Zdravim ve spolek,
nikdy jsem vyznavacem zbrani ci obycejne pyrotechniky nebyl

Ovsem doba se meni a ja se od rodicu prestehoval do jineho mesta s divocejsi ctvrti kde nam stale vybiluji sklepy, auta apod.. Uz davno mam porizeny paralyzer(ktery jsem jeste nemusel nastesti pouzit) ktery jsem jednu dobu u sebe nosil ovsem jak tu nekdo psal je to na blizky kontakt tzn. je dohonit v mem pripade

+ je to zbran kterou spise musite prekvapit nikoliv ji ukazat a odstrasovat sni. Aby je clovek donutil odejit. Takze zacinam uvazovat o plyn. pistoli a to i z duvodu ze chci zacit parkovat motorku pod okny(s alarmama) jelikoz nemam jinou moznost. Coz by vzdalenost 4m az 8m byla z okna.
Proto bych se rad zeptal jakou zbran by jste doporucili jedna se mi hlavne o cenu abych za to nenechal majlant ale zase na druhou stranu aby se nerozpadla po dvou vystrelach. Nepotrebuji aby zbran byla mala(na prenos v bunde) budu ji mit pouze v byte cili cim vetsi a "realnejsi" aby vypada jako realna tim lepe. Potom jak je to s pouzitim vs policie(nemam zbrojni prukaz) jelikoz kdybych nekoho uspal ci nejak zranil tak asi neutecu kdyz budu v byte

Kor mame mestaky 300m pres dvorek. Cili opravdu spise pocitam ze prvni naboj bude slepak na vystraseni popr. privolani te policie.
A taky bych se i zeptal kde ji mam koupit i s naboji jelikoz neznam zadne eshopy, obchody atd..
dekuji moc vsem ochotnym lidem poradit