Jsem zacatecnik

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
dykmore

Příspěvek od dykmore » 15 pro 2008 13:27

2avax: kazdy ma rad a doporucuje neco jineho. Ja mam rad mene casto videne zbrane,at se trochu odlisuju :-) fakt nemusim kratke od czub a podle vseho je nova zbran od nich jako sazka do loterie-muzes trefit super kus,nebo se muzes leta trapit se smejdem-to je ten zasadni duvod,proc rikam cezetam NE! Glock je hnusny a vypada jak briketa,ale jestli chces neco s maximalni kvalitou,vydrzi a dostupnosti nd,vem ho,nebudes litovat. Pokud ho teda nebudes nosit nadrcnuty a diky safe-action si nahodou pri taseni neprostrelis koule..

A walther p99-nevim. Strilel jsem s nim,nezklamal nicim,nenadchl taky nicim. Ale co budes delat,az se ti na nem po zaruce neco pokazi,to nevim. Sam mam walthera p88c a spolehlivejsi pistolku jsem jeste nemel v ruce-za celou dobu jsem nemel jediny problem-nikdy zadrzka,zavada,selhac,proste zazrak. A az se podela,tak si nebudu rezat zily-stal me tretinu ceny noveho p99..

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 15 pro 2008 15:36

dykmore: při tasení si může koule ustřelit jen k...t :D
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
dykmore

Příspěvek od dykmore » 15 pro 2008 15:40

Golf: jasne :-) ale se safe-action jeste jednoduseji. Na strelnici vzdycky davam bacha na lidi,co machaji pistoli s prstem na spousti. Jestli takhle nejaky glockar i vytahuje z pouzdra,tak potes pambu :-) tak jsem to myslel..
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 15 pro 2008 15:54

Nemáš pravdu, s Glockem si kokot ustřelí koule úplně stejně jako s každou jinou zbraní. Není to o nic horší.
glock69

Příspěvek od glock69 » 15 pro 2008 15:59

Pokud si někdo při tasení ustřelí koule a je jedno jakou zbraní(beru v potaz jen plněfunkční zbraně), tak asi to nebyla úplně chyba zbraně, ale spíš toho postiženého...
dykmore

Příspěvek od dykmore » 15 pro 2008 16:17

Glockari,vzhuru do boje! :-) ale mate pravdu. Abych to jeste lepe upresnil a zamotal se do toho,mel jsem na mysli rozdil mezi nadrcnutou sa/da se SPUSTENYM kohoutem a mezi nadrcnutym glockem,kde kohout nejni a tim padem nejde spustit.. Ted uz to snad dava smysl..
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 15 pro 2008 16:27

No zamotal ses do toho ještě víc, protože Glock má sice předepnutej úderník, ale nějakej odpor a dráhu přece jen musíš překonat. Navíc záleží jakou máš spoušťovou stojnu....
dykmore

Příspěvek od dykmore » 15 pro 2008 16:41

Bééé oni mě bijou :( já už držím ústa :-)
dykmore

Příspěvek od dykmore » 15 pro 2008 16:53

Anebo nedržím-mi ten natažený glock prostě přijde při manipulaci nebezpečný,ale je to třeba jen můj názor.. Každopádně to určitě je spolehlivý držák a kdybych ho chtěl kupoval nový,měl bych skoro uplnou jistotu,že netrefím špatný kus+nebudu muset investovat do dodělání něčeho puškařem+nebude problém s nd,což bych dohromady u cz75 ani p99 absolutně neměl..tolik k uvodni otazce avaxe :-)
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 15 pro 2008 17:16

Tvůj názor není podložen žádným rozumným argumentem.

v ruce normálního člověka je Glock stejně bezpečný jako kterákoliv jiná zbraň, v rukou debila je stejně nebezpečný, jako kterákoliv jiná....
glock69

Příspěvek od glock69 » 15 pro 2008 18:04

Pokud ten glockar byl na mě, tak momentálně vlastním a střílím z glocků,shadowa,1911 a kevina.Takže jsem opravdu zarytý glockar :P
Avax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avax » 15 pro 2008 20:53

a mate zkusenosti s reklamacema ? jak se k reklamacim stavi firmy CZ a GLOCK ?
peter la

Příspěvek od peter la » 15 pro 2008 21:22

Zdravím všetkých. Zrovna som kúpil revolver Ruger Alaskan. Ešte som z neho nevystrelil, nemám náboje. Nájde sa niekto v Prahe so zbrojným preukazom, kto by skočil s mojím bratom / býva v Prahe a nemá zbroják/ do Zbrane a strelivo Brýmová a zobral mi na svoj zbroják 100 ks 454 casull a 100 ks 45 kolt? Ja to mám zo Slovenska dost ďaleko. Samozrejme, ja zbroják mám a taktiež brat prípadného ochotného vyzdvihne aj zavezie naspäť. Popredu ďakujem.
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 15 pro 2008 21:30

No pokud by se našla taková dobrá duše, tak tím že by u tvojeho brata něchala náboje pre těba, by se dopustila přestupku a tvůj brat nedovolenýho ozbrojování.
Takže nepočítej že to pro Tebe někdo udělá.....
SINCITYMAN

Příspěvek od SINCITYMAN » 15 pro 2008 21:30

Promiň že to nedoporučím, ale poslední dobou se nám tu množí lidé, kteří chtějí koupit munici a pak si "zapomenou" zbroják, když si kolega ze střelectví zapsal číslo auta těchto zapomětelů,zjistil že majitelem je kupodivu ministerstvo vnitra :shock: takže promiň ale mohlo by se stát že bys na provokaci třeba narazil i ty, potažmo tvůj bratr a nikdo tu nestojí o to stát se hvězdou další televizní reportáže....
Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně, pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně.
Odpovědět