hm,vidim,ze mi nikdo neodpovedel na moje otazky z 1. prispevku,tak to uz nechci ani rozebirat..koupim si plynovou pistol,do toho 120mg nonivamidu a bude...Budu se modlit,abych to nidky nemusel pouzit nebo vytahnout.Sprej je super,jenze mnohdy staci na ty male smrady jen vytahnout a uz couvaji.Peprak ( s gelovou naplni,jak jsem uz tu daval odkaz a nikdo mi na to samozrejme taky neodpovedel) si asi koupim tez,kdyz nebudu moct mit u sebe zbran,vezmu sprej... jen byste mohli prosim odpovidat k tematu,resp. k tomu,co se ptam... sorry,ale resite zase sracky,o kterych jste napsali minimalne 50 stranek driv....
ja se ptal jasne na ty veci,ktere by jinak mohly pomoct i ostatnim jako ja ( zacatecnikum) ..
to ,ze clovek se Zp bude obhajovat POUZE ostroou jsem se presvedcil na minimalne 100 strankach i vic v tomto vlaknu..plynovkar bdue zase jen obhajovat plynovku.. je to tezke..
Nicmene jsem byl vcera na chate,kde s hodou okolnosti mel kamarat kamarada plynovku,mel nejakou pistoli od umarexu,envim model,pry byla celkem draha... kazdopadne jak to tak byva, jeho kamarad uz lehce podnapily se vsadil,ze dokaze ustat nejaky '' pšouk '' z plynovky... tak mu to vypalil ze 2 metru mezi oci ( mel 80 mg CS ) a ten borec si sedl na prdel,zacal se dusit a rozhodne nebyl schopny vztanout..jeste 10 minut nebyl niceho schopny,po cca. 10 minutach byl minimalne hodinu u becky s vodou a umyval oblicej,..rikal,ze bolest jak svina a zastavit h oto zastavilo ( dostal 3 zasahy po sobe mezi oci ze 2 metru z 80 mg CS)
Kdo rika,ze to nefunguje,rad bych ho chtel na vlastni oci videt,jak by ustal 3 vystrely po sobe mezi oci ze 2 metru z 80 mg CS..vazne bych to na vlastni oci chtel videt,protoze ten borec nemohl skoro dychat a vypadal jako smrt

fakt bych chtel videt ty broce,co rikaji,ze je to nahovno a neucinne
Jinak prosim k veci odpovidejte a ne zase tu vasi hru na 2 stranky o tom,ze ostra je nejlepsi,minimalne proadne delo,pripadne brokovnici a plynovky na hovno a plynovkari opak... MOC dekuji za odpovedi K VECI