Heh, jsem pobaven......jen par poznamek, panove

......presne jsem vedel, ze se ozvete s necim takovym a stalo se
Zaprve: Kebab: Nezpochybnil jsem funkcnost ani nic takoveho u te Tve Walther P22, jen jsem uz ponekolikate zkritizoval jeji vzhled, drive na zaklade osklivosti (to porad plati) a dnes jeste na zaklade mrnavosti az temer hrackovitosti. To ale SAMOZREJME neznamena, ze ta zbran neni funkcni nebo tak. Ta poznamka o zabitem zastrasujicim vzhledu me skutecne napadla, nicmene to by asi vyresil vystrel do vzduchu, aby se u utocnika rozptylily pochybnosti o tom, jestli je to fakt pistole

A ne, podle me nemas pravdu s tim, ze by se nejlip zastrasovalo nejakou 1911 nebo Berettou 92, protoze tyhle zbrane malokdo k obrane fakt nosi, protoze jsou obrovsky, kdyby na me vytahl nejakej zjevne 18letej kluk 1911, rozhodne by me napadlo, ze je to plynovka - vas ne? Abych zamezil pripadnym dalsim kecum, tak predesilam, ze nevim, jak bych reagoval, jen rikam, ze by me rozhodne napadlo se podivat do hlavne, jestli je tam dira .45 nebo mala plynovkova... Lidi obycejne nosi nejake stredne velke zbrane, velke zbrane se k obrane vidi malokdy... I malou zbrani se ale odstrasit da,
ze se posmivam vzhledu P22 neznamena, ze je to spatna zbran! Rikam jen svuj nazor na jeho vzhled, na coz mam pravo

Pokud Te nezajima, jak pises, nemusis na to reagovat.
Zadruhe: Slavek: Odpust si laskave svuj otravny zvyk, vkladat sva slova me do pusy a nebo extremizovat to, co jsem ja napsal. Toto je videt napriklad na:
Ale Orici tvrdí, že turek je lepší
Ukaz mi (nejlepe citaci), kde jsem vyrknul neco, co by se tomu jen blizilo. Ze poukazuji na diry ve zbozi Nemcu, napriklad na velkou vahu celokovovejch modelu, na to ani jeden z vas chytraku nereagoval. Vy nebo spise Ty (protoze Kebab tohle nedela) jen reknes neco, co ja jsem nerekl a reagujes na to ironickejma kecama

Podstata toho, co jsem rikal o te vaze byla nasledujici (napisu vam navod jak to cist, pac mi prijde, ze zatmeni mysli mozna mate vy): 1. na mysli jsem mel Kebabuv argument o velke vaze turku a tudiz asi nekvalitnim pouzitem materialu; 2. vsiml jsem si celokovovych modelu Umarex a jejich vahy; 3. poukazal jsem na to, ze i celokovovej P88 od Umarexu ma velkej rozdil ve vaze oproti ostre predloze; zaver -> bud ma Umarex taky nic moc material na plynovky nebo vaha s kvalitou nesouvisi, pak to ale shazuje puvodni argument o vaze pouzitej kebabem.
Ze se tu s vama dohaduju, stouram do veci ohledne zbozi Umarex, hledam klady ve zbozi turku
rozhodne nezmanena, ze si myslim, ze turci jsou lepsi!! Jen se snazim upilovat ten vas piedestal, na kterej stavite vase milovane Nemce, aby nebyli zas tak vysoko, jak je stavite. Dodatek pro Slavka, ja si kupuju botky taky od znacek, jen si nemysli
jako je Orici, kteří šíří záměrně nepravdy (a asi s určitým cílem)
Ne, skutecne nesirim zamerne nepravdy a uz vubec ne s nejakym cilem. Uz po stopadesate tu zduraznuju, ze zalezi, na co plynovku chcete...Slavek to ma evidentne jako hobby a tak samozrejme vyhledava ty nejlepsi veci z nejlepsich. Jsou ale mezi nami lidi a i ti prichazeji na nase forum, kteri nepotrebuji mit to nejlepsi na svete, staci jim neco, co splni ucel a tady prichazi ke slovu jeden
obrovsky dulezitej parametr a ten neni kvalita jako u Tebe, Slavku, ale pomer cena/vykon. Clovek, co nesbira plynovky, nechodi si s nima flusat slepaky pro zabavu ale ma jednu a nosi ji pri sobe porad,
nepotrebuje to nejlepsi na svete, coz propagujes Ty. Je moc pekny videt kebaba, kterej sam vyhrabal (a ma za tu trpelivost muj obdiv) hromadu bulharskych nebo madarskych recenzi a v nich nasel neco o tech 5 hvezdickach ze 6 u nekterych turku (Special 99 a P29), jak se ted stavi na zadni proti nim (promin Kebabe, jestli se pletu ale rozhodne to tak vypada). Pomer cena/vykon se nezda bejt spatnej a ze ty zbrane nejsou nejlepsi na svete? To trapi Tebe Slavku ale me rozhodne ne a jsou tu jini lide, kteri to taky nepotrebuji a je dobre, ze jsem tu ja abych do vas stoural, protoze jinak by tyhle lidi vyhodili
minimalne 2 tisice za kvalitu, ktera je jiz patrne nad ramec jejich potreb.
Kebab tu predtim psal, ze ty 2 tisice navic sice da ale je to "s velkym osivanim se", ze nektere turky mel "jiz v uzsim vyberu" a ze "premejslel tak jako ja ale nakonec zvolil cestu maximalni eliminace rizik".....ted ale prijde a rika neco o zatmeni mysli a vaznych obavach, o neprodejnych tureckych plynovkach atd. ---> nezda se Ti kebabe, ze jsi to trochu prehnal?
jir.007 : Mohl bys prosimte napsat nejake zkusenosti s Tvojim Ekolem Firat Compact? Jako jak je na tom s vymetem plynu, jestli se tam skutecne da nacpat ta udavana kapacita, jestli se Ti zasekava nebo ne, kolik jsi toho s nim vystrilel nebo neco jinyho praktickyho?