Kavy: gratuluji, dám ti asi proto medaili jak moc dobře se tentokrát spolu shodneme ...
... protože já jsem přece rád,
že i Ty nic pořádně nevidíš .... a tak to
má přece být
...
YAMATO: opět a opět mě velice mrzí, že Tě (koho mě jen Tvůj nick tolik připomíná, že?) musím upozornit, že toto téma
není o digitální fotografii. Seznam nadpisů kapitol z nějaké primitivní příručky a pro začínající proto laskavě příště kopíruj na tomu zaměřené téma příslušného webu, ale ne sem na téma o plynových pistolích.

Protože podstata věci není o tom,
JAK vhodně vyfotit ústí třeba mé plynové pistole P22 a pro dokumentační účely, tak aby sama a přirozeně dovnitř zanořená a tedy i zastíněná "přicpávka" hlavně byla vidět. To přece není technický problém a pokud je takový účel požadován. Tak ale zadání ve způsobu a především v záměru použité argumentace neznělo.

Podstata věci je naopak v tom,
CO vidí často ošálené tedy podváděné a tedy nedokonalé lidské oko. V přirozených podmínkách a v asi tak situaci, v kterých ta plynovka bude případně použita.
Nikoli tedy viděno okem digitálního foťáku kde cílem je podrobně dokumentovat. Nebo okem nějakého dokonalého kyborga, který ještě nebyl ani sestrojen ale který by musel, podobně jako ten foťák, si to ústí hlavně mé plynovky z 10 metrů přisvěcovat divadelním reflektorem a přibližovat teleskopem.
To ale s podmínkami případného použití mé plynovky na obranu nemá nic společného.
příspěvek byl 10.04. 2011 promazán