Měl bych dotaz. Jaký způsob poslání jsi u toho V-16 použil? (Teda pokud jsi to obědnával z těchto stránek.) Díky.MARKONY píše:Ja měl tuhle Deltu http://www.binox.cz/puskohledy-delta-op ... al-4x32ao/ a musím říct že měla dost silný křiž na 50 metru překryl terč tak sem ji prodal a skončil u tohle : http://www.opticsplanet.net/weaver-rifl ... 16x42.html s křižem FC tuhle optiku mam na Shul 150. Toho V-16 sem si koupil na doporučení Sidewinder a sem snim max spokojený .
Optika na malou odst?elova?ku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
V 16
Zdravím, nevíte prosím někdo jestli se k nám dováží Weaver V 16 popř. která firma mi ho pošle z USA? Zkoušel jsem to u Graf & Sons a po obědnávce mi oznámili, že mi neakceptují moji kartu. Proč nenapsali. Tady zase někdo píše že některé obchody tuto optiku k nám nesmí posílat...
Můžete mi doporučit nějaký shop pokud to někdo z nějakého e-shopu kupoval?
Díky.
Můžete mi doporučit nějaký shop pokud to někdo z nějakého e-shopu kupoval?
Díky.
2babine:
Jestli chceš V16 tak kup Deltu 4-16x42 AO Titanium. Je to ten Weaver V16 pod jinou značkou.
A koupíš to u nás v Binoxu s tříletou zárukou a levněji.
Jestli chceš V16 tak kup Deltu 4-16x42 AO Titanium. Je to ten Weaver V16 pod jinou značkou.
A koupíš to u nás v Binoxu s tříletou zárukou a levněji.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
V16
Díky za odpovědi, o Deltě Titanium jsem taky uvažoval ale nakonem mám slušnou nabídku na Weaver V16, takže jdu do toho. (S tou platbou to bylo dost zvláštní, je to karta pro platbu přes net - platím s ní letenky a občas v us shopech - tohle bylo poprvné co se mi to stalo).
Ale teď mám ještě jeden, pro někoho možná stupidní dotaz. Jak ten puškohled namontovat na malorážku (suhl 150)? - Je jasný že přes montáž(tu i mám - duralovou dvojdílnou kzk), ale jsou nějaké pravidla jak daleko od závěru má být první koužek, nebo jak daleko od oka má být očnice puškohledu, atd? - Nikdy jsem to nedělal. Nebo to mám nechat na puškaři aby mi to osadil?
Díky.
Ale teď mám ještě jeden, pro někoho možná stupidní dotaz. Jak ten puškohled namontovat na malorážku (suhl 150)? - Je jasný že přes montáž(tu i mám - duralovou dvojdílnou kzk), ale jsou nějaké pravidla jak daleko od závěru má být první koužek, nebo jak daleko od oka má být očnice puškohledu, atd? - Nikdy jsem to nedělal. Nebo to mám nechat na puškaři aby mi to osadil?
Díky.
2qwer:
Weavera nemám, jenom Titanium a na polských fórech se od začátku co to začali z Delty vozit běžně uvádí, že je to V16 z Japonska pod jinou značkou. U nás to tvrdí třeba Sidewinder na svých stránkách, on má oba. A když to říká on, tak to beru jako hotovou věc.
Weavera nemám, jenom Titanium a na polských fórech se od začátku co to začali z Delty vozit běžně uvádí, že je to V16 z Japonska pod jinou značkou. U nás to tvrdí třeba Sidewinder na svých stránkách, on má oba. A když to říká on, tak to beru jako hotovou věc.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
weaver a delta definitivne neni stejny vyrobek.
weaver na velkych flintach drzi a Delta se sype. TO JE FAKT!!!!
weaver na velkych flintach drzi a Delta se sype. TO JE FAKT!!!!
Good shooting
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
Mam Weavera V16 i Deltu Titanium a to jak s mildotem tak duplexem. jestli se jedna o totozne vyrobky nemohu garantovat, ale kvalita obrazu V16 a Titania je identicka i v ruznych svetelnych podminkach. Klikani i design totozny. Rozdil je v osnovach a jestli se sype ten ci onen je treba opakovane dolozit aby to bylo vypovidajici 

nemam ve zvyku si cucat informace z prstu. Cleni jednoho nejmenovaneho mysliveckeho sdruzeni je nakoupili a jsou z toho nestastni. U vetsiny nakoupenych a pouzivanych puskohledu se projevuji mechanicke problemy.
Je to stejne jako s Meoptou. Neni potreba dokladovat ze meopta ma problemy se zpetnym razem kulovnic. Je mnoho "stastnych" uzivatelu meopty, kterym drzi, ale je rada strelcu, kerym puskohled odesel a byl nekolikrat v oprave nez ho vyrobce vymenil.
Jedine jak ziskat "potvrzenou" informaci o zmetkovitosti toho ci jineho produktu je vyjadreni vyrobce. Coz vsichni vime, ze se nedeje.
Je to stejne jako s Meoptou. Neni potreba dokladovat ze meopta ma problemy se zpetnym razem kulovnic. Je mnoho "stastnych" uzivatelu meopty, kterym drzi, ale je rada strelcu, kerym puskohled odesel a byl nekolikrat v oprave nez ho vyrobce vymenil.
Jedine jak ziskat "potvrzenou" informaci o zmetkovitosti toho ci jineho produktu je vyjadreni vyrobce. Coz vsichni vime, ze se nedeje.
Good shooting