O vzduchovk?ch Gamo

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:
Re: O vzduchovkách Gamo

Příspěvek od zdendaxxl » 02 čer 2013 21:24

No pár flint od gama jsem v ruce měl a po pravdě dost tragický,ten marketing jim ale funguje bezvadně,než jsem se tomu trochu začal věnovat,taky jsem myslel že gamo je špička :?

Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR
http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdendaxxl » 02 čer 2013 21:34

G.i.k píše:Ještě mě lidičky napadla jedna věc, hlavně mě prosím neukamenujte za to, že jsem z vás vytahal informace o optikách na pružinovky a teď chci otáčet loď :oops: Zatím je to pouze ve stavu "nápad".

Říkal jsem si, že bych vrátil tu Gamovku a koupil rovnou toho svýho do budoucna plánovaných Evanixe :D Pak bych nejspíš bral ten Optisan(?).
Dá se bez problémů vrátit vzdůša objednaná přes internet, vyzvednutá osobně na prodejně, doba od koupě 5 dnů, vystříleno do 50ti ran??? Pořádně ji zajíždět jsem měl v plánu od zítra, takže pokud by to šlo, tak musím asi zavčas :)
Rozumný,za mě teda určitě jo,jen nad tím evanixem bych snad ještě popřemýšlel a posbíral pár informací. :wink:
Hellboy

Příspěvek od Hellboy » 02 čer 2013 21:38

jj evanix taky neni zadna slava to uz radeji AA...sice jsem ho mel pred cca rokem a pul,ale zpracovani nic moc
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 02 čer 2013 21:49

Mám doma novej Evanix Rainstorm a ze mně říkam že ANO polepšily se ...
a i dkyž jsis vyzvednul GAMO osobně máš 14 dní an vrácení v původním stavu ...
Třeba na krabici najdeš udaj 305m/s tak jim řekni že trváš na 305 m/s a prodejce Ti milerád vrátí peníze ... Třeba takovej Gamohunter :-)
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
G.i.k

Příspěvek od G.i.k » 02 čer 2013 21:50

zdendaxxl píše: Rozumný,za mě teda určitě jo,jen nad tím evanixem bych snad ještě popřemýšlel a posbíral pár informací. :wink:
Já se na toho Evanixe dívám už dlouho, jenom jsem si říkal, že si ho nebudu pořizovat dřív, než se vystřílím s něčím "obyčejnějším". Teď si ale zase říkám, že bych to zvládl a je mi líto peněz vyhozených za pružinu, když si stejně zachvíli koupím PCP. Navíc do toho nechci dávat nějak moc přes 15 papírů, protože přeci jenom ještě hodně peněz udělá optika a plnící zařízení a dalši nezbytnosti :/
Na Evanixu mě nejvíc přitahuje kapacita kartuše.
Proč popřemýšlet, jsou s Evanixem nějaké problémy? Co jsem tady početl, tak snad naprostá většina kladů. Poučte mě, pokud se pletu, přecejenom se už nejedná o pár korun a nerad bych byl potom zklamaný, jistě chápete :)
G.i.k

Příspěvek od G.i.k » 02 čer 2013 21:53

Alexxxus píše: Třeba na krabici najdeš udaj 305m/s tak jim řekni že trváš na 305 m/s a prodejce Ti milerád vrátí peníze ... Třeba takovej Gamohunter :-)
Jo, to by mohlo vyjít :) Abych pravdu řekl, podle potrhanosti krabice nebudu první, kdo konkrétně tento kousek vrací...těžko by se až tolik potrhala při převozu.
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdendaxxl » 02 čer 2013 22:04

G.i.k píše:
zdendaxxl píše: Rozumný,za mě teda určitě jo,jen nad tím evanixem bych snad ještě popřemýšlel a posbíral pár informací. :wink:
Já se na toho Evanixe dívám už dlouho, jenom jsem si říkal, že si ho nebudu pořizovat dřív, než se vystřílím s něčím "obyčejnějším". Teď si ale zase říkám, že bych to zvládl a je mi líto peněz vyhozených za pružinu, když si stejně zachvíli koupím PCP. Navíc do toho nechci dávat nějak moc přes 15 papírů, protože přeci jenom ještě hodně peněz udělá optika a plnící zařízení a dalši nezbytnosti :/
Na Evanixu mě nejvíc přitahuje kapacita kartuše.
Proč popřemýšlet, jsou s Evanixem nějaké problémy? Co jsem tady početl, tak snad naprostá většina kladů. Poučte mě, pokud se pletu, přecejenom se už nejedná o pár korun a nerad bych byl potom zklamaný, jistě chápete :)
No neslyšel jsem na něj moc chvály :? ale nemůžu hodnotit,nebudu na něco kydat jen proto že jsem četl nebo slyšel,v tomhle ti lépe poradí někdo kdo to měl v ruce že Aleši,Libore :wink:Já bych tedy asi také volil AA :wink:
G.i.k

Příspěvek od G.i.k » 02 čer 2013 22:12

Dobroš, děkuju moc za konverzaci na úrovni a za rady neznalému. Budu pomalu přemýšlet a pak se případně ještě ozvu v příslušném topicu, aby zbytečně nevytvářel OT ;) Taky bych se moc rád podíval na nějaký ten sraz, takže budu bedlivě sledovat fórum a kdybych nevadil, rád přijedu (:
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 02 čer 2013 22:18

Jinak recenzi na Rainstorma mám rozepsanou, mám model roku 2012 ... akorát nechápu že na pušklu majitel čekal 4 a půl měsíce než mu ji jeden prodejce dodal ... to bych si do Malajsie zajel na dovolenou parníkem a měl bych ji tu dřív osobně :-)
Taky przním recenzi na GAMO IGT ve dřevě... až tak hrůza to není ... B2 a B3 je větší šmečko

zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdendaxxl » 02 čer 2013 22:21

G.i.k píše:Dobroš, děkuju moc za konverzaci na úrovni a za rady neznalému. Budu pomalu přemýšlet a pak se případně ještě ozvu v příslušném topicu, aby zbytečně nevytvářel OT ;) Taky bych se moc rád podíval na nějaký ten sraz, takže budu bedlivě sledovat fórum a kdybych nevadil, rád přijedu (:
Tady určitě bude něco k vidění a mužeme si tam o tom promluvit všichni třeba u ohýnku :wink: http://forum.gunshop.cz/sraz-vzduchovka ... 20264.html tak se tam kdyžtak nahlas :wink:
jirkahu71

Příspěvek od jirkahu71 » 02 čer 2013 22:22

Hellboy píše:jj evanix taky neni zadna slava to uz radeji AA...sice jsem ho mel pred cca rokem a pul,ale zpracovani nic moc
:) mám ho od tebe Libore:) tu vůli v nabíjecí páce spravila podložka a jinak k rainstormu za tvoje ceny nemám nejmenších výhrad :)
na 40m se vejdu pod dvoukorunu a to mi stačí ke štěstí :)
Hellboy

Příspěvek od Hellboy » 02 čer 2013 22:26

no pokud by to za me ceny prodavali nove taky nereknu slovo:-)),ale to tak bohuzel neni
cena je dost vysoka na to,ze to zpracovani nebylo na urovni AA ani nahodou....
ale chapu ze za me penize je to dobre :lol:
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 02 čer 2013 22:47

Kurňa Libore :-)

HANYKING
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HANYKING » 02 čer 2013 23:18

Dnes mám za sebou nejhorší střelby s CFX a neznám příčinu. Pár dní dozadu jsem sundal optiku a gamo ze zvědavosti rozdělal. Vytáhl jsem i píst. Jak jsem rozdělával vylítlo to pojistné táhlo i s tou plast. destičkou. Pak jsem 1 střelil a ok. Podruhé se to seklo. Rozdělal jsem , narovnal složil a šel dnes střílět. sTŘÍLEL JSEM u kravína V TAKOVÝM TOM BETONOVÝM koridoru jak je tam hnůj. Nemohl jsem to nastřelit. Foukalo a byly turbulence. Ale večer se to utišilo a já jsem nastřelil na 30 metrů. Pak střelím znovu a ujelo to doleva tak 6-7 cm. Střelím a znovu to uhlo doleva. Skoro soustřel. Vyměním terč a zásah. Střelím znovu a zase zásah. A pak zese doleva. a zase zásah.Pak dolů 5cm. Další střela a zase dolů. To už nefoukalo tak to nechápu kde může být zrada. Nikdy se mi to nestalo. Prostě to nedrží nástřel! Nevím jestli je to vzdůšou nebo puškohledem. Mám optisan viper tak ten by snad neměl jít po 2000 střelách 16j do kopru. :evil:
Barnett Delta Storm - Excalibur Vari Zone - jednodílná montáž
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
zdendaxxl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdendaxxl » 02 čer 2013 23:32

Neměl,ale vyloučeno to není,pružiny jsou na optiky strašný mrchy :? Pokud jsi to nějak nemazal nebo něco jiného co by na to mohlo mít vliv,tak to nejspíš bude ta optika :!:....asi blbá otázka,ale čím střílíš....předpokládám exacty :?:
Odpovědět