edit: Někomu stačí k mazání i jačí tuk, přesto to není optimální mazadlo. Všechno je věcí priorit, ale doporučovat něco k něčemu, na co to není určený je volovina. Zvlášť když existuje spousty jinejch, levnějších a lepších věcí k dannému účelu.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ja bych jen rad podotknul, ze nez zacne kdokoliv z vas lidi nalepkovat stylem "to je vzduchovkar, jinak vi prd o cemkoliv jinem" atp., mel by si nejdriv srovnat, jestli se nahodou neplete:Biggles píše:Až budu potřebovat poradit s umístěním razítka nebo se vzduchovkou, tak tu možná najdu někoho, kdo bude schopen smysluplné odpovědi................
Ono totiz nekteri lide maji skutecne duvod k tomu, ze jsou vzduchovkari/plynovkari nebo cokoliv a rozhodne to neni vzdycky proto, ze vedi prd...Kubajzz píše:Coby děcko asi v 8-mi letech jsme si s otcem napůl koupili Slávii 630, pamatuju si, že jsem kvůli tomu rozbil prasátko s pětikorunami od babičky a bylo tam 220 korun, celá vzduchovka stála 420,-. Mám ji dodnes.
Pak asi v deseti jsem dostal pistoli TEX. Kdyby se u babičky na zahradě změřila úroveň zamoření olovem, tak by možná stálo zato začít tam těžbu.Střelil jsem po všem co cinklo nebo spadlo nebo se dala do toho udělat díra nebo co se pohlo a neuteklo.
Pak jsem dostal Lov21, mezitím jsem různě měnil všelijaké věci za flusbrok, Slávii 801 nebo tak nějak, měl jsem mraky praků a kvanta nožů, hvězdic, vyrobenou halapartnu, oštěp, flusačky, luky dřevěné a ve finále s rameny z péra z oktávky, několik kuší, jedna taky z péra z oktávky a ještě jsem na hafo dalších věcí zapomněl. Pak mě začly bavit motorky a holky, tak jsem furt jezdil a pařil.
No a jednou jsme si koupili perkusní revolvery, pak změnili zákon a musel jsem si udělat zbroják, no a tak jsem přikoupil ještě pár dalších pistolí a pušku. K tomu mám dost známých, co mají hodně zbraní a vystřelit si z nějaké jsem nikdy neodmítl. No a na vojně jsem střílel z Sa58 a CZ82 jako každej.
Jenže mě to časem nějak začlo přecházet, protože mě otravuje jezdit někam na střelnici. Takže se zase vracím ke vzduchovkám, což je podle mě největší zábava. Člověk není tak omezený, ani prostorem, ani časem.
Zbraně beru jako zábavu, ohrožený se necítím, takže na sebeobranu zbraň nepotřebuju, podle mě je možnost že se se zbraní dostanu z průseru oproti možnosti, že se kvůli ní do průseru dostanu 50 na 50, tak asi tak. Sebevědomí mám dost, nošením zbraně si ho zvedat nemusím.
Takže jsem vzduchovkama začal a zatím u nich oklikou zase končím. Zatím mě to pořád baví a nepředpokládám, že mě to přejde.![]()