... Nějak si nejsem jist, jestli má smysl to čistit, jestli jen nepromazávat, když se tam stelně nedostanu?
Atak Zoraki 914
já jsem svou Zoraki 914 čistil tak že jsem hadrama vytřel jeden konec hlavně a tu komoru a pak prostříkl WDčkem nebo konkorem.
Soptik-Jde to kartáčkama na fajfky
caute chlapi, ako to tu citam tak do ataku zaraki 914 mam davat naboje len umarex? Pretoze ja som kupil k pistoly naboje http://www.colosus.sk/flash-defence-nab ... lver-10ks/ a po vystreleni cca 10 nabojov, sa mi zacala zasekavat. Jak som to rozobral, zistil som ze je pekne zaserkana. Robia to tie naboje?
Znamy ma plynovku ekol a ten mi vravi ze cca 100 nabojov a este ju necistil a uplne v pohode fakci.
po kolko vystreloch cistite pistole? - mne sa zda po 10tich strasne skoro
viete mi odporucit aj nejaku cistiacu sadu kartacov?!
tak isto pri rozoberani a skladani musim mat kombinacky musim si vzdy pridrzat tycku kde je strunka aby som mohol zasunut kolik (nepoznam odborne nazvy :\ ) a pri rozoberani musim pomocou kliestou kolik vytiahnut. nemate na to nejaky navod aby som to nemusel takto riesit?!
Znamy ma plynovku ekol a ten mi vravi ze cca 100 nabojov a este ju necistil a uplne v pohode fakci.
po kolko vystreloch cistite pistole? - mne sa zda po 10tich strasne skoro
viete mi odporucit aj nejaku cistiacu sadu kartacov?!
tak isto pri rozoberani a skladani musim mat kombinacky musim si vzdy pridrzat tycku kde je strunka aby som mohol zasunut kolik (nepoznam odborne nazvy :\ ) a pri rozoberani musim pomocou kliestou kolik vytiahnut. nemate na to nejaky navod aby som to nemusel takto riesit?!
Slavia_634, Delta Optical Entry 6x32AO
Suzuki_Bandit_1200 :P
schmoud: a na co je používaš ty fleshe. Podle mě nejhorší náboje co do plynovky můžeš použít.
no neviem, hovorim kupil som ich s puskou teraz pred vianocami nemal som ani tusenia ze to su take hnoje
takze cele toto moze byt tymi nabojmi co?!
takze cele toto moze byt tymi nabojmi co?!
No ty fleshe dost sviněj hlaveň. Ty bych tam vůbec nedával. Na obranu asi nejspíš pepřáky a slzotvorný.
a ked len tak na plasenie vrabcov napr.?!
na ostatne veci mi asi neodpovies co?!
na ostatne veci mi asi neodpovies co?!
Schmoude, někde jsem četla, že Zoraki nyní posílá do prodeje zbraně "nakonzervované" něčím černým a že se mají napřed vyčistit, aby se po pár ranách nezasekly.
Umarex Smith&Wesson M&P R8,
Zoraki M906
Zoraki M906
monikasch ale v manuale nic take neni
schmoud: Pokud sis ty náboje koupil v Colosusu, tak je na nich český návod, kde je napsáno, že se má po vystřelení dobře vyčistit zbraň. Flash defence zasírají zbraň úplně nejvíc, a navíc vlastně k ničemu nejsou. Takže je dostřílej, pořádně vyčisti zbraň a používej jen plynové, pepřové nebo poplašné, u Zoraki 914 je jedno jakého výrobce, střílí spolehlivě všechny značky (oproti Ekolu, ten je rozmlsanej víc, o Kimaru nemluvím, mám všechny tři).
Zoraki 914 je asi opravdu to nejlepší co se dá pořídit v ceně do 3000,- nehledě na to, že za 3000 jsou dvě
Zoraki 914 je asi opravdu to nejlepší co se dá pořídit v ceně do 3000,- nehledě na to, že za 3000 jsou dvě