Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 28 říj 2009 19:12

to Harp: no hele, to vlevo ještě v rámci možností, ale to vpravo je hrůza ne? :D , MOT je max do 7mm....takže bacha :D

geoserver.rajce.net
sportovec

Příspěvek od sportovec » 28 říj 2009 19:32

Tomas T. je excelentni strelec a soustrelar zejmena. Kdyz s nim obcas strilim pri jako treninku, dam si ten vecer o par kliku vic :).
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 28 říj 2009 19:40

Pro nechápavce Honzu: Tak ještě jednou. První 2 rány střeleny na rozhraní 8-9, náslesledně provedena korekce a3 rány jednou dírou. Pak následoval ten levý terč. Už pochopil chytrý chlapec? :D
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 28 říj 2009 19:43

No hele slepý kuře...v prvním přízpěvku jsi se nemilosrdně prsil soustřelama a na to jsem reagoval :D . Nějaký korekce mě nezajímaj, to vpravo je hrůza, která si nezaslouží vystavit na netu, howg. Tímhle nás před sobotou nerozhodíš.
geoserver.rajce.net
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 28 říj 2009 19:48

Klasika, před sobotou všichni vytahujou trumfy :D , jenom já jsem dal po dnešním tréninku - taky klasicky inzerát.

Harpe v klidu....co bych dal dneska za tvůj levej soustřel...nějak se nemůžu popasovat s novou optikou :D
geoserver.rajce.net
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 28 říj 2009 20:01

Pro klidnej spánek ještě pár fotek z testu střeliva, který je přichystáno pro příští sezónu. Zřejmě si Anča s Lapuou docela rozumí. :D
http://harpplayer.rajce.idnes.cz/Test_s ... UA_MASTER/
Jinak klid, je to jen tréninkovej závod, jehož význam je 0,0prd :D
sportovec

Příspěvek od sportovec » 28 říj 2009 20:23

Soustřely pěkný o tom žádná ale pro příští rok to prostě nestačí. Tvar soustřelu při tr.na rok 2010 vidím jasně na vystřílený třílístek nebo čtyřlístek pravidelných tvarů s ops do 10mm opakovaně. Co tomu předchází je celkem jasné ...... :)
Honzo, jestli Ti můžu skromně poradit, tak i když ta optika NS Diamond 10-50x60 New nabízí kvalitní obraz i při zvětšení 40x střílej mířenku na 25x - 30x. Omlouvám se předem za dobře mířené rady Vícemistrovi :D
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 28 říj 2009 20:59

Hovno, pánové, 50 je 50 ať jsou rozhozený nebo ne. Důležitý je, že byly 5x za sebou. Je mi jedno, jestli tu sirku v rozstřelu tečuju vlevo nebo vpravo nebo jestli ji rovnou ustřelím nebo jestli na BR bude deset lehce na straně nebo X. A to všechno střelivem za 3,50 Kč/ks :twisted: Takže si běžte tunit, čistit, utahovat, vybírat a liljovat, já se půjdu v klídku vyspat, 2 měsíce od střílení odpočívat a pak tvrdě trénovat. Protože vvvo ttom to jje :twisted: :lol: :D
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 29 říj 2009 01:18

50 je 50 .. ale vypravej to pak rukojmimu, az mu ustrelis ucho :wink:

Jinak na zadost Harpa jsem vytvorit maly graf, kde najdete snad dost pochopitelne vyobrazene vazby v bodovani polozky "strelba po zatezi". Najdete jej i s popisem teto polozky pod pravidly a terci - na strankach souteze.

Maximalni skore bylo stanoveno na 150b - a tomu odpovidaji i dosazitelna procenta (na svisle ose).

Tak tolik k teorii .. praxe necht se ukaze v sobotu v Lesich! :wink:
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 29 říj 2009 08:20

to Zdenek: máš samozřejmě pravdu...to já si zase nechám poradit :D , 30 mě přišlo subjektivně stejný jako u Nikona 24x....40 už bylo moc..tak jsem skončil na 35x...to je tak optimum. Spíš byl problém v tom, že jsem do toho vejral skoro 3 hodiny a průběžně celou pušku rozebíral a zase skládal :D .

to Harp: někdy před 3 rokama jsem si nechal poslat z CB servisu zcela náhodně asi 2000 ks Masterů M a byli dokonalý..za ty prachy...takže gratuluju ke koupi. Jinak Lilja je jen další nutný krok k obraně před brutálně rostoucí konkurencí :lol:
geoserver.rajce.net
mkouba

Příspěvek od mkouba » 29 říj 2009 08:59

Jsem zvedavej, kdo s Lilja hlavni prijde jako prvni :wink:
U svych dobrych pusek bych o tom ani nepremyslel, ale ten Walther s dojebanou hlavni.. :idea:
Air Arms EV2 MK III
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 29 říj 2009 09:14

Lilja jako obrana pred konkurenci? .. :lol: tezko .. to je jako branit se proti zasahu z devitky alobalem :wink:

a) je to drahy
b) vysledek je nejisty
c) nikdo to u nas neumi poradne udelat
d) prinos proti stavajicimu stavu temer nulovy

Jednoduse .. nyni strilite opakovane soustrely kolem 11mm ops - a neni na to potreba ani draha Anca, zvladne to i lecktera stara reziva SUHLka, jako je ta moje .. ale co jako ocekavat od Lilji? .. ze bude delat opakovane soustrel 6mm ops? BLBOST!

Ve svete BR s Liljou a vsim ostatnim tim nejlepsim strili spoooousta lidi a nikdo zatim nedal 250b 25X pokud vim .. a na tento vysledek je zapotrebi 25 ran do soustrelu 10mm ops - a NEJDE TO!

Takze pokud nekdo veri, ze mu Lilja prinese ovoce ze stromu MaO, tak se hrube plete .. strom uz je ocesany!

p.s.: Prvni bude Honza .. a do pul roku bude Lilja tady v Bazaru i s ostatnima hrackama 8)
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 29 říj 2009 10:41

:lol: JÁ Honzovi fandim :idea: je tu ale velký ALE :idea:
pořídit hlaveň ! OK ale to začínáme, je to hlaveň s komorou nebo se bude komora řezat na vybrané střelivo :!: Hlaveň je lapovaná nebo nee !Pak dotažení hlavně do pouzdra ! Je tu hrozně moc věcí co dají pos..t :idea:
A to jsem tu nevyjmenoval zdaleko Vše co je potřeba pro dosažení vysněného soustřelu 8)
Mám dělanou hlaveň na Suhl 150 je to Lothar W. 19" SS tuším 26mm bull
Je nelapovaná a komoru má dělanou Výstružníkem Anschutz.
Do pouzdra Suhl byl vyříznut závit. Pušku mám na kategorii 10,5 lb. Nevím zda to bylo štěstí nebo dobré ruce puškaře, ale puška je na úrovni mojí A1913 ( to byla konec konců i moje představa ) :wink:
Držím PALEC aby to dobře dopadlo :wink: SORRY za OT moje Suhl je pro BR :idea:
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 29 říj 2009 11:01

Jééééééééžišmarjááááááááá, umím si představit ty krokodýlí slzy, až ten liljostroj porazí na prvním závodě Robert s neupravenou suhlkou, nebo ještě hůř, Zdeněk se samonabíjecím rugerem. Ona totiž MaO není jenom o absolutní přesnosti. Další level je Bleiker nebo Männel (to je ale něco jako děda Mráz - všichni o něm vědí, ale nikdo ho nikdy neviděl), pak už ale fakt nasledujou jenom ty golfový hole. Ale bacha, tam je taky hodně vychytávek. Zeptej se třeba takovýho Tigera Woodse! :lol:
mkouba

Příspěvek od mkouba » 29 říj 2009 11:09

Harp: Si delas prdel, ale kdybys videl soustrely ze Zdenkova Rugera.. mozna se pozitri dockame prekvapeni :shock:
Air Arms EV2 MK III
Odpovědět