U kvalitnejsich zbrani to nevadi, jedine Kimar s tym mal problem, ze boli pruziny prisilne a praskali botky na zasobnikoch. Ja mam Zoraki 906 naladovanu stale v sufliku, aby bola "po ruke" aj ked niekam idem len ju hodim do vacku a hotovogremlin101 píše:Ještě dotaz, př. když příjdete se zbraní domů, vyndáte ze zásobníku všechny náboje a zase ráno když si zbraň berete zásobník naládujete? Nebo necháváte zásobník přez noc naplněn? Pro pružinu to není zrovna moc dobré, ale denně plnit a vyprazdňovat zásobník mi příjde trožku jako opruz. Což by byla další výhoda pro revolver, tam se člověk nemusí o nic starat..

A este pridam moju poslednu skusenost, skopirujem z bratskeho fora
"Ja som zas vypozoroval, ze Zoraki 906 sa seka s UMAREX slepymi. Na kazdy zasobnik pripadne 1-2 zaseky, co je pri pocte 7 ran dost zle... Naopak s nabojmi Sellier Bellot kludne 4 zasobniky za sebou, ani naznak zaseknutia... a hned jak tam dam umarexy je to nepouzitelne... neviem, neviem co robia s tymi umarexami v poslednej dobe, skusim ich kompletne premerat sublerou ci su tam nejake odlisnosti voci Sellier Bellot.. len jedna vec ma trapi, ze obranne 120mg nonivamid mam tiez umarex