OBRANA PROTI PS?M + pr?vn? ot?zka?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
přesně
bez vodítka , košíku a bez pána je vždycky riziko, minimálně z hlediska zdraví a to má každý jenom jedno - viz. můj výše uvedený názor

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
pokud pes zaútočí, máte právo taky zaútočit.
je zde právo bránit se jen přiměřeně...
všichni jste tu hrozní machři, všichni hned vytasíte dcerky, synky.
jestli necháte psa napadnout vaše dítě aniž byste tomu zabránili, že mu nastrčíte sebe resp. se mu postavíte, tak jste teda frajeři vy, to je snad instinkt a nikdo by mi dítě nenapadl dokud bych byl!!!
o psech nevíte nic, pokud byste zažili útok fakt natvrdo, tak nemáte šanci kvéra vytáhnout!!! proto radím kudlu. ale každý svého štěstí strůjcem. určitě vy frájové se taky všichni v tom kalupu trefíte rovnou psovi do mozečku že jo? ten synek a dcerka se vám tam u toho nebudou zrovna motat že jo? vše půjde hladce jak v emerickém filmu.
tož asi tak a nezapomeňte že i se psama chodí podobní pakoni jako vy, takže až se střetne jedna horká hlava s druhou, tak bůh ochraňuj ty co se náhodou budou vyskytovat poblíž vás!
jenže vy se nebavíte o reálném útoku psa, vy se bavíte o tom co by kdyby a to, že pes někoho oslintá a očichá - ano vynadal bych majiteli, podal bych si majitele, ale těžko něco víc. jestli vy pane Nikdo byste za to psa odstřelil, tak není co řešit, leda hospitalizace v léčebně psychicky nemocných
je zde právo bránit se jen přiměřeně...
všichni jste tu hrozní machři, všichni hned vytasíte dcerky, synky.
jestli necháte psa napadnout vaše dítě aniž byste tomu zabránili, že mu nastrčíte sebe resp. se mu postavíte, tak jste teda frajeři vy, to je snad instinkt a nikdo by mi dítě nenapadl dokud bych byl!!!
o psech nevíte nic, pokud byste zažili útok fakt natvrdo, tak nemáte šanci kvéra vytáhnout!!! proto radím kudlu. ale každý svého štěstí strůjcem. určitě vy frájové se taky všichni v tom kalupu trefíte rovnou psovi do mozečku že jo? ten synek a dcerka se vám tam u toho nebudou zrovna motat že jo? vše půjde hladce jak v emerickém filmu.
tož asi tak a nezapomeňte že i se psama chodí podobní pakoni jako vy, takže až se střetne jedna horká hlava s druhou, tak bůh ochraňuj ty co se náhodou budou vyskytovat poblíž vás!
jenže vy se nebavíte o reálném útoku psa, vy se bavíte o tom co by kdyby a to, že pes někoho oslintá a očichá - ano vynadal bych majiteli, podal bych si majitele, ale těžko něco víc. jestli vy pane Nikdo byste za to psa odstřelil, tak není co řešit, leda hospitalizace v léčebně psychicky nemocných
Hele, bobe, je ti estli se nepletu 16 a pokud si koupis kver, tak ho nosit muzes jen na strelnici, takze to jestli bude stacit velocitor na ratafaka zatim neres, ju? IMHO to stacit na nasranyho psa bude jen tezko, on totiz takovej nasranej pes moc nepostoji ...Petin00 píše:To se nám to tu rozjelo!Ještě jste mě neodpověděli na otázku....
Nikdo:
Tak bacha abys spravne rozlisil co je utok a co se pes jenom smeje od ucha k uchu, jak jsem pred chvili psal, jeden "drsnak" uz na to doplatilNene, pes bez košíku a bez vodítka překročí bezpečnou vzdálenost (tj. 10-20 metrů, dle rychlosti pohybu), dle mého názoru se jedná o bezprostředně hrozící útok a jednám

Usmrtit psa muze kdokoliv at uz myslivec, nemyslivec, ... Ale neponese nasledky jen pokud splni pominky NO nebo KN v pripade nemyslivce, v myslivosti se nevyznam, takze jaky podminky ma myslivecka straz netusim...
Ja bych psa taky klidne smaznul pokud bych k tomu mel duvod, je tolik nezodpovednejch pejskaru, ze uz jsem byl parkrat pripraven tasit. Na druhou stranu me stvou borci kteri vedi prd a prosazuji desinterpretovane zneni zakona ...
Ja bych psa taky klidne smaznul pokud bych k tomu mel duvod, je tolik nezodpovednejch pejskaru, ze uz jsem byl parkrat pripraven tasit. Na druhou stranu me stvou borci kteri vedi prd a prosazuji desinterpretovane zneni zakona ...
Naposledy upravil(a) Arnie dne 14 pro 2007 15:16, celkem upraveno 1 x.
pes
RE:pifpaf-poslouchej já teda nevím jestli jsi z organizace PET nebo jenom špatně posloucháš.....jak mám poznat, že pes který na mě vrčí a je evidentně bez pána a bez náhubku nemá vzteklinu...já mám psy rád ale sebe mám radši takže sorry rozmýšlet se nebudu, viděl jsem už dost lidí kteří byli jenom pokousaní, ale protože psa nikdo neznal a nenašel tak museli bohužel podstoupit velmi bolestné a zdlouhavé procedury......a to mluvím jenom o pokousání ( osobní zkušenost zatím nemám a doufám že ji mít ani nebudu, jak kvůli sobě tak i kvůli tomu psovi )
Hele, bobe, je ti estli se nepletu 16 a pokud si koupis kver, tak ho nosit muzes jen na strelnici, takze to jestli bude stacit velocitor na ratafaka zatim neres, ju? IMHO to stacit na nasranyho psa bude jen tezko, on totiz takovej nasranej pes moc nepostoji ...
Já vím.Ale stát se může cokoliv..kdyby náhodou..holt si budu muset pořídit tu kudlu
Já vím.Ale stát se může cokoliv..kdyby náhodou..holt si budu muset pořídit tu kudlu

Kdo svého psa ovládá, tj. drží na špagátu nebo včas odvolá, nemá se čeho obávat. Obavy ze zastřelení čokla může mít jen nezodpovědný idiot, jehož čokl ohrožuje okolí.
Pokud budu ohrožen a budu mít u sebe pistoli (jakože běžně nenosím), bránit se budu. A je mi jedno, že si někdo myslí, že kudlu vytáhnu rychleji než pistoli a ubráním se s ní psovi spolehlivěji - každý máme právo volby obranných prostředků. Trouba, který oprávněnou obranu považuje za indikaci pro hospitalizaci v cvokárně je mi ukradený tuplovaně.
Pokud budu ohrožen a budu mít u sebe pistoli (jakože běžně nenosím), bránit se budu. A je mi jedno, že si někdo myslí, že kudlu vytáhnu rychleji než pistoli a ubráním se s ní psovi spolehlivěji - každý máme právo volby obranných prostředků. Trouba, který oprávněnou obranu považuje za indikaci pro hospitalizaci v cvokárně je mi ukradený tuplovaně.
pes
Nevím přesně jak je to u civilistů ale přesná citace policejního zákona zní "Policista je oprávněn použít zbraň, když je třeba zneškodnit zvíře ohrožující život nebo zdraví osob.......to slůvko ohrožující a zdraví dává docela široké spektrum působnosti.
Naposledy upravil(a) spider74 dne 14 pro 2007 15:27, celkem upraveno 4 x.
to Nikdo
však jasně, odpovídáno bylo hlavně zadavateli - s tou kudlou.
jinak právo svobodného myšlení a svobodné volby tu je, tak se nerozčilujte a hoďte se do vánoční pohodičky!
jsem taky proti nezodpovědným čoklařům a jak!!! doplácí na ně ti slušní!!! počíná to sběrem hoven a končí napadením.
ale vidím rozdíl v tom jak si někteří vykládáte napadení a "napadení!"
a to je asi tak všechno.
pokud není útok nemůže být zastaven či odvrácen!
však jasně, odpovídáno bylo hlavně zadavateli - s tou kudlou.
jinak právo svobodného myšlení a svobodné volby tu je, tak se nerozčilujte a hoďte se do vánoční pohodičky!

jsem taky proti nezodpovědným čoklařům a jak!!! doplácí na ně ti slušní!!! počíná to sběrem hoven a končí napadením.
ale vidím rozdíl v tom jak si někteří vykládáte napadení a "napadení!"
a to je asi tak všechno.
pokud není útok nemůže být zastaven či odvrácen!
pes
v případě psů hovoří zákon už jen o ohrožení zdraví - a tohle by si měli majitelé pejskařů uvědomit . Jinak máš pravdu v tom že nezodpovědní jsou na obou stranách barikád tak jako všude.....bohužel jsme jenom lidi 

Arnie: Já psa nemám a nechci. Je to blboučké submisivní zvíře, které za tebou přijde za hrst žrádla. K tomu by se příkladně kočka nikdy nesnížila.
K tomu, aby si to soudce vyložil v souladu se zákonem, potřebuješ dobrého právníka. Naše soudy jsou bohužel vláčeny společenskou objednávku "zbraně jsou špatné, áááno", takže proti tobě nestojí jen žalobce, ale i soudce.
Správně když zavoláš policajty, oni uvidí mrtvýho psa bez vodítka, měli by to s tebou na místě sepsat, co nejmíň tě otravovat, a následně stíhat majitele psa pro obecné ohrožení. Pes, který tě donutil střílet, tě napadl a důkazní břemeno by mělo být na straně jeho majitele.
K tomu, aby si to soudce vyložil v souladu se zákonem, potřebuješ dobrého právníka. Naše soudy jsou bohužel vláčeny společenskou objednávku "zbraně jsou špatné, áááno", takže proti tobě nestojí jen žalobce, ale i soudce.
Správně když zavoláš policajty, oni uvidí mrtvýho psa bez vodítka, měli by to s tebou na místě sepsat, co nejmíň tě otravovat, a následně stíhat majitele psa pro obecné ohrožení. Pes, který tě donutil střílet, tě napadl a důkazní břemeno by mělo být na straně jeho majitele.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, je to jistě zajímavé téma.
Já sám za sebe, pokud to promýšlím, kdyby můj pes na někoho zaútočil (nebejbože na jeho dítě), byl bych docela rád, kdyby to byl zrovna zkušený střelec a psa zastřelil. Neb pes je pes a člověk je člověk. Mám dva psy, flat coated retrievera a golden retrievera, ale jsou to mí pomocníci v lese a vždycky to jsou pouze inteligentní zvířata. Pokud inteligentní zvíře selže a zaútočí na člověka (na základě vlastního rozhodnutí), naprosto souhlasím s tím, že toho psa někdo zastřelí.
Po pravdě, kdyby můj pes zaútočil na sousedovo dítě, zastřelil bych ho sám.
Problém zanícených pejskařů je v tom, že:
1) předpokládají, že všichni pejsci se chovají jako ten jejich
2) mají tendence pohlížet na psa jako na člověka
Já sám za sebe, pokud to promýšlím, kdyby můj pes na někoho zaútočil (nebejbože na jeho dítě), byl bych docela rád, kdyby to byl zrovna zkušený střelec a psa zastřelil. Neb pes je pes a člověk je člověk. Mám dva psy, flat coated retrievera a golden retrievera, ale jsou to mí pomocníci v lese a vždycky to jsou pouze inteligentní zvířata. Pokud inteligentní zvíře selže a zaútočí na člověka (na základě vlastního rozhodnutí), naprosto souhlasím s tím, že toho psa někdo zastřelí.
Po pravdě, kdyby můj pes zaútočil na sousedovo dítě, zastřelil bych ho sám.
Problém zanícených pejskařů je v tom, že:
1) předpokládají, že všichni pejsci se chovají jako ten jejich
2) mají tendence pohlížet na psa jako na člověka