OBRANA PROTI PS?M + pr?vn? ot?zka?

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Petin00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petin00 » 14 pro 2007 14:16

co myslíte bude malorážka s Velocitorama stačit?Na psa tak 5kg a víc.... :?:

Nikdo

Příspěvek od Nikdo » 14 pro 2007 14:16

Pifpaf: Dokud panáček svou zbraní nezpůsobí žádnou škodu*), je ti s prominutím kulové po tom, zda jsou to magoři, co sobě nebo komu dokazují, zda jsou podělaní za ušima etc. Bez ohledu na to, co ty považuješ za normální.
Paranoiou trpět nemohou, nedostali by ZP, resp. by jim byl odebrán.
---
*) zastřelení zloděje, lupiče, nebo psa ohrožujícího okolí není škoda, alébrž dobrý skutek
tominekk

Příspěvek od tominekk » 14 pro 2007 14:19

2 pifpaf: Odpovez!! Kdyz te nekdo napadne, pouzijes psa na svoji obranu?
Hatsan 100 + Watlher 4x32 AO
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 14 pro 2007 14:21

No on by je nestřílel, ale proti podřezání kudlou nic nemá, takže přecijen to s ním není tak špatné...
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Zapy

Příspěvek od Zapy » 14 pro 2007 14:23

tak prece jen nosi kudlu, a to se tu smeje ze se lidi boji jit ven z baraku beze zbrane :D
-- Life is pain --
pifpaf

Příspěvek od pifpaf » 14 pro 2007 14:28

těžko. protože nemám psa cvičeného na zneškodnění pachatele! vy si myslíte, že pes se dá použít jako zbraň tak lehce jako kvér? 8) i spousta vyloženě vycvičených policejních psů v reálu selže. psa stačí nakopnout a je. teda ne to zhruba 1 procento. to už je holt smůla.
ano, kudla. protože takovej pes zabiják jedná ve vteřině a prokousne ti krčisko. ovšem o takovém nepsali už dlouho ani v Blesku či ani na Nově to nebylo. :lol:
trochu si z toho dělám prdel, ale teď vážně, pokud nejste takoví magoři (bez urážky), abyste odbachli psa co na vás výhružně z 10 metrů zaštěká, tak pokud na vás skočí a zahryzne se (neb to je útok!, ne poštěkávání okolo vás a cenění zubů), tak jedině ta kudla!!!
pifpaf

Příspěvek od pifpaf » 14 pro 2007 14:28

kudlu ani jinou zbraň nenosím
Petin00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petin00 » 14 pro 2007 14:32

To se nám to tu rozjelo!Ještě jste mě neodpověděli na otázku....
Nikdo

Příspěvek od Nikdo » 14 pro 2007 14:34

pifpaf píše:tominku,
ale kvér je zbraň!
pes ne, pes je zvíře.

ano, magorů jsou všude mraky, těch, kteří mají psa jako za zbraň, i těch, kteří mají reálnou zbraň, např. pištolku!
pes není určen primárně jako zbraň, kdežto kvéry ano.

jinak se ale vraťme k tématu, pokud se chcete ubránit psu, který vás ohrožuje, stačí na něj zadupat a pustit na něj hrůzu, zabere to na 99% psů co běžně potkáváte. na to 1% psů, který vás napadnou aniž byste okem mrkli, kudla.

a radši nevystrkávejte nos z baráku, aby se vám náhodou něco nestalo v tom strašném světě, kde číhá tolik nebezpečí :twisted: :lol:
Pistole je jednoduchá a spolehlivá mechanická věc, která sama od sebe nikomu neublíží. Na rozdíl od psa.
Hrůzu na psy pouštět neumím. Jak se to dělá? Myslíš, že i můj syn, (až se narodí), bude umět na pískovišti pouštět hrůzu na sousedovic vlkodava? Chceš mi tvrdit, že 100% psům, které potkám se ubráním puštěním hrůzy, případně kudlou?
spider74

pes

Příspěvek od spider74 » 14 pro 2007 14:36

no nevím ale riskovat že ten vrčící pes bez páníčka co ho potkám v lese nebo na louce se mi zahryzne třeba jenom do lýtka nebo mě poškrábe a potom krásně zdrhne.......já nebudu vědět co je zač a jestli má nebo nemá vzteklinu a dostávat pak několik bolestivých týdnů injekce do břicha , brrrrr děkuji pěkně - nechci.....to radši namířím a jak se pohne mým směrem s vyceněnými zuby na blíž než pět metrů tak to do něj nasypu.... :!:
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Zapy

Příspěvek od Zapy » 14 pro 2007 14:39

2 petin: Reknu ti to takhle pokud spatne trefis srnce (15-18 kg) razi 8x57 tak je schopnej jeste ujit i 100m ale i 1km. Takze pokud netrefis psa na hlavicku tak pochybuju ze ho usmrtis.. Ale nemam s tim vlastni zkusenost takze muze muj nazor bejt zavadejici..
-- Life is pain --
tominekk

Příspěvek od tominekk » 14 pro 2007 14:40

Tak takovy nazory fakt obdivuju! Ty si fakt myslis, ze kdyz ti pes zacne trhat dcerku, tak nejlepsi je ho ubodat kudlou? Nic proti, ale chudak pes! Vis jak ho to chudinku musi bolet? :lol:

Frajere, ty to fakt radsi zabal!

Pri obrane jde take o to, zda chceme utok zastavit nebo zvire usmrtit. Myslim ze na zastaveni utoku psa staci .22. Je to jenom muj nazor, nemam to nijak podlozene, ale myslim ze kdyz pes dostane ranu .22, tak zaknuci a lehne.
Hatsan 100 + Watlher 4x32 AO
Petin00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petin00 » 14 pro 2007 14:43

Zapy píše:2 petin: Reknu ti to takhle pokud spatne trefis srnce (15-18 kg) razi 8x57 tak je schopnej jeste ujit i 100m ale i 1km. Takze pokud netrefis psa na hlavicku tak pochybuju ze ho usmrtis.. Ale nemam s tim vlastni zkusenost takze muze muj nazor bejt zavadejici..
Dík já si to myslel.Vždyt malorážkou se dá zabít aji člověk.Když trefíš hlavu...speciální jednotky někdy mají pistolky v 22-malý zpětný ráz,hluk malý,atd....
Nikdo

Příspěvek od Nikdo » 14 pro 2007 14:53

pifpaf píše:trochu si z toho dělám prdel, ale teď vážně, pokud nejste takoví magoři (bez urážky), abyste odbachli psa co na vás výhružně z 10 metrů zaštěká, tak pokud na vás skočí a zahryzne se (neb to je útok!, ne poštěkávání okolo vás a cenění zubů), tak jedině ta kudla!!!
Takže jsem povinen stát a čekat, až se do mne resp. mého dítěte pes zakousne? Jsem povinen strpět i očichávání a oslintávání? To jsou mi novinky :shock:
Nene, pes bez košíku a bez vodítka překročí bezpečnou vzdálenost (tj. 10-20 metrů, dle rychlosti pohybu), dle mého názoru se jedná o bezprostředně hrozící útok a jednám :evil:
Petin00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petin00 » 14 pro 2007 14:56

Souhlasím s Nikdo.Ale bojím se zákona,že pak budu mít průser,že mě paníček zažaluje nebo tak :cry:Mám na to právo ho zastřelit?Když nejsem myslivec?
Odpovědět