Ja nerad do diskuze tohoto typu zabredavam, ale snad uz je to naposledy .. dycky mne nadzvedne jak tenhle clovek napise nejakou kravinu naprosto bohorovnym zpusobem a jeste k tomu pribali utok na vsechny ostatni, kdo s ni nesouhlasi ..
Nejdrive napsal:
...ale vzhledem k tomu ze o strelbe z velke flinty zhola nic nevis (jinak bys nemohl napsat ptakovinu a nesmysl ze se pri fullbore BR chova flinta jinak nez kdyz strili myslivec, a to ve vztahu ke zpetnemu razu)...
A potom toto:
2. Nikde jsem nenapsal ze zpetny raz z 8kg zbrane je stejny jako ze 4kg. pokud jsi si jesten nestacil najit na webu neco o zpetnem razu, tak pro vypocet zpetneho razu je potreba znat,
vahu zbrane ...
Takze v prvni vete se mne nejen snazi urazit s tim, ze o dane veci nic nevim a tak mam radeji mlcet, ale navic pise, ze mnou popisovany rozdil ve zpetnem razu zbrane u "fullbore BR" a "myslivosti" je ptakovina..
A pak v dalsim prizpevku mne opet urazi .. a jeste napise to, co predtim vyvracel, tedy ze zpetny raz je zavisly na vaze zbrane .. a tato je u lovecke kulovnice podstatne nizsi, nez u BenchRestove pusky!! A TOTO JSEM OD ZACATKU PSAL!
Ja jsem preci komentoval ten fakt, ktery Shiva popsal, ze "Delta na lovecke kulovnici odesla .. ale Weaver na Benchrestove pusce drzi (zjednodusene receno)" .. coz evidentne nemuze slouzit k vyvozeni zadnych zaveru, jelikoz je to NEPOROVNATELNE prave kvuli te rozdilnosti ve vaze zbrane ..
Tak ted mi FOXi vysvetli se svou chladnou hlavou a klidne ve versich, KDO tu tedy pise ptakoviny????