JJ máš recht..
Jen mě štve to neustavičné hanění jedné flinty vuči druhé..
Jedna má to,druhá zas tamto...žádná není dokonalá,jako nikdo z nás!
At si každý má to co se mu líbí,co mu vyhovuje,někomu třeba Hatsan,někomu Evo ale pořád dokola se předhánět že zrovna já mám tu nejlepší?
Chce se mi zvracet
Du si dát radši řízek...a Plzenský..
Plně souhlasím ,že za sví prachy si můžu koupit co chci .Plzně mám za sebou už 2 ,ale na řízek si mám počkat k večeři budu to muset zvládnou jenom s Plzeňskym .
Naposledy upravil(a) Fantomas dne 24 pro 2013 15:44, celkem upraveno 1 x.
Ja sice nemam uplne prvu verziu ale nebude od prvej serie daleko 00752 a vlastne okrem toho plastoveho ventilu som nic nevymenil a to mam uz niekolko desiatok krabiciek po 500ks odstrielanych. Co sa tyka uniku su to len a len o-kruzky, ktore si mozete nakupit za pak Kč desitky. Ja viem, ze malo by to tesnit uz s fabriky ale aj oni moze dostat vadny (horsi) o-krouzek tak ako ho mozete kupit vadny vy a pak Vam to bude unikat. Chce to ho bud vymenit alebo poslat na vymenu ked si na to netrufate. Rozbrat cvrcka a zlozit je urcite mnohem jednoduchsie ako rozbrat Matadora
Ja som na regulator nesahal ale mat tak regulator tester tak si ho klidne nastavim ved na tom nic nie.
Experimentoval som s tym mazanim a Wurth multi sa mi nie az tak osvedcilo pri cvrckovi (v hw100 je to super) multi sa dostavalo nejakym sposobom az do hlavne a pozostatky som nasiel aj ked som vysroboval moderator tak som to cele vycistil a dal zatial obycajnu CSSR bielu vazelinu na pohybujuce sa casti. Preto som sa pytal, ze tci tam niekto daval nieco ine lepsie?? Merry Christmass
pokud by mel nekdo video a nebo alespon foto rozborky nebylo by od veci to sem dat byl bych vdecny ne ze bych se v tom chtel hrabat ale pro pripad budouci vymeny O krouzku
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
palong74 píše:pokud by mel nekdo video a nebo alespon foto rozborky nebylo by od veci to sem dat byl bych vdecny ne ze bych se v tom chtel hrabat ale pro pripad budouci vymeny O krouzku
palong74 píše:pokud by mel nekdo video a nebo alespon foto rozborky nebylo by od veci to sem dat byl bych vdecny ne ze bych se v tom chtel hrabat ale pro pripad budouci vymeny O krouzku
Mozno sa niekomu zda lahsia rozborka a zborka Matadora R3 ako Cricketa ale pri lepsom citani sa docitate, ze cricket je o nieco jednoduchsi. Kto chce nech sa skusi opytat hore zmienovaneho "ladica" a vyrobcu vselijakych doplnkov ci uz pre matadora alebo cricketa
JuroNR píše:Blue-L, ty si monoval licnicu pomocou magnetiek,alebo obojstrannej pasky. Tu je nejake video ako dalšia možnosť.
Ahoj Juri,
ja to mam teraz aj ja nakolko tie magnety drzia dobre len na hlavni ale blok je duralovy a tam to chyta len tak "vzdialene" s kovovych dielov a drzalo to o nieco lepsie ako nic ale nebolo to lepsie ako s tou obojstrannou paskou. Tak som tam nechal aj tie magnetky a aj trocha obojstrannej pasky. Nicomu to nevadi ani vzhladovo o nej nikto nevie tak sa nebudem s tym uz viac zatazovat Hentomu tipkovi som tam aj pisal komentar raz, ze ten jeho napad je sice dobry ale zbytocne zlozity a zdlhavy.
No ja osobne by som nič magneticke na žiadnu zbraň nedaval. Môže sa zhoršiť chod mechanickych kovovych častí a ked aj magnet odstraniš kovove časti môžu ostať zmagnetizovane a potom si môžeš hlavu lamať že prečo to nestriela tak ako chceš. Stava sa všeličo.