Zdravím všechny nadšence vzduchovek.
Sice tu píšu své postřehy ohledně Comety fusion trošku pozdě, ale přece. Zbraň mi dorazila hned na druhý den po objednávce včetně puškohledu. Nejdřív uvedu na pravou míru co tu psal Alexxus. Možná je to i tím že měl v ruce nějaký starý model, nebo se prostě jen spletl

Lučík i spoušt jsou v plastu, ale podle mě je to lepší řešení než nekvalitní barvený kov, ze kterého barva hned sleze. Navíc je spoušt stavitelná (vzdálenost a odpor). Taky nesedí, že je blok pojistky v plastu. Je totiž v kovu. Pažba je podle mě taky pěkná a z kvalitního dřeva. No a co se týče přesnosti střelby tak já střílím na 30m a pokud mám JSB diabolky, tak ze stolu střílám téměř do stejné díry. Prostě si myslím, že za ty prašule je to kvalitní vzduchovka a jsem s ní spokojený. Puškohled BULLET PROJECT je vzhledem k tomu kolik stál, taky v pohodě. Je úplně stejný jako můj Walther. Samozřejmě se nedá srovnávat s dražšími kousky od Hawke, nebo Nikko, ale pro vzduchovku úplně stačí. Tak snad jsem aspoň trochu přispěl do diskuze