Kam chodi strilet Brno?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
zdravim kde je ta hnojarna čim tam budeš střilet
Re: Kam chodi strilet Brno?
Zdar. Je to Kuřim a čím budu střílet buď Hatsanem nebo Vermoušem. Jinak pravidla jako v lomu žádné hlučné kvéry a po střílení úklid a nestřílí se sklo a podobné. Velikost 50m kryto ze tří stran tak nikdo se tam neočekávaně neukáže a vzdálenost můžeš ještě navýšit pokud chceš střílet z parkoviště co je u toho.

No to to?
koukam ty jsi z kuřimi
kde to je že to neznam ja mam flobertku
Dělá se hezky, dohraji partičku scrabble a vyrazím se provětrat do lomu, kdyby někdo další měl chuť
Ty to máš kousek. Upřímně Ti to závidím. Já to půjdu zkusit na zahradu, ale dost fouká. 
To Coviha: s flobkou do lomu bohužel ne, nikdo nestojíme o problémy s okolními chataři.

To Coviha: s flobkou do lomu bohužel ne, nikdo nestojíme o problémy s okolními chataři.

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Zdar. Jo jsem Kuřimák a škoda že máš flobertku ta tam nemůže pokud budeš mít vzduchovku není žádnej problém. A abych pravdu řekl flobertka je na střílení dost nepraktická a nemůžeš s ní střílet kde chceš a na střelnici no nevím jestli by si neťukali na čelo.coviha píše:kde to je že to neznam ja mam flobertku
No to to?
Nakonec ten vítr nebyl tak strašný. Někdo tam vysekal u závory křoviska, je to naházený hned zkraje ale zaparkovat půjde jako vždy. Je tam hodně mokro, bohužel voda nemá kam odtékat, takže věřme, že to vítr vyfouká. Ale dalo se 

Kde ten lom prosím máte (GPS souřadnice)?
Možná mě to vyjde tak se přijedu podívat.
Možná mě to vyjde tak se přijedu podívat.
Já svoji návštěvu ruším-zaskočilo mě mrazivé počasí. Omlouvám se.
zdravim pyron odkud jsi
Ahoj Petře, pošlu Ti to v SZ.
Máš tady cca 9 příspěvků(jeden blbější, než druhý), + jeden jsem ti nahlásil a nechal smazat. Ale k tématu jsi nepřinesl nic. Jenom to tu zasíráš a veřejně se ptáš na na ptákoviny, který bys mohl řešit po SZ. JEDINÝ CO JSI DOKÁZAL, umožnil ostatním, aby si o tobě udělali obrázek. Slíbil jsem si do dalších dnů trpělivost a slušnost ve vyjadřování, proto tak ohleduplně.coviha píše:zdravim pyron odkud jsi
Ke střelbě v lomu: pokud budete chtít abych vzal nějaké sklopky, budu rád za SZ Marťyne

...
Uz mate na zitrek nachystane teple pradlo? Dnes jsem byl ve Vel. Mezu na strelnici provetrat Ingot a zcela regulerne se na moderatoru vytvorila namraza