Biggles píše:2 Pietro: Poslední tvojí větu tesat do kamene
A proto, že "může být", je lepší se spolehnout na něco údernějšího, protože "může být" je kur.vsky malá pojistka života
Asi jsem se nevyjadril uplne presne tak, jak jsem chtel.
Reci o jen kaslani........muze byt, je to kazdeho vec a panove s patentem na pravdu s tim nadelaji prd.
Bylo to mysleno tak, ze "muze byt" ze budete mit tyhle kecy. Proste si myslete co chcete, udelate prd s tim, ze je to proste jen vas nazor - vase kecy. Muzete tady plkat az na pudu ale lidi se stejne vzdycky rozhodnou sami.
SATAN: Tvoje nazory jsem cetl na zacatku tohohle vlakna, nez jsem zacal prispivat. Rozhodne mi to nestoji za reakci, protoze jsi opet prisel se stejnym blabolem jako tenkrat a jako hromada jinych kecalku pred Tebou a sice - je riziko vytahovat plynovku, protoze protistrana muze mit ostrou.
Podle teto "logiky" by lidi nemeli ani tahat obusky, paralyzery nebo spreje, protoze utocnik si rozhodne nenecha zlamat nohy obuskem, kdyz bude mit pistoli. V podstate tenhle Tvuj "argument" tvrdi, ze kdyz nemas pistoli ostrou, tak je to na prd a je to riziko. S temahle kecama bys mozna mel pravdu nekde v USA ale tady to tak neni. Samozrejme zalezi na posouzeni dane situace, kdyz mam pocit, ze mi tahani zbrane spise uskodi, nebudu to prece delat. Vy ostri hosi proste jste zahledeni do svych bambitek a mate silacke reci. Sice vam to nepreju, ale pokud nekdy se za temi mrizemi ocitnete, vzpomente si na me. A mozna vam pak dojde, ze by vas ten postreleny/zastreleny utocnik na 99% nezabil a ze jste mu bud meli dat, co chtel a nebo ho alespon zneskodnit mene smrticim zpusobem.
Je mi jasny, ze vas nepresvedcim a je mi to jedno, stejne tak nepresvedcite vy me (rozhodne ne kecama, ktere jsem slysel uz milionkrat a vim, jak zcestne jsou). Co mi ale jasny neni, je proc mate tu potrebu neustale chodit do tohoto tematu a snazit se nas tu vsechny "spasit". Ja proste v tomhle pseudostate rozhodne nebudu na obranu nosit ostrou a stejne jako ja hromada jinych. Vase pravo na noseni ostre vam nikdo nebere, neberte tedy nam pravo ji nenosit.
Problemem nekterych plynovkaru, co jsem zde ziskal za dojem z diskuse, je ten, ze ziji v bludu "ja mam kver voe a vsechno poresim". Obavam se, ze presne tito potom skonci tak, ze nekdo poresi je.
NA tohle jsem zapomel jeste reagovat. Vy vsichni mate urcite plne zuby toho, jak se se strelceme zachazi podle kolektivni viny, ze jeden blazen nekoho zastreli a vsichni maji pak chut trestat vsechny strelce. Stejne tak, ze existuji plynovkari, kteri maji Tebou zminovany pristup neznamena, ze je jich vetsina a uz vubec ne, ze takovi jsou vsichni. Takze nam to laskave porad nepodsouvejte. Mimochodem, Satane (pro cloveka hovoriciho o rozvaznosti s bouchackou velice trefny nick), ten pocit, ktery zminujes, ja mam z mnoha ostrych majitelu take. Casto se chovate k lidem, kteri odmitaji nosit ostre zbrane stejne, jako se chvoaji ovcane ke strelcum obecne - zcestne argumenty bez spetky opravdoveho zamysleni, kolektivni odsuzovani, patent na pravdu, odsuzovani podle pocitu bez vlastni zkusenosti a podobne. Pritom my vsichni tady na foru, kteri mame radi zbrane, tohleto presne u ovcanu nesnasime... Lidska povaha je nekdy opravdu k smichu