Zdravím,
o pár stránek dříve jsem tu řešil dle mého větší mezírku mezi bubínkem a hlavní u revolveru Ekol Viper, no nedalo mi to a udělal jsem si celkem funkční "těsnění". Doufám, že to není žádná nelegální úprava
Foto viz níže, první fotka je detail bubínku s 0,5 mm mezerou a vedle je položené "těsnění" z nerez plechu, druhá fotka je s nasazeným těsněním, mezera je menší než 0,1 mm. Bubínek chodí dobře, nedrhne. Při výstřelu zplodiny vůbec nejdou tam kam nemají, před tím to při výstřelu zadýmilo kolem bubínku a revolver byl celý začouzený, teď je třeba čistit jen hlaveň a nábojové komůrky. Takže teď se při případném použití pepřáku, či něčeho podobného, nemusím bát, že část schytám i já.
Dále ještě z jiného soudku, po vystřílení asi 15 nábojek a při namíření revolveru do nebe (doposud jsem střílel jen směrem dolů) se mi stalo, že se přestal otáčet bubínek, jen při sklonu revolveru směrem k zemi to šlo, tak jsem ho dnes rozebral a našel jsem jednu nemožně usazenou - vyhřezlou - pružinku, která těžko mohla plnit svou funkci (obrázek 3), měla přitláčet takový bazmek na bubínek a ten jím měl otáčel. Tak jsem vzal jehlu, pružinku na ní pomocí šroubováčku a kombinaček narovnal a po složení zbraň šlape jako nová, tak nevím, jak to ti Turci montují

Kdyby měl někdo nějaký podobný problém klidně napište PM, rád poradím z řešením.