Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
...............
Naposledy upravil(a) milius dne 10 čer 2009 02:27, celkem upraveno 2 x.
Predem se omlouvam jestli to tu uz nekde je, ale pri velikosti topicu pres 70 stranek prehlednost znacne klesa
Takze jeste jednou k te Slavii 634: Co byste doporucili za optiku? Je pravdou ze vzduchovky, ktere maji zlamovaci hlaven jsou kvuli dovirani pak hodne nepresne? (pokud maji optiku!) Je to opravdu tak markantni? Dale jsem cetl o problemu udrzeni nastrelu...Ktera z tech vsech levnych optik timto neduhem netrpi?Nemluvim o ultra presnosti...Jak uz jsem tu jednou korespondoval...Strelba 10-30m a spacci
Diky za pochopeni laickeho dotazku

Takze jeste jednou k te Slavii 634: Co byste doporucili za optiku? Je pravdou ze vzduchovky, ktere maji zlamovaci hlaven jsou kvuli dovirani pak hodne nepresne? (pokud maji optiku!) Je to opravdu tak markantni? Dale jsem cetl o problemu udrzeni nastrelu...Ktera z tech vsech levnych optik timto neduhem netrpi?Nemluvim o ultra presnosti...Jak uz jsem tu jednou korespondoval...Strelba 10-30m a spacci

- jirkausti
- Kontaktovat uživatele:
koukni na online soutěž sem: http://strelectvi.info/cz200s/ pár lidí tam s ní soutěží. Tak uvidíš. Myslím že to není zas tak špatný.
Jirka

Jirka
Zdar,jeste si distak precti toto http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=1653 a nebo tam smeruj svuj dotaz.vytryol píše:Predem se omlouvam jestli to tu uz nekde je, ale pri velikosti topicu pres 70 stranek prehlednost znacne klesa![]()
Takze jeste jednou k te Slavii 634: Co byste doporucili za optiku? Je pravdou ze vzduchovky, ktere maji zlamovaci hlaven jsou kvuli dovirani pak hodne nepresne? (pokud maji optiku!) Je to opravdu tak markantni? Dale jsem cetl o problemu udrzeni nastrelu...Ktera z tech vsech levnych optik timto neduhem netrpi?Nemluvim o ultra presnosti...Jak uz jsem tu jednou korespondoval...Strelba 10-30m a spacci![]()
K te 634,mel sem dlouho optiku na slavii 631 a nepresnosti rozhodne netrpela.Nejdulezitejsi veci je zvolit dobrou montaz,ktera ti urdzi optiku porad na stejnem miste.Optiku bych volil 4x40 pripadne 6x40 okolo tech 1000Kc.Pokud bys chtel variabyl(3-12x40 atd.) tak tam bych uz se raci poohlizel po necem od 2500 a vice.Take je velmi dulezite u zalamovacich udrzovat stredovy sroub co mozna nejvice utazeny,abys jim vymezil vule.Vetsinou sem ho dotahoval tak po 3 mesich.Po teto udrzbe jsem vetsinou musel znovu nastrelit(posunuti o par kliku).Nedavno jsem kamaradovi daval optiku na 634.Volba padla na NS 6x40 a montaz Kozap 21(mozna 22 tet presne nevim).Problem teto montaze je,ze primo rovnou nepasuje kvuli zakulaceni rybiny u 634.Po mensim zbrouseni vse sedlo perfektne a kamarad mi psal ze je to parada.
to vytryol:
na vzduchovku je lepší spíše puškohled s AO, já mám DELTU 4x32AO, najdeš tady o tom plno informací. Akorát na Slavie 630,631,634 se špatně puškohled dává (má ribinu vyfrézovanou přímo na válci ). A vůbec, na to bych doporučil QB78, pokud chceš puškohled. A taky si nenapsal kolik do vzdůši chceš vrazit peněž ?
na vzduchovku je lepší spíše puškohled s AO, já mám DELTU 4x32AO, najdeš tady o tom plno informací. Akorát na Slavie 630,631,634 se špatně puškohled dává (má ribinu vyfrézovanou přímo na válci ). A vůbec, na to bych doporučil QB78, pokud chceš puškohled. A taky si nenapsal kolik do vzdůši chceš vrazit peněž ?
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
K tý střelbě na potkany. Bohužel jsem musel několikrát deratizovat pomocí 631 na chodbě paneláku, a než jsem přišel na to, že jedině rána mezi kontrolky je okamžitá, tak 5-6 ran kamkoliv (kromě snad na komoru, ale kde ji má) a klidně vesele pobíhá. Tak že nevím jestli rána na tělo ze 4m je ovliněná kvalitou zbraně či střeliva. Spíše si myslím, že je potkan (krysa je křehčí) jako mikromedvěd, trefíš ho a on si odběhne.PB píše:s 630 se to muze stat ale 634 s upravenym strelivem je v tomhle spolehliva.
Zdravím Petr S.
357-Magnum - velmi dobrý argument pro uzavření příměří.
- Smékal Petr
- Kontaktovat uživatele:
No čet jsem ty příspěvky o medvědech co do nich nasypali mraky olova, a oni ještě v klidu dokončili svoji činnost, a ti potkani taky. Zatížíš je olovem a oni si v klidu pobíhají - tak tedy - mikromedvěd, snad jen ty zuby jaksi nesedí.
Mám-li být milosrdný, musím mít naději, že moje teritorium nebude anektováno.

Zdravím Petr S.