NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
A vložka. Samozřejmě by asi bylo lepší vložku udělat na szávit aby to bylo rozebiratelný, ale nechtěl jsem soustružníka v práci příliš stresovat 

Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 ráže: 4,5mm (.177)
Dej jeste prosim te fotku cele pusky,jak to vypada.Protoze vypada to zajimave a pekne!
A tady moje QBcko jak bude vypadat s novym zasobnikem - zase hnusna fotka,omlouvam se za to.Xpero bude v sobotu funkcni takze pak uz budou i lepsi fotky

A tady moje QBcko jak bude vypadat s novym zasobnikem - zase hnusna fotka,omlouvam se za to.Xpero bude v sobotu funkcni takze pak uz budou i lepsi fotky

Tady je - upřímě řečeno ten tunel dioptru mě tam štve. Bez něj a jen s puškohledem by to bylo úplně jiný kafe. Ale dcera chodí do střeleckého kroužku a střílí na 10 m 

Ja ti na to napisujen tohle:
JE TO PEKNY!
JE TO PEKNY!
regis24 ten zásobník vypadá dobře, kolik ran to dá?
- DrobasMirek
regis24 píše:Sundani musky - koukni do navodu,predposledni strana - je tam rozkres.Odsroubujes takovou tu matku pod muskou,vyndas sroubek co je skrz a vyrazis jeste trubicku co je uvnit.Pak jde stahnout dopredu.Vcera jsem to sundaval z AR2079.
Ten problem s kyvetami je tu psany o par stranek driv,koukni tam.
nemůžu to najít, jak daleko zpátky to je? dík
S timhle jsem to nemerilto jsem zatim nestihl.Ale asi ani merit nebudu,vychazim z jednoducheho predpokladu.Meril jsem si QBcko s paintball systemem o objemu cca 0,17l,to mi dalo kolem 80 ran fakt peknych.Tohle ma objem 0,28l takze to bude pres stovku.Mr.Nobody píše:regis24 ten zásobník vypadá dobře, kolik ran to dá?
A jeste jedna "hnusna" fotka variace QBcka se zasobnikem:

Pazba je 78ka,kousek jsem uriznul predpazbi a je to.Kdyz se tam srazi hrana pekne k objimce tak to ani nebude poznat.Je to v podstate navrat na zacatek,protoze puvodni myslenka byla QB79 a misto paintball lahve poradny zasobnik.Tak tohle je ono.Predpazbi tam nijak nechybi,prumer zasobniku je 40mm takze se to da krasne pohodlne drzet za nej.Stavitelna botka jde udelat i na tehle pazbe,stavitelna licnice bude asi trochu orisek,ale zkusim se s tim poprat.Pokud se to povede tak to bude parada,jednoduchy a funkcni.
Pazba je 78ka,kousek jsem uriznul predpazbi a je to.Kdyz se tam srazi hrana pekne k objimce tak to ani nebude poznat.Je to v podstate navrat na zacatek,protoze puvodni myslenka byla QB79 a misto paintball lahve poradny zasobnik.Tak tohle je ono.Predpazbi tam nijak nechybi,prumer zasobniku je 40mm takze se to da krasne pohodlne drzet za nej.Stavitelna botka jde udelat i na tehle pazbe,stavitelna licnice bude asi trochu orisek,ale zkusim se s tim poprat.Pokud se to povede tak to bude parada,jednoduchy a funkcni.
Dnes jsem dal další terč s novým kompenzátorem. Nemůžu si pomoct, ale mám dojem, že to rozptyl opravdu trochu zlepšilo 

tak už mi říká pane

Norconia QB78 call 5.5mm
Umarex Walther P22
Umarex Walther P22
- medvedi-tlapa
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem taky hrdým vlastníkem pušky AR2078 

jedu jí testnout na vesnici k babičce:-D

Norconia QB78 call 5.5mm
Umarex Walther P22
Umarex Walther P22
Tak moje první dojmy z této zbraně?
Jedním slovem Super!!!!!!
úžasná,silná,velice přesná,a na dvě bombičky mi vydrží 65 střel jakože ty lítají pořád stejně a pak cca ještě deset ale ty už tak nějak plachtí vzduchem:-)
takže jsem doslova unesen:-)
hrál jsem si jako malé dítko,sundaval jsem šišky ze smrků na nějakých 70 metrů,i dokonce můj otec si toužil zastřílet a vystřílel mi cca50 diabolek:-d
všem jí vřele doporučuji

A dotaz není například lepší při každé výměně bombiček dát 1 normální a 1 olejovou?
bude to spíš zbrani prospívat nebo škodit?
a pak další dotaz jak seštelovat puškohled? mě to s ním střílí úplně do pryč.. a jsem laik a sám to nesešteluju ani boha..
Jedním slovem Super!!!!!!
úžasná,silná,velice přesná,a na dvě bombičky mi vydrží 65 střel jakože ty lítají pořád stejně a pak cca ještě deset ale ty už tak nějak plachtí vzduchem:-)
takže jsem doslova unesen:-)
hrál jsem si jako malé dítko,sundaval jsem šišky ze smrků na nějakých 70 metrů,i dokonce můj otec si toužil zastřílet a vystřílel mi cca50 diabolek:-d
všem jí vřele doporučuji

A dotaz není například lepší při každé výměně bombiček dát 1 normální a 1 olejovou?
bude to spíš zbrani prospívat nebo škodit?
a pak další dotaz jak seštelovat puškohled? mě to s ním střílí úplně do pryč.. a jsem laik a sám to nesešteluju ani boha..
Norconia QB78 call 5.5mm
Umarex Walther P22
Umarex Walther P22
2Jir.007:Tuto optiku nenastřelíš. Nedrží nástřel-je to čínskej šmejd-opravdu, kup něco lepšího (alespoň DELTU 4x32AO)...
Cogito ergo armatus sum.