Pistole Norinco NC 226
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jaké zkušenosti máte se značkou pistolí Norinco. Od mého kamaráda mi byl doporučen tento model:
http://www.jgstrade.com/zbrane-a-doplnk ... -9mm-luger
Ve zbraních jsem v současné době více méně nováčkem,ale určitý přehled mám. Co na tento typ zbraně řikáte?Je to spolehlivá zbraň? Díky za názory.
chtěl bych se zeptat jaké zkušenosti máte se značkou pistolí Norinco. Od mého kamaráda mi byl doporučen tento model:
http://www.jgstrade.com/zbrane-a-doplnk ... -9mm-luger
Ve zbraních jsem v současné době více méně nováčkem,ale určitý přehled mám. Co na tento typ zbraně řikáte?Je to spolehlivá zbraň? Díky za názory.
Re: Pistole Norinco NC 226
Docela slušná kopie Sigu, co jsem ji držel v ruce tak mi přišla za tu cenu OK. Akorát mi vadil chod spouště v DA, který je tvrdý, dlouhý a takový divný, až tam slyšíš skřípat tu tuhou pružinu, ale prý se dá vyměnit a pak je to pohodě.
Výdrž a přesnost je prý dobrá.
Dlouhodobou praktickou zkušenost ale nemám.
Výdrž a přesnost je prý dobrá.
Dlouhodobou praktickou zkušenost ale nemám.
Kubis
O té pružině jsem četl na zahraničním fóru. To mě trošku znejistilo.
NC226 jsem měl v ruce a nebyl s ní žádný problém, ale za tu cenu kterou chce JGS si můžeš pořídit velmi mírně jetý sig sauer p225 a kdybys maličko přihodil, tak p226.
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Kamarád ji měl, dle mých kritérií žádný terno, ale je to asi nejzdařilejší pistole, která opustila tuto čínskou fabriku...
Mám ji 8 let a je naprosto bez problému.
mluv o počtu vystřelených nábojů, ne o letech jak dlouho ji vlastníš. Moje CZ taky nemá už 4 roky sebemenší problém, protože za tu dobu nevystřelila ani ránu 

... mno, nevím zda se ptát v novém vláknu.
Mám NC 226 od Norconie( tuším německý distributor Norinca?). Zatím jsem z ní vystřelil jenom něco nad 500 ran, a funguje uspokojivě.. (zatím ani jednou neselhala, spoušť ok..etc).
Jediný problém je, že pří delší střelbě vypadává jeden ze šroubů držících střenky. Příliš krátký..
Domnívám se, že je to UNF šroub číslo 10, rozměrově to nic jiné být nemůže. Pouze takoví barbaři jako Číňané mohli zprasit metrickou pistoli imperialistickým šroubem.
Nevěděl by mně zde někdo poradit kde takový šroubek opatřit?
Místní prodejci mají pouze dlouhé UNF šrouby se šestihrannou hlavou, a ty nemají závit až k ní.. já potřebuji krátký šroub který budu muset nejspíš ještě zkrátit.
Mám NC 226 od Norconie( tuším německý distributor Norinca?). Zatím jsem z ní vystřelil jenom něco nad 500 ran, a funguje uspokojivě.. (zatím ani jednou neselhala, spoušť ok..etc).
Jediný problém je, že pří delší střelbě vypadává jeden ze šroubů držících střenky. Příliš krátký..
Domnívám se, že je to UNF šroub číslo 10, rozměrově to nic jiné být nemůže. Pouze takoví barbaři jako Číňané mohli zprasit metrickou pistoli imperialistickým šroubem.
Nevěděl by mně zde někdo poradit kde takový šroubek opatřit?
Místní prodejci mají pouze dlouhé UNF šrouby se šestihrannou hlavou, a ty nemají závit až k ní.. já potřebuji krátký šroub který budu muset nejspíš ještě zkrátit.
zkus ten šroub zalepit loctitem...
Ježiš, Alfonzi co mu to radíš?.... takovou prasárnu by snad neudělal ani ten Číňan

Jules Winnfield a Vincent Vega:
- Na takovejhle kšeft bysme měli brát brokovnice. - Kolik jich je?
- Tři, čtyři... - Včetně toho našeho?
- To nevím. - Takže to znamená, že jich tam taky může bejt pět.
- Může. - Chtělo to brokovnici.
Ten loctite je fakt ok, já ho použil na cz52(matka čepu kohoutu) na uberti cattleman 1873(tam se povolovali všechny šrouby)a naposled na Berettce mod.71(po asi 150ti ranách se povolovali šroubky na střenkách)
,používám modrý,středopevnostní takže to jde povolit normálně 

In vino veritas...
Číňan možná ne, ale na západě (i u nás) se šrouby běžně lepí, protože je to nutnost. Když něco neznáš, neříkej tomu hned prasárna...harrykv píše:Ježiš, Alfonzi co mu to radíš?.... takovou prasárnu by snad neudělal ani ten Číňan![]()
![]()
Ramires: Taky používám modrej, drží a jde povolit když chci...
Pokud máš na mysli tento Loctite, tak to potom jo a omlouvám se, ale z tvýho příspěvku jsem si vybavil hned sekundáč.
Jules Winnfield a Vincent Vega: