Jaky nuz nosite ?
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Jaký nůž nosíte ?
Nikdy predtým som neinklinoval k divným čepeliam typu "tanto" ani som nerozumel vychrústaniu "zúbkov" na čepeli, a zrazu (už viac rokov!) nosím CRKT M16 - 10Z pricvaknutý na vrecku - nepretržite. A on sa fakt často hodí!!!
Sice je to číňan, ale kvalita špičková. Už čekám na druhý s oboustranným ostřím.
Kershaw
- Black Powder
- Administrator
Praetorian
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, Brokock ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (okrem HW100), programování Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie a nulovú sebareflexiu.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie a nulovú sebareflexiu.
Teď aktuálně velkej Luzon, malinko jsem si upravil pojistku a vyhazování, taky je poněkud ostřejší vejde se mi přesně do ledviny, taková pojistka, pracuji s hotovostí
Pidlooký ponocný
Právě zkouším nosit toto.....
Nůž vyrobený na zakázku Mistrem nožířem Petrem "Wajgy" Weingartnerem.
Čepel Elmax, střenky G 10, chodí na keramických ložiskách.
Nůž vyrobený na zakázku Mistrem nožířem Petrem "Wajgy" Weingartnerem.
Čepel Elmax, střenky G 10, chodí na keramických ložiskách.
Já už snad 20 let Victorinox Handyman. Je to můj talisman na ven. Ani bych nespočítal, kolikrát už jsem ho použil. Než vyjdu z baráku, vždy kontroluju, jestli ho mám. A když jdu na čundr, tak poslední dobou Cold Steel Ti-Lite 6″. Má 15 cm dlouhou čepel. Na chleba a maso v přírodě super.
FX Impact M3 Sniper (Heavy Liner, Barrel Sleeve Stainless Steel+Tensioner) cal.22 - Element Optics Titan 5-25x56 FFP, Accu-Tac bipod
Evanix Viper cal.22 - Vortex Spitfire HD Gen II 3x
Slavia 631 Lux
Flusačka z Versatilky
Kuše z ramínka a gumy do trenek
Evanix Viper cal.22 - Vortex Spitfire HD Gen II 3x
Slavia 631 Lux
Flusačka z Versatilky
Kuše z ramínka a gumy do trenek
Ja mam nuz za petikilo z Lidlu a nemuzu si stezovat, neni to samozrejme zadna designovka ale funguje skvele, ostry je taky velice slusne a hlavne super nizka hmotnost.
-
Nozu mam hromadu, ale nejcasteji nosim tri a to:
1) karambit Kershaw Outlier - lehkej, spolehlivej, linerlock, strenky z GNF a asistovany otvirani, na obranu to sice moc neni, ale je videt, ze ten nuz vznikl pro praci na poli. Skvelej na vse krome rezani peciva, na to je fakt na prd.
2) Ontario Joe Pardue Utilitac 1 - temer presnej opak, malej robustni, neznicitelnej. Spolecny je jen otvirani, linerlock a strenky ze zytelu (podobny jak GNF)
3) Noname shit za 65Kc buhvi odkud - skvelej na vyndavani diabolek z parezu. Sice je tupej jak nuz na maslo, ale ma paradni tenkou spicku a je dost pevnej
1) karambit Kershaw Outlier - lehkej, spolehlivej, linerlock, strenky z GNF a asistovany otvirani, na obranu to sice moc neni, ale je videt, ze ten nuz vznikl pro praci na poli. Skvelej na vse krome rezani peciva, na to je fakt na prd.
2) Ontario Joe Pardue Utilitac 1 - temer presnej opak, malej robustni, neznicitelnej. Spolecny je jen otvirani, linerlock a strenky ze zytelu (podobny jak GNF)
3) Noname shit za 65Kc buhvi odkud - skvelej na vyndavani diabolek z parezu. Sice je tupej jak nuz na maslo, ale ma paradni tenkou spicku a je dost pevnej