Olafocion píše:a ty inteligente,ptal jsem se v jednom prispevku na 2 veci.. na vzduchovou pistoli - ustovou rychlost a na plynovky..2 jine pojmy.. Nechtel jsem maly dotaz psat jinam,protoze me zajimala jen ustova rychlost vzduchovky a ne plynovky.Resis tu hovna.Myslis si,jak nejsi vtipny a zajimavy...nejsi
Radsi se podivej na gramatiku,clovek,co napise fsechna a pak me tu poucuje o nareci... to je rozdil... Fsechna napise jen vul,co nedodelal zakladku,sorry
tolik zbytecnych kecu na 3 strankach a ty me budes vycitat 1 maly dotaz na ustovou rychlost vzduchovky...zamysli se
no, takže opět k věci... myslím, že už naposled, bo už mě nebavíš. tvé diskutování se dostalo nad rámec slušnosti a proto půjdu rejpat na chvilku do jiného vlákna

, bo nemám zapotřebí se tu od tebe nechávat urážet. všimni si, že ode mě se nedočteš jediného hanlivého slova. i podle toho se dá poznat kvalita a inteligence diskutujících
1. jestli si vážně myslíš, že slovo Fšechna jsem napsal z nevědomosti, tak si to klidně mysli dál
2. chceš tvrdit a zapírat, že v tom tvém prvním příspěvku nebylo psáno slovní spojení " plynová pistole GAMO PT85 " ?! po vysvětlení od Moniky sis to opravil, což je vidět i pod tím příspěvkem
3. na vzduchové zbraně je tu hafo jiných vláken, tak se potom nediv, že ti tu nikdo neodpoví
4. ano, řeším tu hovna, stejně jako většina ostatních, bo si myslím, že na 265 stranách už o těch plynovkách je napsáno fakt dost. a jestli jsem ftipnej nebo ne, to ať posoudí někdo jiný

SPECIAL PRO TEBE: vím, že správně se píše vtipný
5. na gramatiku se dívat nemusím, naopak u tebe těch chyb najdu mraky! a nechtěj po mě, abych ti je tady předvedl
6. kde konkrétně jsem tě poučoval o nářečí?! zase pěkně kecáš, jen aby jsi to otočil proti mě
7. kde konkrétně jsem ti vyčítal " jeden malý dotaz na úsťovou rychlost vzduchovky " ?! - opět kecáš...
odcházím se nad sebou zamyslet...