P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Roky se mi tu válí kus rohu, takový dokřápaný zakrslý paskvil. Známý ale potřebuje prachovnici a nic lepšího tu zrovna není, tedy jeho den dnes nastal 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Re: Předovky
Pro velký úspěch ještě jedna, náhoda tomu chtěla, že vypadl další rohový zbytek, vhodný tak do koše, ale byl požadavek na prachovnici k deringeru. Má pevnou dávku (dá se ladit návinem papíru zevnitř) a je směrem nahoru šestiúhelník to ale na fotce nevynikne.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Tak nakonec jsem vzal toho Hawkena do začátku, když to chytne, tak bych později vybral ještě nějakou vojenskou. Než se otevře místní střelnice, tak bych rád vyrobil ještě různé příslušenství, nabiják, prachovnici...
Ale pokud by se tu vyskytoval někdo z okolí Liberce, Turnova, Semil kdo by mě vzal sebou, nebo měl kontakt na někoho ze zmíněného okolí, kdo ještě práská černým prachem a byl by ochoten věnovat trochu času začátečníkovi, pomoc bych ocenil.
Aki.
edelweiss: pěkné to máš, ty mosazné díly jsou také domácí výroba? Rád bych se do podobné krasavice také pustil, ale budu muset zvolit nějaké řešení, které se obejde bez soustruhu, ten se mi aktuálně domů nevejde a v práci mi obrobí jedině plasty...
Ale pokud by se tu vyskytoval někdo z okolí Liberce, Turnova, Semil kdo by mě vzal sebou, nebo měl kontakt na někoho ze zmíněného okolí, kdo ještě práská černým prachem a byl by ochoten věnovat trochu času začátečníkovi, pomoc bych ocenil.
Aki.
edelweiss: pěkné to máš, ty mosazné díly jsou také domácí výroba? Rád bych se do podobné krasavice také pustil, ale budu muset zvolit nějaké řešení, které se obejde bez soustruhu, ten se mi aktuálně domů nevejde a v práci mi obrobí jedině plasty...
To: Akulacz
Jo celé sem si to dělal sám
Jo celé sem si to dělal sám