tuhle otázku si teď dávám já, 906 vypadá že se vleze i do kapsy ale jen 6+1 nábojů, to jsem rovnou nemusel prodávat revolver R1, co by jste si vybrali z těch dvou a proč? díky

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tj. kdo tady vlastně urážel a psal o robertkách? Tj. kdo robertka také jaksi a k čemu přirovnával?[color=#00BF40][b]edelweiss[/b][/color] píše: … No a za sebe, borec co pro pocit bezpečí nosí plynovku je minimálně zralý na léčení, místo imitace kvéru může nosit robertka, ve finále je to stejné. Pokud už máš něco proto ZP, tahej teleskop nebo kudlu , ale nepruď na střeleckém fóru lidi co tíhnou ke zbraním hračkama!!! ...
http://forum.gunshop.cz/vytahl-plynovku ... 98-30.htmlArtifex píše:
Na přirovnávání ostrých zbraní k robertkům a k napadání vlastníků a držitelů zbraní sis zvolil špatné fórum. Ber to jako poslední šanci že příští rok zas můžeš psát, kdokoli ostatní by Ti už na začátku dal permaban, já jsem asi stále ještě moc hodný!
HOWGH!
Napsal: 17 lis 2010 20:33edelweiss píše:Fak ty příklady jsou o ničem, kdo nechce hájit i za cenu postihu sebe a svůj život, je defekt, slepá cesta evoluce a pokud na to dojede, je to podle zákonů přírody v pořádku. Že si rádo by humanisti u soudu myslí něco jiného, přírodní zákony platné miliony let nezmění!
No a za sebe, borec co pro pocit bezpečí nosí plynovku je minimálně zralý na léčení, místo imitace kvéru může nosit robertka, ve finále je to stejné. Pokud už máš něco proto ZP, tahej teleskop nebo kudlu , ale nepruď na střeleckém fóru lidi co tíhnou ke zbraním hračkama!!!
Ten pán s plynovkou ač je to tragedie, dojel na to že žil ve snu, udělám bubnu a vše se spraví, no tak to nefunguje a to co se mu stalo to dokládá.
To si PB dovolil opravdu mocPietro.Beretta píše:A uz jsme zase u toho, kdo nenosi aspon .45 je uz ted mrtvej co? A opet je vsechno ostatni hracka nebo rovnou robertekNezda se vam panove, ze jste do tech svych zelez az moc zahledeni?