Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Překážka v hlavni je vidět jenom u plynovek Umarex,Alfa.Italské Kimary/Bruni ji mají asi upostřed takže nemáš šanci rozpoznat jestli je ostrá. S tím že je s plynovkama dneska obeznámeno spousta lidí to není moc pravda, většinou když někdo ví že máš zbraň tak na tebe koukají jinak, pro člověka který nerozumí zbraním je "zbraň jako zbraň". Každopádně přiznávám že plynovku nenosím, mám jimi vyzdobenou skříň, a na silvestra si z každé vystřelím aspoň krabičku nábojů a světlic.Navíc pokud na tebe půjde skupinka a po Tvým výstřelu nikdo nepadne k zemi celej od krve, tak ostatní Ti dají solidní nakládačku, tomu věř. S plynovkama je v dnešní době obeznámena spousta lidí a on i ten šroub zepředu laufu je docela vidět. Já osobně bych se bál tímhle bránit.
Svuj zivot mam natolik rad, ze radeji vsadim na jistotu, nez na "ine okolnosti".d3agl3 píše:Hmm mate pravdu ze to nemusi dopadnut dobre. ale treba uznat ze za inych okolnosti mu to moze ale aj zachranit prdel.
spomenul som si ked nas z bratom zastavila este za sociku partia romov.
Brat vytasil staru startovaciu pistol. taku tu s hranatou hlavnou..![]()
Bola pokazena a este z hlavne trcali spredu tri klince![]()
romaci usli a mi sme skoncili bez modrin.....
Ovsem to rovnitko mezi to zde nikdo nestavi. Naopak, nicmene vis co je zakon schvalnosti, ne? Jednou ti to vyjde a podruhe uz treba nemusi. U takovychto veci je lepsi vsazet na jistotu.Davson píše:Vždy záleží na situaci a nejde říci, že vytažení plynovky v nebezpečné situaci = smrt.