Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Dodatečně děkuji všem za rady, nakonec jsem se rozhodl, že koupim S634 a puškohled DELTA 4x32 AO (puškohled možná později zaleží co projde při jednání o rozpočtu na nový měsíc - udajně už těch "blbostí" mám hodně).
Otázka: Puškohled už sice montáž má prý kvalitní. Protože však považuji za poměrně důležité naučit mé 3 děti mířit normálně bez puškohledu, ale jsem lenoch a nechce se mi puškohled sundavat (to znamená předpokládám nové zastřílení), je možné použít nějakou vyšší montáž a používat "oboje" tzn. miřidla (např. na blízko) a puškohled na dálku, nebo je to blbost a je lepší to sundavat?
Omlouvám se jsem úplný začátečník (občas střílim jen c CO2 pistole), tak jestli jsem někoho pobouřil jako ten s brokama, tak se předem omlouvám.
Otázka: Puškohled už sice montáž má prý kvalitní. Protože však považuji za poměrně důležité naučit mé 3 děti mířit normálně bez puškohledu, ale jsem lenoch a nechce se mi puškohled sundavat (to znamená předpokládám nové zastřílení), je možné použít nějakou vyšší montáž a používat "oboje" tzn. miřidla (např. na blízko) a puškohled na dálku, nebo je to blbost a je lepší to sundavat?
Omlouvám se jsem úplný začátečník (občas střílim jen c CO2 pistole), tak jestli jsem někoho pobouřil jako ten s brokama, tak se předem omlouvám.
No každopádně ocelovou montáží, v tomto případě nejlépe jednodílnou, nic nezkazíš. Otázka ovšem je jestli jí na S634 seženeš, záleží na tom jakou bude mít šířku a délku rybiny. Aby jsi jí nemusel sundavat tak by to musela být montáž podhledová. Takové existují, ale opět nevím jestli na S634. Jinak to míření přes pevná mířidla přes podhledovou montáž není nic moc. Je možná lepší ten puškohled sundat, než vymýšlet nějaký kombinovaný řešení.
Rybina S634
Včera jsem byl v Opletalce a pořád tam mají to, čemu se nedá 11mm říct. Nic o výrobě s 11 nevěděli a cítili se dotčení když jsem jim říkal, že by se něco takového mělo letos dělat...Měl jsem 634 v ruce a vypadá moc dobře. Po přečtení tohohle fora jsem usoudil, že to je zřejmě nejlpeší volba vzhledem k ceně a pak taky dílům, ale už jsem čekal, že ji budu mít a zatím asi počkám co se bude dít. Prý dodávka vzduchovek co prodávají
dorazila nedávno - před tím prý nebyly. Uvažuju o tom, že bych tam časem chtěl zkusit puškohled a tak bych to rád bez problémů přidělal na nějaký solidní držák
. Pavel
dorazila nedávno - před tím prý nebyly. Uvažuju o tom, že bych tam časem chtěl zkusit puškohled a tak bych to rád bez problémů přidělal na nějaký solidní držák

Jakou?
Zdarec uvažuji o koupi jedné z těchto vzduchovek Hastan 85 , Gamo Trooper nebo Gamo Spectra tak jestli máte někdo zkušenosti s těmito vzduchovkami prosím podělte se
z
Moje rada začátečníkům.Neptejte se porád dokola jaká je tahle a tahle vzduchovka,přečtěte si celý téma co vás zajímá a dozvíte se mnohem víc než z jedné odpovědi.Dozvíte se věci na ,které by jste se ani nezeptali,protože netušíte,že mohou existovat.Vše v dobrém.
nepises sice aku ale tipujem ze slaviufruxoo píše:Neviete prosim vas ako rozobrat vzduchovku ?
http://airguns.budu.pl/showme2.php?str= ... _slavia634