Tak jsme zase o pár měsíců starší. Jaká byla sezona ?
Chvilko horko, chvilku chladno. Já osobně jsem nasířený sám na sebe. Vzhledem k mému stáří mi zrak neslouží, jak bych potřeboval. Ale chutě mám stále stejné.
A návštěvnost ? Čas od času se někdo ozve. Hele, já od nikoho do dnešních dnů jako vstupné nevzal ani korunu.
Mám jiný požadavek. Jak říká jeden zákon, vše souvisí se vším.
A tak stojím u zrodu nového politického hnutí. Nejsme proruští ani proameričtí. Čeští patrioti. Chceme naší zemi svobodnou a samostatnou.
Proto jsem požádal všechny kdo ke mě přišel, aby se podíval na : ***
A pokud souhlasí s programem, vstupenkou pro příští návštěvu bude podpisový arch. Je tam ke stažení.
Na podpisovém archu je sedm kolonek, tedy sedm podpisů. to by mělo být v pohodě. To je moje vstupenka do Benanga.
Pomozte mi, prosím, sehnat 1000 podpisů, chceme lepší Česko i pro Vás a vaše děti.
Na střelnici Vám vše potřebné k veselému střílení poskytnu, včetně kvalitního vzduchu. Potřebujete jen dobrou náladu a pušku.
Za Hnutí Vize - Jdeme vlastní cestou.
Milan Auředník
toto je apoliticke forum
poprosim politiku a snahu o vstup do nej riesit na inych na tu aktivitu vhodnejsich miestach.
Tvoj prispevk sa zvrtol na offtopic. Kde suvisi s tvojou strelnicou uz len to, ze kto ti nahrabe hlasy v peticii, moze si prist zastrielat.
Chapem ze ta sucasna politicka stuacia dost trapi, asi ako kazdeho, ale prosim sem politiku netahaj.
Dakujem
T.
Nová střelnice pro vzduchovky
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Nová střelnice pro vzduchovky
Ano, myslel jsem si to. Pokud jsem se někoho dotkl, omlouvám se. Ale chtěl jsem nějakým způsobem oznámit, co je nového v Benangu. Moje kroky jako celoživotního střelce vždy budou vedeny snahou o popularizaci střeleckého sportu. A to se dnes bez politiky neobejde. Stát se bojí držitelů zbraní. Zásahy politiků do práv držitelů zbraní jsou bezprecedentní a je potřeba se bránit. A to je ve hnuti VIZE moje práce.
Ještě jednou se omlouvám ale snažím se pracovat pro celou komunitu střelců a příznivců sportovní střelby.
Milan Au.
P.S. - Možná by bylo dobré některá kritéria podmínek tohoto webu někde trochu upravit. Čas je nemilosrdný a i pravidla společnosti se v našem životě prudce mění. A jsou potřeba lidé, co se nebojí ozvat proti zvůli státu. Tak asi tak.
Milan Au.
Ještě jednou se omlouvám ale snažím se pracovat pro celou komunitu střelců a příznivců sportovní střelby.
Milan Au.
P.S. - Možná by bylo dobré některá kritéria podmínek tohoto webu někde trochu upravit. Čas je nemilosrdný a i pravidla společnosti se v našem životě prudce mění. A jsou potřeba lidé, co se nebojí ozvat proti zvůli státu. Tak asi tak.
Milan Au.