Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Mám takovej problém. Mám CZ 200s asi měsíc a když střílím na 30m tak po nastřílení puškohledu dám tak 5 ran jednou dírou a pak mi to z ničeho nic začne lítat 2 cm od sebe, každá diabolka jinam. Po chvíli se to zas zklidní, ale furt překlikávám a to mě štve. Dle toho co jsem se dočetl by to němělo být tím, že tam nemám kompenzátor. Může to dělat optika?? Nemám tam tu cobru ale nějakej asi nic moc puškohled 4-16x44 značka nauvedena. Nebo je to prostě jenom rukama?? A otázka nakonec - je tady někdo z okolí Ústí nad Labem, kdo by si šel zastřílet?
CZ 200 S HUNTER + Hawke Panorama
Re: Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Termit a já jsme z Teplic, stačí se jen domluvit. Zip
Byl bych rád. Přes tejden jsem v Praze takže víkendy.... Mohli byste mi půjčit puškohled a já dostanu pádnej důvod tamten zahodit. CHtěl bych Optisan mamba lite 4-16x
CZ 200 S HUNTER + Hawke Panorama
Hodí se na výrobu pažby bříza?
rusaci z toho delali a delaji pazby normalne.vypada to ovsem strasne.
To doladí povrchovka mořidlo ale jestli to není moc tvrdé na opracování
břízu nééééé....je to měkký, ale zase se to dobře opracovává.....dřív se z toho dělalal tzv. poddižka....dýhování velkoplošných materiálů(aby to drželo pohromadě)např. laťovka nebo různý překližky....je to levný a dobře se to "loupe"...podobný jak buk, ale ten je podstatně tvrdší a pažba z něho ujde, když nechceš výraznou kresbu 
já pořád pokukuju po šeříku, ale sehnat tak velký průměr je makačka.....kdyby jste někdo o něčem věděli tak dejte vědět.....i zaplatím samozřejmě!!!! Jsem to jednou viděl na živo u jednoho výrobce dýmek a zatím jsem nic podobného neviděl a to s tím dělám

já pořád pokukuju po šeříku, ale sehnat tak velký průměr je makačka.....kdyby jste někdo o něčem věděli tak dejte vědět.....i zaplatím samozřejmě!!!! Jsem to jednou viděl na živo u jednoho výrobce dýmek a zatím jsem nic podobného neviděl a to s tím dělám

jdu se kouknout na šeříky na ručky k pistolím tu břízu mě dal soused když dělal saunu na něčem to zkusit musím ale bříza zas tak levná není za kubík rozmítlé na coulky u nás chcou 10 000
chtěl sem se taky optat když už se to tu řeší jaký dřevo je na to ideální ? Chci skusit svoji první pažbu během zimy a napadal mě třešeň, že by mohla mýt tmavší barvu což bych chtěl, něco do tmava...
Akorát nevím jak se s tím bude dělat...
Akorát nevím jak se s tím bude dělat...
Haenel 312 .177
Slavia 631 .177
Mraky řezacích nástrojů všeho druhu ...
Slavia 631 .177
Mraky řezacích nástrojů všeho druhu ...
tresen je hodne svetla,ale je to pekne drevo a celkem i pekne se z nej dela. Olej ji zabarvi do svetle hnede.
Třeba tady se dá opatřit od akátu, ořechu, lepený desky od jahodovýho až po bambusový dřevo (to asi vyzkouším). Ukázka desky je na str. 5 http://www.globus-baumarkt.cz/common/ac ... _babr.html
tak ty desky jsou pěkně na prd....je to napuštěný olejem, takže to "kvalitně" neslepíš.....
2jurasek: 10 000,- za kubík je opravdu "levné" i když se dá pořídit podstatně levněji.....
Já teď prodal 20 let starej Jasan v 70mm fošnách a kubíček šel do světa za 40 tis....trošku někde jinde.....

2jurasek: 10 000,- za kubík je opravdu "levné" i když se dá pořídit podstatně levněji.....
Já teď prodal 20 let starej Jasan v 70mm fošnách a kubíček šel do světa za 40 tis....trošku někde jinde.....
Kdyby měl někdo zájem:
Včera jsem na zahradě skácel švestku. Kmen má cca 1m o průměru cca 20cm. Řezáno u kořene. Stáří cca 35-45let. Dřevo je hutné - odjebal jsem si na něm řetěz
V případném zájmu dodám podrobnější míry
Včera jsem na zahradě skácel švestku. Kmen má cca 1m o průměru cca 20cm. Řezáno u kořene. Stáří cca 35-45let. Dřevo je hutné - odjebal jsem si na něm řetěz

V případném zájmu dodám podrobnější míry

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
tak za 5 let bych měl zájem o kousek kmene od kořene 

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Do pěti let určitě vyletí komínem. Tuto zimu, ale přečká v suchu. Takže kdo chce ať se ozve.