4 combak:
Obavam se ze tam budes sam,tedy aspon ja osobne si na to netroufam...
A ted par fotek toho "paskvilu" (jak mi to tu nekdo nazval) co jsem udelal:
Vice fotek je zde:
http://qbtune.webnode.cz/fotogalerie/
Trochu me tam mrzi ne uplne dokonaly elox zasobniku,uz jsem o tom psal.Jinak vsechny ostatni dily jsou bez problemu,na vsem elox (barevny nebo barva kovu) a uvnitr samozrejme upraveno.Plni se pomoci varianty quickfillu,je to taky na fotkach.Uvnitr je regulator tlaku(plne nastavitelny),plnici tlak je 3000psi(200bar).Jednu novou upravu jsem vyzkousel - zapich na hlavni v miste vstupu vzduchu a dalsi 2 dirky.Pri stejne rychlosti staci o 100psi nizsi tlak,takze to vliv ma.
Pouzita je originalni pazba QB78 - protoze vyroba nove by stala dalsi penize a majitel nema neomezeny rozpocet.
Takto to vyjde na cca 4000-4500,-Kc (a samozrejme musi byt QBcko)i s doplnky ktere nemusi byt(tlumic,botka,licnice,...).Kdo je trochu zrucny a zvladne si to predelat sam tak je to samozrejme levnejsi.Zaklad je zasobnik s regulatorem,to je cca 2600,-Kc.Je to hodne?Neni.Premyslel jsem nad variantou zasobnik CZ200(nebo Hatsan) + regulator + quickfill(v pripade CZ200) a to uz se pohybuju v castkach nad 5000,-Kc...
Dalsi mam na rade AR2079, nakreslenu mam variantu manometr+quickfill v jedne koncovce,takze uvidime...No a nesmim zapomenout na tu svoji,ceka na skrini az ji nasroubuju poradny zasobnik misto paintball lahve...