Plynove pistole
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Plynové pistole
Andre Doktor : díky za vše jako jediný člověk jste mi přesně napsal co jsem se tu nedočetl !
Kebab : neberte si to osobně ale u vás jsem se dočetl jenom toho že nevíte co mi jak popsat že to ani nejde a ještě mi řikáte co jsem tu četl však se na to kouknete od strany č. 1 a uvidíte sám !
Kebab : neberte si to osobně ale u vás jsem se dočetl jenom toho že nevíte co mi jak popsat že to ani nejde a ještě mi řikáte co jsem tu četl však se na to kouknete od strany č. 1 a uvidíte sám !
-
No vyborne, jak jsem predpokladal, po 5 dnech dve cele nove stranky ke cteni
Andre Doktor: Hezka prihoda. Presto, ze jsem uz slepy naboj vyradil ze svych zvyku a jsem zastancem toho, ze radsi vytahnout dele a mit nabito rovnou "ostre", tak ve vasi situaci by asi bylo zbytecne po dotycnych strilet. Nehlede na to, ze kdybyste mel prvni slepy a vypalil jeden varovny, tak byste spravne mel pak i volat policii, protoze doslo ke strelbe. Sice bych se na to asi vykaslal ale lepsi predpis neporusit nez porusit.
VE3V1: Andre to podle meho skromneho nazoru popsal presne.
Jinak k prispevku naseho nejmenovaneho skeptika muzu dodat jen nasledujici ->
Neschopnost logickeho argumentu by jeden i odpustil ale neschopnost jen pochopit smysl prosteho sdeleni je uz zarazejici
Co se tyka toho noseni pod vlivem, rekl bych, ze je videt, ze pan evidentne necte moc pozorne protoze ust. § 15 odst. (5) bodu b) zakona 119/2002Sb. o strelnych zbranich a strelivu jasne stanovi, ze:
Andre Doktor: Hezka prihoda. Presto, ze jsem uz slepy naboj vyradil ze svych zvyku a jsem zastancem toho, ze radsi vytahnout dele a mit nabito rovnou "ostre", tak ve vasi situaci by asi bylo zbytecne po dotycnych strilet. Nehlede na to, ze kdybyste mel prvni slepy a vypalil jeden varovny, tak byste spravne mel pak i volat policii, protoze doslo ke strelbe. Sice bych se na to asi vykaslal ale lepsi predpis neporusit nez porusit.
VE3V1: Andre to podle meho skromneho nazoru popsal presne.
Jinak k prispevku naseho nejmenovaneho skeptika muzu dodat jen nasledujici ->
Neschopnost logickeho argumentu by jeden i odpustil ale neschopnost jen pochopit smysl prosteho sdeleni je uz zarazejici
Co se tyka toho noseni pod vlivem, rekl bych, ze je videt, ze pan evidentne necte moc pozorne protoze ust. § 15 odst. (5) bodu b) zakona 119/2002Sb. o strelnych zbranich a strelivu jasne stanovi, ze:
Pokud jste napity, pak nesmite ani nosit. Zbran na opasku neni v drzeni ale v noseni. Musel byste mit zbran vybitou, tudiz zasobnik vyndany ze zbrane, nesmel byste mit naboj v komore a zbran by musela byt v uzaviratelne schrance jakoby pro premisteni z mista na misto (jak pravi ust. § 2 odst. (2) zakona 119/2002Sb. o strelnych zbranich a strelivu). V pripade NO nebo KN byste pak musel zbran vyndat ze schranky, nabit, natahnout a pak se branit.Držitel zbraně kategorie D nesmí zbraň nosit nebo s ní na veřejnosti nebo na místě veřejnosti přístupném jakkoliv manipulovat, pokud je jeho schopnost k této činnosti snížena požitím alkoholických nápojů, návykových látek, 11) léků nebo v důsledku nemoci,
ČZ 75 Compact, 9mmL
Telesk. obusek + Peprovy sprej
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
Norconia QB 78 4,5mm + Umarex Walther 6x42
Luk Lyons 68" recurve, 36lbs, SF Optimo 24" stred, SF Axiom zamerovac, SF Axiom 30" stabilizator
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
Luk Lyons 68" recurve, 36lbs, SF Optimo 24" stred, SF Axiom zamerovac, SF Axiom 30" stabilizator
2 Andre doktor: A jaký rozdíl by byl, kdybys měl v ruce airsoftku? Žádný.........je tedy kuličkárna dobrým obranným prostředkem? Něco jiného je, pokud by došlo na skutečné použití...........mimochodem ono nešlo třeba přejít na druhý chodník? On totiž jen trouba v noci půjde skrz rozjařenou partičku.......ale zas má pak ramena, jak to zvládl (tedy pokud), že?
2 Pietro: Že by ses začal stávat skeptikem? Pak by totiž byla sebereflexe ohledně funkční negramotnosti na místě
edit: No nic, dál si děcka hrejte na kovboje a třeba indiány...........
2 Pietro: Že by ses začal stávat skeptikem? Pak by totiž byla sebereflexe ohledně funkční negramotnosti na místě
edit: No nic, dál si děcka hrejte na kovboje a třeba indiány...........
-
Svuj nazor jste vyjadril, fajn. Bohuzel mate ale potrebu dal sem chodit a prudit. Nikdo tady s vami nesouhlasil (alespon ne nikdo, kdo prispival), presto tady svuj nazor bez novych argumentu opakujete dokolecka a na nic neberete zretel. Vase nafoukanost je opravdu neuveritelna. Nehlede na to, ze nectete ani poradne prispevky.
jako reakce naBiggles píše:mimochodem ono nešlo třeba přejít na druhý chodník? On totiž jen trouba v noci půjde skrz rozjařenou partičku
je vylozene stupidni. O noci tu nebyla ani rec, o prochazeni rozjarenou partickou tu take nebyla rec. Je tu doslova receno, ze se cikani prilepili - nikoliv ze se skrze ne prochazelo. Vy to proste (jak jiz jsem jednou rikal) postavite uplne jinak (cti: prekroutite) a znovu zopakujete svuj jiz jednou vyrceny (a samozrejme kritizovany) argument. Pred dvema stranami jste rikal neco o hazeni hrachu na zed. Zkuste si na to vzpomenout.Andre Doktor píše:Předevčírem jsem šel s kamarádem tady po síldišti, když najednou za námi přišli tři cigáni, kteří začali být více než vtíraví, a už bylo jasné že se jich jen tak nezbavíme.
ČZ 75 Compact, 9mmL
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
Nikoliv, nicméně uznávám, že jsem nečetl ten příspěvek celý, tím se doktorovi omlouvám, to ovšem nemění nic na zbytku.
edit: A nafoukanost? Možná a možná jen přirozené vymezení prostoru vůči negramotným či hloupým.
edit: A nafoukanost? Možná a možná jen přirozené vymezení prostoru vůči negramotným či hloupým.
-
No vyborne, tak prosim s nami hloupymi, negramotnymi a s pravem na vlastni nazor prece nema cenu ztracet cas... ne?
ČZ 75 Compact, 9mmL
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
To je snad moje věc, a zatím mne baví se potutelně usmívat
-
A to je ta nafoukanost o ktere jsem mluvil. Vy proste nesouhlasite a tak jsou vsichni co nesdileji vas nazor na zaklade cehokoliv proste negramoti a hlupaci. To nema s vymezovanim prostoru co delat, to je jen do nebe volajici nafoukanost. Respektujte proste to, ze jsou lide kteri nemohou mit ZP, nebo proste nechteji mit zelezo a tak si poridi zbran jineho strihu. Prijit sem a cpat tu lidem (v dane veci mnohem zkusenejsich a narozdil od vas rozumne argumentujicich) svoji jedinou pravdu zalozenou buhvi na jake (a jak stare) zkusenosti je fakt stupidita, o to vetsi stupidita(a nafoukanost) je nekoho na zaklade rozlicnosti nazoru nazyvat negramotem ci hlupakem. Jeste byt pak chycen, jak mluvite opovrzlive o necem, co jste si ani neprecetl
ČZ 75 Compact, 9mmL
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
takový lidi opravdu nepochopim..
Umarex Walther P88 Compact 9mm
SVUH blue baseball bat
SVUH blue baseball bat
já se nejspíš přecejen zbavím toho mého coltu double eagle, pořídím si revolver a pokud mi zbydou peníze tak přikoupím teleskopický obušek, myslíte že ekol viper by šel? za tu cenu?
-
Na Ekol se tu snesla jiz hromada stiznosti a presto, ze pred mnoha strankami nekdo rikal, ze ten Viper je takova svetla vyjimka, bal bych se toho. To bych si radeji koupil Atak Zoraki R1, ktereho jsem drzel v ruce a je moc moc pekny. Sam jsem uvazoval, ze ho z te ruky uz nedam (koupim).
Presto ale jsem ho nevzal, protoze je proste a jednoduse prilis velky. Double Eagle take neni zadny drobek, takze vam to treba vadit nebude. Ja osobne ale o revolveru uvazuji spise o necem jako Umarex Smith&Wesson Chiefs Special nebo o Umarex Colt Detective special. Na podzim prikoupim jednu do sve sbirky, jeste vsak nevim, jestli to bude Detective, Chiefs nebo P22
Presto ale jsem ho nevzal, protoze je proste a jednoduse prilis velky. Double Eagle take neni zadny drobek, takze vam to treba vadit nebude. Ja osobne ale o revolveru uvazuji spise o necem jako Umarex Smith&Wesson Chiefs Special nebo o Umarex Colt Detective special. Na podzim prikoupim jednu do sve sbirky, jeste vsak nevim, jestli to bude Detective, Chiefs nebo P22
ČZ 75 Compact, 9mmL
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
Atak Zoraki 914, 9mm PAK