Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
A krom toho uz asi vi, co ted mam noveho doma 

Air Arms EV2 MK III
Re: Malá "odstřelovačka"
Ví, právě proto jsem v klidu....
, to co je u tebe doma bylo v pátek u mě doma na zahradě
)))

geoserver.rajce.net
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
At uz koupil Honza "kouzelnou" Suhlku proto aby strilela, nebo naopak aby nestrilela .. to nehraje roli, hlavne kdyz mu to pomuze
Jinak na to, co ma MKouba doma, jsem opravdu zvedavy .. zatim jsou zpravy hodne neurcite a dost rozpacite. Necham se prekvapit na dalsi soutezi, pokud ovsem bude MKouba takovy hazarder, aby "vyskocil z dobre rozjeteho vlaku a nasedl do stojiciho rychliku"

Jinak na to, co ma MKouba doma, jsem opravdu zvedavy .. zatim jsou zpravy hodne neurcite a dost rozpacite. Necham se prekvapit na dalsi soutezi, pokud ovsem bude MKouba takovy hazarder, aby "vyskocil z dobre rozjeteho vlaku a nasedl do stojiciho rychliku"

-
- Odborník na zbraně
Harp taky ví... Měl jsem možnost si z toho střelit - přestože jsem levák a střílel jsem z pravý LM pažby, takže to bylo jako šuk bez pytlíku, docela slušně se dařilo střílet vnitřní desítky na terči pro ISSF malorážku. Vadí mi na tom malý výhozní a nabíjecí okýnko, ale co se spouště, hlavně a závěru týká, 1** (teda nevím, jestli jsem střílel tím, co má doma MKouba nebo dalším vývojovým prototypem). Já bych to nepodceňoval!
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
to Honza : jo jako, že jsi v pátek na zahradě měl nějaký accuracy precision rimfire special a protože s jarem je potřeba refreshnout trávníček tak jsi to použil
a ten samý nástroj na rekultivaci zeleně má teď mkouba v trezůrku
tak to pak jó
ne ale vážně..... nějaká takticko technická data a informace by mě eventuelně lákala

a ten samý nástroj na rekultivaci zeleně má teď mkouba v trezůrku

ne ale vážně..... nějaká takticko technická data a informace by mě eventuelně lákala

Ja zatim hodnotit nebudu, teprve si zacinam zvykat a bude jeste spousta ladeni, nez by se dalo jit na zavody. Potencial ma neoddiskutovatelne slusny, nicmene do finalni formy je jeste celkem daleko. Pristi zavody (26.6) urcite budu strilet Suhlkou, ale ty dalsi, kdo vi..
Air Arms EV2 MK III
Zatím to vypadá tak ,že koupí Anči jsem šlápl do hovna. No ale hlavní je,že mně tohle střílení pořád ještě baví. Otázka je jak dlouho.
Teď mně napadá,že bych Martinovi K. nabídl výměnu. Anču za Suhlku. 

-
- Odborník na zbraně
Koukám, že budu muset doporučit kolegům z ISSF, aby začali navštěvovat tohle fórum. Brzy tu bude na prodej několik sotva zajetých 1913 

MOT: Kdepak, dalsi Anca mi do baraku nesmi.
Harp: Clovek jednou vyhraje zavody a za chvili je to tady vzhuru nohama

Harp: Clovek jednou vyhraje zavody a za chvili je to tady vzhuru nohama

Air Arms EV2 MK III
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
to mkouba : to je právě jejich taktika
postavit Tě do role best favorita a vyvinout tak na tebe obrovský tlak a pocit zodpovědnosti
no a očekává se, že Ty to neuneseš a při dalším kole se propadneš do druhé poloviny startovního pole
no na konec můj TYP na pořadí prvních tří v dalším kole ? :
I. sportovec
II. Honza
III. sidewinder
IV. Irma
V. MOT
dobrou

I. sportovec
II. Honza
III. sidewinder
IV. Irma
V. MOT

Jak by potvrdil sef z prace, pocit zodpovednost mi zcela chybi
Takze tak jednoduchy to mit nebudou 

Air Arms EV2 MK III
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Sakra jeste chvili a ten MKoubuv smajlik se zacne usmivat 

No jako favorit se rozhodne necitim. Ono kdyz chodim trenovat s Irmou a Sportovcem, tezko si muzu myslet ze jsem lepsi nez ostatni. Hodne jsem na pristi zavody zvedavej, pandorina skrinka (horni rada smajliku) byla otevrena a strilet kolecka "na jistotu" uz proste nelze. Takze hodne bude zalezet na drzosti a chuti riskovat. A muj typ na vysledky pristiho kola?
I. sidewinder
II. sportovec
III. Irma
IV. Tomas K.
V. Honza ( a nebo mozna grinch )
I. sidewinder
II. sportovec
III. Irma
IV. Tomas K.
V. Honza ( a nebo mozna grinch )
Air Arms EV2 MK III
Sorry hosi, ale TIP, tip,... 

sem rad,ze se mnou pocitate az od 5.mista:)
no uvidime...
no uvidime...
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz