Kr?sn? star? dobr? 58a :-)

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 05 úno 2007 21:27

ježišmarjá já takovej počítačovej mág a vůbec mě to netrklo :oops:

Ares
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ares » 05 úno 2007 21:29

Buď v klidu, stává se :) Hlavní je že najdeš co hledáš
nedby

Příspěvek od nedby » 05 úno 2007 22:54

nespini ten motip? jestli je to gumovit tak mam strach ze to bude delat bordel nebo? pokud ne muism uznat ze to vypada super asi bych dotoho sel :)
Luke

Příspěvek od Luke » 06 úno 2007 08:53

to Knihomol: A jak ten matros snasi vysoke teploty. Predpazbi byva obcas dost rozpalene.
Doogs

Příspěvek od Doogs » 06 úno 2007 09:22

Plasty na cz858 atd. na www.proarms.cz jsou v novinkách
Knihomol

Příspěvek od Knihomol » 06 úno 2007 10:03

Ne, chlapi, nešpiní. Ono to není "gumoasfalt" jak to vtipně nazval jeden kolega. Je to na bázi pryskyřic, takže je to tuhý a přitom to neklouže. S vysokýma teplotama nebude problém. Je to stříklý jenom na vnější stranu obou dílů předpažbí. Jináč rozpálenej bejvá lauf a ne předpažbí. Vždyť se ten kvér musí dát držet, aby se z něj dalo střílet :wink: Pokud si to někdo chcete prohlídnout na vlastní kukadla a vochmatat na vlastní chapadla, tak není problém. Pokud jste PHA a směrem na jih... Já bydlím kousek od Zbraslavi.
glock69

Příspěvek od glock69 » 06 úno 2007 10:51

Myslím, že něčím podobným měli upravené své Hermexy i kluci z Aegisu. A nestěžovali si
nedby

Příspěvek od nedby » 06 úno 2007 12:14

to je super napad, jestli to fakt nespi ni tak se do toho o vikendu pustim, libi se mi to moc... jeste mam trochu strach z oteru ale snad to neco vydrzi....
Knihomol

Příspěvek od Knihomol » 06 úno 2007 14:47

Z otěru mít strach nemusíš. Jak jsem psal, Stonechip je určenej na ochranu podvozků a podběhů před otřískáním šutrama, které lítají od kol. Když si vezmeš, co všechno se ti v zimě do podběhů dostane... Sníh, sůl, kamenná drť tam, kde se nesmí solit, olej atd. Je to prostě rezistentní. Samo, že když na to vezmeš kudlu, rašpli, nebo ostrej šroubovák, tak to dorasíš. Předpokládám, že s kvérem nikdo nebude mlátit o kameny a házet ho do ohně :wink: Jinak celková odolnost je jistě lepší než u původního piliňáku. Ten se dá odrbat celkem snadno...
m.puskin

ustovka

Příspěvek od m.puskin » 06 úno 2007 15:41

Taky se mi stal jeden malér, chtěl jsem řádně upevnit novou ústovou brzdu na hlaveň, tak jsem závit pro jistotu pojistil “tekutou matkou“. Je to také svinstvo asi jako sekundové lepidlo. Bohužel to lepidlo zateklo i pod odpružený kolík v nosiči mušky. Kolík zůstal navíc ve zmáčknuté poloze - dole, zalepená je i patrně pružina pod ním. Zkoušel jsem kolík uvolnit několika způsoby:
1 mechanicky poklepáváním (sedí na doraz)
2. chemicky – WD40, aceton,
3. teplem – nahříváním hrotem pájky
Všechny způsoby zklamaly, rozebírat a odčepovávat celý nosič mušky se mi nechce. Co poradíte, jak ten čep uvolnit.
m.puskin@seznam.cz
m.puskin

barvení pažeb

Příspěvek od m.puskin » 06 úno 2007 15:43

Tak s tím gumoasfaltem (stejná značka) jsem to už zkusil před půl rokem. Výsledek katastrofa. Na první pohled vše vypadalo moc hezky. Jenom to svinstvo nechtělo zatuhnout ani po třech dnech. Při silnějším stisknutí pažby jsem na ni zanechával otisky prstů, nalepoval se na nátěr prach, barva šle strnout i nehtem. Tak jsem se ptal prodejce. Prý ten nátěr nesmí ztvrdnout, ale zůstat stále plastický. Tak to tedy byl, hlavně na mích prstech. Nakonec jsem pažbení vykoupal v ředidel, barva spadla sama. Potom jsem vše nastříkal obyčejnou černou matovou barvou – autoemailem. Ten je tam dodnes, vše super. Tak nevím, kdy byla chyba.
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Re: ustovka

Příspěvek od golfkiller » 06 úno 2007 17:00

m.puskin píše:Taky se mi stal jeden malér, chtěl jsem řádně upevnit novou ústovou brzdu na hlaveň, tak jsem závit pro jistotu pojistil “tekutou matkou“. Je to také svinstvo asi jako sekundové lepidlo. Bohužel to lepidlo zateklo i pod odpružený kolík v nosiči mušky. Kolík zůstal navíc ve zmáčknuté poloze - dole, zalepená je i patrně pružina pod ním. Zkoušel jsem kolík uvolnit několika způsoby:
1 mechanicky poklepáváním (sedí na doraz)
2. chemicky – WD40, aceton,
3. teplem – nahříváním hrotem pájky
Všechny způsoby zklamaly, rozebírat a odčepovávat celý nosič mušky se mi nechce. Co poradíte, jak ten čep uvolnit.
m.puskin@seznam.cz
zkus to nahřát něčím jiným a ne pájkou ,ale myslim že si budeš muset vybrat jestli kompik na tvrdo a nebo trošku v háji povrchovku :roll:
Knihomol

Příspěvek od Knihomol » 06 úno 2007 17:31

puškin píše: Tak s tím gumoasfaltem (stejná značka) jsem to už zkusil před půl rokem. Výsledek katastrofa.

:cry: Buééé! Kolikrát to mám říkat, že to neni gumoasfalt. Motip právě dělá i měkký nepřelakovatelný bitumeňáky - TAK TIM FAKT NEEE! :cry:
:D TIMHLE ANO: http://www.motipdupli.cz/article.asp?nA ... nguageID=1
Při koupi se poraďte s prodejcem (teda pokud to nebude úplná motyka). V případě, že si nebudete jistí tak se mne klí'ďo zeptejte...
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 06 úno 2007 17:48

tak ta pažba a předpažbí z Proarms bomba,nemá někdo foto jak to vypadá na zbrani? :D
cybernetic

Příspěvek od cybernetic » 06 úno 2007 17:52

m.puskin
presne to s kolíkom som dnes riešiel. Vykolíkoval som čap pod muškou,tým pádom som sa dostal pod kolík a oceľ.drôtom tvaru L pomaličky kolík vysúval von.Pomohlo.
Odpovědět