P?semn? forma kupn? smlouvy p?i n?kupu zbran?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jak to mám udělat s kupní smlouvou když chci kupovat zbraň z obchodu? Všude jsou jen formuláře KS mezi dvěma fyzickými osobami. U nás ji poliši chtěj, prej aby věděli odkud ta zbraň pochází, jako by jim nestačil šedivák nebo paragon.
- BlackAdder
Re: Písemná forma kupní smlouvy při nákupu zbraně
v prvé řadě by měli mít nějakou KS v obchodě, pokud ji nemají, tak tam dones svoji, jako prodávající je zřejmě právnická osoba - tzn. místo jména je název, místo RČ je IČO, místo bydliště je sídlo... tak jako na šediváku.
Jo a cajti nemají co chtít KS, mají šedivák - řekni jim, že zákon nenařizuje v tomto případě uzavření KS písemnou formou, takže jsi KS uzavřel ústně.
Jo a cajti nemají co chtít KS, mají šedivák - řekni jim, že zákon nenařizuje v tomto případě uzavření KS písemnou formou, takže jsi KS uzavřel ústně.
Naposledy upravil(a) BlackAdder dne 27 zář 2011 11:56, celkem upraveno 1 x.
BlackAdder -> Díkec. 

- bradek džon
- Kontaktovat uživatele:
Smithe... tady máš poslední verzi kupní smlouvy od Bucciho, kterou lze použít i v obchodě (IČO, DIČ). Obsahuje spoustu větiček, které lidem ve starých verzích chyběli. Je tam i důležitá kolonka na číslo nákupního povolení, nebo hodina předání, která je důležitá v případě, že se zbraní ještě tentýž den kupec udělá průser
- Přílohy
-
- Ksmlouva.zip
- Kupní smlouva na zbraň
- (71.03KiB)Staženo 416 x
Má-li někdo zbraň a snaží se vás zabít, je přiměřené bránit se střelbou z vlastní zbraně.
Dalajláma
Dalajláma
- BlackAdder
Podle mě je ta smlouva zbytečně složitá, ale minimálně to datum a čas předání je určitě užitečné, stejně jako číslo nákupky (kterou pak není důvod kopírovat). Trochu mi vadí ta formulka: kupující byl dokonale seznámen se stavem zbraně. Ale koneckonců ta smlouva je tam přiložena i v *.doc takže si ji každý soudruh může přizpůsobit svému vkusu, pokud tedy ví, co činí (ale to platí nejen u zbraní a smluv k nim).
A na co KS ?
Policie nemá nárok vyžadovat kupní smlouvu.
Vše potřebné a důležité řeší "šedivák".
- BlackAdder
Někteří lidé prostě chtějí mít KS v písemné formě, tak proč ne, koneckonců cena zbraně není většinou zanedbatelná, tak snad proto.
Že policie nemá právo požadovat pro registraci zbraně KS v písemné formě víme, oni (některé exempláře cajtů) to neví a je třeba jim to vysvětlit.
Že policie nemá právo požadovat pro registraci zbraně KS v písemné formě víme, oni (některé exempláře cajtů) to neví a je třeba jim to vysvětlit.
nevím jestli to tu už není, nečet sem všecko ale já používám smlouvu odsud: http://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz ... -dokumenty
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Matěj píše:A na co KS ?
Tak jako, to je pravda, ale u nás ji policajti chtějí po každým, mám se s nima hádat?

Proč hádat ?
Pokud ji nemáš, tak řekni prostě NEMÁM.
Určitě ti neodpoví " Ale pane to musíte mít ".
Taky se s nimi nerad hádám, ale ne druhou stranu se nenechám prudit za něco, co je jen jejich výmysl.
Když mám, tak dám, když nemám, tak ostrouhají.
Pokud ji nemáš, tak řekni prostě NEMÁM.
Určitě ti neodpoví " Ale pane to musíte mít ".
Taky se s nimi nerad hádám, ale ne druhou stranu se nenechám prudit za něco, co je jen jejich výmysl.
Když mám, tak dám, když nemám, tak ostrouhají.
-
- Bydliště:Wien8 / Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
- Kontaktovat uživatele:
Na původní adrese je i formulář pro vyplnění v počítači, který umožňuje více možností (fyzické/právnické osoby, různé kategorie atd.)Mr. Smith píše:stanfu ->Velký dííík. Doufám, že nevadí že tam je psáno smlouva mezi dvěma fyickými osobami, chci kupovat zbraň z obchodu.
[size=84][url=http://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz][b]Zbrojní průkaz: informace, příprava ke zkoušce, zákony[/b][/url] | [url=http://zbranekvalitne.cz/strelecka-mapa][b]Mapa střelnic a obchodů v ČR[/b][/url][/size]