NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Používate kompenzátor na QB? Aký a s akým výsledkom? Oplatí sa do toho investovať?
Slavia 620, QB 78 BSA4-16x40
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
sem nastřelil terčík, ač to nemám rád, grupy jsou nastříleny v pořadí 3,9,12 (ciferník hodin) pevný trugla, 15 kroků do kopce, cca 12m při měcíčku umocněným tankem 007. palivo vzduch, regulátor ruční, diabolo exact 5,5
těsně před tím jsem střílel dlouhodobě gamo matchkama, (takový zoxidovaný- jakoby vyrobený z autobaterií) podle toho možná vypadá první nástřel- než se přemáznul lauf.
takže spokojenost s truglem, mě by se na tom optika stejně moc nelíbila, pač je to jednoranka a pitomě se to s tim nabíjí
těsně před tím jsem střílel dlouhodobě gamo matchkama, (takový zoxidovaný- jakoby vyrobený z autobaterií) podle toho možná vypadá první nástřel- než se přemáznul lauf.
takže spokojenost s truglem, mě by se na tom optika stejně moc nelíbila, pač je to jednoranka a pitomě se to s tim nabíjí
- Přílohy
-
- Snímek 011.jpg (11.3KiB)Zobrazeno 1730 x
Nejde!Prostě NNe
ani ja moc nechcem na qbcko optiku, zle sa nabija, tak ako vravis, a nestrielam na nejake velke dialky takze trugla (dik za vyraz
) su v poho

Gamo Hunter 440 (15J), QB 78 (zatial bez uprav) obe su v kalibri .177
Denny, už si namontoval remeň?
este nie, nejako nebolo casu, a pravdu povediac sa do toho aj bojim pustit..
Gamo Hunter 440 (15J), QB 78 (zatial bez uprav) obe su v kalibri .177
Zdravím.
Nevíte, kde rozumě (=levně, bezpečně) koupit QB79?
Maji jí např. JGS Trade - ale je to to starší Ne-deluxe provedení.
Dá se někde koupit jako deluxe? Tzn. kovová objímka, jiná pažba a truegla?
Dik M.
Nevíte, kde rozumě (=levně, bezpečně) koupit QB79?
Maji jí např. JGS Trade - ale je to to starší Ne-deluxe provedení.
Dá se někde koupit jako deluxe? Tzn. kovová objímka, jiná pažba a truegla?
Dik M.
CZ200 Green (tuned), QB78/79 4,5mm (tuned), S.P.A 700W, QB79 5,5mm, LOV 21 (CO2), Crossman W357 (CO2), Umarex Long Lever (CO2), Umarex Colt SAA (CO2)
79ky mají kovovou objímku všechny
Zdravím vás som tu nový a rozhodol som si zaobstarať QB78. Všetko čo sa tu píše všetko by som chápal ale porade my kde na Slovensku zoženiem kyvetu na co2 a aj z redukciamy? Vopred dakujem.
Ak ešte nemáš objednanú pušku, tak ti poradím toto:
Ak ti nevadí trčiaca flaška na puške, tak kúp QB79 a máš všetko vyriešené. Potrebuješ k nej len paintballflašku, ktorá nieje hrubšia ako 50 mm.
Ak ti vzhladovo vadí (ako mne) tak kúp QB78 a máš možnosť strielať na bomičky, alebo si urobiť plnenie z flaše, ktorá sa po naplnení odpojí. Mne sa riešenie s namontovanou kyvetou maximálne nepáči.
Ak ti nevadí trčiaca flaška na puške, tak kúp QB79 a máš všetko vyriešené. Potrebuješ k nej len paintballflašku, ktorá nieje hrubšia ako 50 mm.
Ak ti vzhladovo vadí (ako mne) tak kúp QB78 a máš možnosť strielať na bomičky, alebo si urobiť plnenie z flaše, ktorá sa po naplnení odpojí. Mne sa riešenie s namontovanou kyvetou maximálne nepáči.
Ahoj Andras
zdielam tvoj nazor na QB79 a preto pojdem do QB78 ale porosil by som ťa či by si my neposlal fotky a nejaké mieri z prerábky na plniacu flašu. Chcem si to prerobiť aj ja. Môj mail: koho2@azet.sk
Vopred ti dakujem.
zdielam tvoj nazor na QB79 a preto pojdem do QB78 ale porosil by som ťa či by si my neposlal fotky a nejaké mieri z prerábky na plniacu flašu. Chcem si to prerobiť aj ja. Môj mail: koho2@azet.sk
Vopred ti dakujem.
Ja to ešte nemám prerobené na plnenie z flaše. Tiež len zbieram informácie. Mne to vysvetlil Daho, ako na to, hlavne nezabudnúť na odfuk, lebo pod tlakom sa to nedobre odpája a trhajú tesnenia. Už som aj telefonoval do dvoch Paintballshopov a zdá sa mi že sú taký istý mantáci ako ja. Nevedia presne poradiť. Teória je taká, že si kúpiš plniaci pin, navŕtaš do zátky, napojíš rýchlospojku, z nej hadica do flaše, nejaký T kus na odfuk a jeto. Ale človek , ktorý to iba počuje ani nevie čo všetko k tomu treba a cez mail je to ťažké. Ja som na slovensku ani nenašiel riadny e-shop, ktorý by bol plný fitinkov a z čoho by sa dalo vybrať. Potom podla obrázkov sa rozhodni, čo je s čím kompatibilné! Našiel som v jednom obchode PBS-plnici pin na regulátory. Pýtam sa predavača: Prosím Vás má to vnútry spätný ventil? A on: Opýtam sa a potom Vám zavolám. Odvtedy mi volajú. Potom som sa dozvedel, že aj závitník na natiahnutie závitu musí byť špeciálny kónusový. Proste ja som zatial nezačal. A už som minul 120 bombičiek, za mesiac.
Když už bych chtěl provozovat QB78 ku bez bombiček, vyrobil bych prodloužení té trubky(abych zvětšil kapacitu) a na konec bych ho osadil paitbal pinem (samec) věsšinou je již osazen zpětným ventilem, ale chce to ještě pružinku a doraz. No a potom už jen hadici se samičkou a hasičák CO2, před tu samičku dát odfuk (pasuje to na sebe)
Ano. Toto je pravda. Ale to bude ďalší krok. Aj tá trubka mi chodí hlavou a páči sa mi. Najprv vyriešim plnenie. Výmena trubky bude už len kus za kus. Ja chcem z hasičáku plniť (to mám vyriešené) trebárs 20OZ flašku a z nej pušku. Nechcem vláčiť hasičák na strelnicu. Na 79ke som mal 9OZ a vystačila na škatulku diaboliek. Tam bol ale ten problém, že sa mi najprv flaška dotýkala hlavne. Zvolil som trochu nebezpečné riešenie a nechal som ztočiť z flašky milimeter. Mal som druhú 79ku a na tej bola 5OZ flaška. To je OK.

odtočit milimetr stěny lahve?
ty se nemáš asi moc rád viď
To už bych asi radši ubrousil milimetr hlavně.