Plynov? pistole
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- gremlin101
Moniko díky za odkazy
. Ten revolver obzvláště v niklu vypadá vážně dobře, ale asi vezmu toho Walthera.. Akorád bych se chtěl ještě zeptat, čemu vadí že nemá pádovou pojistku? Kebbab tady někde psal že je to velká nevýhoda..Ale přeci i když bude zbraň nabitá s nábojem v komoře, tak je tam ještě pojiska ne? Kterou když neodjistim, tak k nechtěnému výstřelu nedojde..

Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Re: Plynové pistole
Zdar,
tak jsem si říkal, kde se nám KEBAB ztratil, protože už mě strašně moc začaly chybět jeho každodenní slohové práce na téma "plynovka", a je vidět, že internetová mnoholetá závislost je velice silná čarodějka, KEBAB se nám na chvíli přestěhoval do sekce FAN CLUBU ATAK ZORAKI
KEBABE tak se nám tam moc nezdržuj, a vrať se zpátky k nám, už je nám tady po Tobě moc smutno.
tak jsem si říkal, kde se nám KEBAB ztratil, protože už mě strašně moc začaly chybět jeho každodenní slohové práce na téma "plynovka", a je vidět, že internetová mnoholetá závislost je velice silná čarodějka, KEBAB se nám na chvíli přestěhoval do sekce FAN CLUBU ATAK ZORAKI
KEBABE tak se nám tam moc nezdržuj, a vrať se zpátky k nám, už je nám tady po Tobě moc smutno.
Prosim vás potrebuji pomoct, kde bych sehnal závěr na plinovku Beretta bruni mod .92 . stala se my sní taková nedobrá věc. viz foto.
Stlačený vzduch, to je super věc.
- gremlin101
Ještě dotaz, př. když příjdete se zbraní domů, vyndáte ze zásobníku všechny náboje a zase ráno když si zbraň berete zásobník naládujete? Nebo necháváte zásobník přez noc naplněn? Pro pružinu to není zrovna moc dobré, ale denně plnit a vyprazdňovat zásobník mi příjde trožku jako opruz. Což by byla další výhoda pro revolver, tam se člověk nemusí o nic starat..
Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Zvedáš na noc auto na hever ,aby se neunavily pružiny na podvozku ?
Asi blbý přirovnání,ale nic lepšího mě nenapadlo
Pružina z blbýho materiálu stejně ztratí paměť za krátkou chvíli,nemáš šanci jí ušetřit.
Tím že nekvalitní přes noc odlehčíš jen málo oddálíš nevyhnutelné.
Pružina z kvalitního matroše si tvar pamatuje hodně dlouho.
Možná čitálkové zahraničních webů budou chytřejší.
Několik měsíců v kuse mi nabitá plynovka dosud ve skříni neležela
Asi blbý přirovnání,ale nic lepšího mě nenapadlo

Pružina z blbýho materiálu stejně ztratí paměť za krátkou chvíli,nemáš šanci jí ušetřit.
Tím že nekvalitní přes noc odlehčíš jen málo oddálíš nevyhnutelné.
Pružina z kvalitního matroše si tvar pamatuje hodně dlouho.
Možná čitálkové zahraničních webů budou chytřejší.
Několik měsíců v kuse mi nabitá plynovka dosud ve skříni neležela

Vzhledem k ceně zásobníku do plynovky plusmínus tři kila bych nějakou pružinu neřešil... přesně jak píše kolega, když je dobrá - vydrží, když ne - odejde.
Revolver jako obranný prostředek domu je dle mého názoru vhodnější než pistole. A to právě z důvodu možných problémů s pružinou v zásobníků pistole.
Prostě revolver jednou nabijete a i za 10 let se na něj můžete spolehnout.
Prostě revolver jednou nabijete a i za 10 let se na něj můžete spolehnout.

- gremlin101
Na webu supra.cz jsem objevil tyto náboje
WD 9mm PA SUPRA CN (černá) Nábojka ráže 9mm P.A. s obsahem 220mg slzného plynu.
Máte snimi někdo zkušenost? Vypadá to že to není ani PV ani CS, vidim to poprvé..
S 220mg by to mohlo mít podobné účinky jak 120mg NV.
http://krausser.org/index.php?info=p127 ... d4c5bb2ef6
WD 9mm PA SUPRA CN (černá) Nábojka ráže 9mm P.A. s obsahem 220mg slzného plynu.
Máte snimi někdo zkušenost? Vypadá to že to není ani PV ani CS, vidim to poprvé..
S 220mg by to mohlo mít podobné účinky jak 120mg NV.
http://krausser.org/index.php?info=p127 ... d4c5bb2ef6
Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
- gremlin101
Jasný chápu, ale ptal jsem se na zkušenosti, jestli má cenu to kupovat... Samozřejmě jsem zkoušel hledat, ale bez výsledku, jinak bych se neptal.
Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
-
Je to zinkova slitina, coz samo o sobe nemusi byt problem, existuji i ostre zbrane ze zinku. Problem je v tom, ze je to zinkova slitina od Bruni 

ČZ 75 Compact, 9mmL
Telesk. obusek + Peprovy sprej
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
Norconia QB 78 4,5mm + Umarex Walther 6x42
Luk Lyons 68" recurve, 36lbs, SF Optimo 24" stred, SF Axiom zamerovac, SF Axiom 30" stabilizator
Telesk. obusek + Peprovy sprej
Atak Zoraki 914, 9mm PAK
Norconia QB 78 4,5mm + Umarex Walther 6x42
Luk Lyons 68" recurve, 36lbs, SF Optimo 24" stred, SF Axiom zamerovac, SF Axiom 30" stabilizator
gremlin101: no tak když bez výsledku a opravdu jsi pořádně hledal, myslím konkrétní náboje a s tou látkou a ve zvýšeným množství, tak zřejmě to smysl kupovat opravdu nemá, že a dál zapřemýšlej 
...

...
Naposledy upravil(a) kebab dne 10 dub 2011 21:06, celkem upraveno 1 x.