2 kebab: Ohledně váhy a velikostí. Ano je, světe div se, obdobná ostrejm. A to je ta stranda, že tahám něco, co mi přináší STEJNÝ omezení při životním komfortu, ovšem se zlomkovou účinností, to je ale gól, co?
citace:

prý tvar pistole ... tvá záměrná lež a tvé záměrné matení, protože i jen alespoň trochu inteligentní zájemce o plynovku velice rychle zjistí, že pokud opravdu chce, může si pořídit plynovou zbraň týchž rozměrů jako je zbraň ostrá, raději ještě upřesňuji jako ostrá zbraň a určená k osobní obraně záměrem, tedy nikoli příruční kanón do války nebo k ohromování patnáctek, po shlédnutí nějakého emerického filmu a obvykle to velikanááánského škváru,

prý váha pistole ... tvá záměrná lež a záměrné matení, protože zcela to samé jako jsem už uvedl u tvaru pistole platí i pro váhu pistole, tedy existuje plná srovnatelnost s ostrým protějškem,

prý nekvalitní materiály ... tvá záměrná lež a tvé záměrné matení, protože zcela to samé jako jsem uvedl u tvaru pistole a u váhy pistole platí i pro použitou kvalitu materiálů,
tedy existuje plná srovnatelnost s ostrým protějškem, pochopitelně uzpůsobeno charakteru zbraně a, nanejvýš a v některých případech, obvykle z cenových důvodů ale nikoli(!) se sníženým dopadem na funkčnost a spolehlivost zbraně jsou, na některých místech, u plynovky a i z legislativních důvodů materiály proti ostré zbrani zaměněny ... a také jsou provedeny konstrukční úpravy ... právě proti zamezení zneužití plynovky, tj. pro zamezení předělání plynovky na ostrou,

prý nekvalitní zpracování ... tvá záměrná lež a záměrné matení, protože to samé jako jsem už uvedl u tvaru pistole, váhy pistole, použitých materiálů platí i pro kvalitu zpracování, tedy existuje plná srovnatelnost s ostrým protějškem. Konec citace.
Sranda je, že opět argument zní:"tvá záměrná lež a matení" Supéééééééééééééér

Tvar a velkost s váhou jsme pořešili, a teď k té kvalitě. Zatím jste jí tu dokazovali pofidérníma videama z Youtube, kde se ještě v půlce případů ty krámy kously. Odmítli jste sami vlastní krámy rozebrat a zjistit z čeho jsou. Dostatečně jste prokázali neznalost v konstrukci a v úpravách plynovek oproti ostrým verzím...........je nutné dále opakovat, že vaše argumentace tady není ani za mák věcná, pouze po věcnosti je tu sháňka?!
2 Pietro: Lehkovážnost je věc jedna, zákon druhá. Do dvou zbraní trezor mít nemusíš.........a kdybys ho měl, tak skříň s certifikátem se rozhodně nepohybuje v řádu desetitisíců. V případě menších trezorů jde o stovky (použitých) až pár tisíc......a sorry, takovejhle "trezor" jsem měl doma i před koupí první hračky, třeba kvůli smlouvám, pár drobnostem manželky, atd.............
Tak a teď pánové ty argumenty pro plynovky prosím.