Zdravím , koupil jsem Peruna 731 rune , nějaká ořezaná verze Slavie 631 , má papírově do 7,5 J . Nyní je v akci v českých eshopech za 3,5 tis. Kč. Dokážete mi někdo říci jakým způsobem je vzdůša uškrcena na nízký výkon , případně rozdíl ve střevech oproti Perun 731/Slavia 631 ?? ( jen ze zvědavosti , tunit ji nechci a nebudu ) Zatím jsem spokojen , měla to být hračka pro mě , ale už úspěšně absolvovala dětský den a moje šestiletá dcerka si oblíbila střílení i když nikdy předtím jsme vzduchovku doma neměli . Dalo by se říci z nouze ctnost , ale nakonec ji nechám dceři a pořídil jsem si něco silnějšího. Nechci tu dělat reklamu nebo recenzi , jen zkušenost : dcera v šesti letech tuto vzdůšu dokáže sama natáhnout ( trošku dělá problémy odtažení pojistky hlavně ) naládovat diabolkou a po pár minutách tréninku začala sundávat v sedě na dětské židličce s oporou na dětskám stolku na cca 8 metrů prasátka na mé samo domo střelničce vyrobené z ocelové bedny na nářádí ( přidám odkaz na fotky ) . Největší sranda , že když mě viděla jak už nevím po takovém tom dvorkovém plinkingu (nebo jak tomu zde říkáte ) do čeho pálit a vytáhl jsem z jejího báglu v pokojíčku na tajňačku nějakou plastovou figurku princezny z Mcdonaldu , tak
místo , aby brečela tak jí to střílení chytlo a sama mi začala nosit hračky k devastaci a hlásila kam to hračka dostala

Snad to nebude mít vliv na její budoucí vývoj , ale furt lepší být venku na čerstvým vzduchu než doma čumět na tablet apd. Dokud bylo počasí , tak vydržela klidně 2 hoďky sedět a pálit do všeho možnýho , packy černý upatlaný od standard diabolek , no prdel , škoda , že zrušili Svazarm , hned bych ji přihlásil ..

No nic , to jen , jestli máte doma děcka bez koníčku ....