Píčovina je to, co píšeš ty. Běžný trezor z 3 mm plechu taky nevydrží rány kladivem. Krumpáč projde na jedno švihnutí oběma protilehlými stěnami. Chceš se vsadit? Vezmu svůj krumpáč a vyzkouším ho na tvém trezoru. Ty trezory, které požaduje nová vyhláška, jsou k smíchu. Jsou dobré jen k tomu, aby jejich výrobci splnili podnikatelský plán.Zdenek píše:Žádné sklo nevydrží rány kladivem, teda jen chvíli, pak se stejně dostanete skrz.Do železného trezoru můžu mlátit celý den jak hluchej do vrat a nic. Od toho je to také sklo, takže dát si pušku do skleněné vitríny je totální hovadina, také by se mi to líbilo mít mazlíky stále na očích, ale měl bych pocit,že jsem je nechal ležet rovnou na koberci. Ještě bych chtěl vidět jak se tváří majitel takové vitríny před policajtama po vykradení bytu a zcizení zbraní. A jestli někdo vydal atest na skleněnou vitrínu jako na železný trezor, tak k tomu už nemám vůbec co dodat, cítite sami, že je to pičovina.
V době bateriových rozbrusek můžeš ten trezor mít v chajdě v lese a stejně se do něj za 10 sekund podívám. Ve městě v paneláku si krátkého hvizdu rozbrusky nikdo všímat nebude, pořád tam někdo dělá kravál, a v samostatném baráku to zase není slyšet ven. Elektrickou zásuvku máš určitě v dosahu.
Asi tolik k trezorům, certifikacím atd.
Můj závěr je jasný: pokud někdo vydává certifikáty na trezory se skleněnými dveřmi, dobře ví, co dělá. Dosahuje zisku