Nemám, uvažoval jsem o ňom, ale nakonec asi koupim Ruger GP100.
Stojí sice asi o 5kkč víc, ale znáš to - když musíš tak musíš. To je jak s tou blbou kofolou
Navíc po té 627ičce pokukuje tatík a mít v rodině 2 stejný kvéry...
Jinak když se náhodou po pár stech ranách aretační vůle rozhodí nad únosnou míru , tak jsi pořád v klidu pač máš 2 roky záruku. Ale já myslim, že to s tim matrošem tak špatný nebude. Lidi co maj třeba Taurus RBully taky řikaj, mají docela značný vůle, ale fungujou spolehlivě. Taurus si přece jen v posledních letech kvalitou docela polepšil - a dostaneš ho za poloviční cenu oproti třeba SW, od kterýho, co si budem povidat, taky neni každej kus zrovna A+ kvalitka.
Ale určitě by to chtělo nejdřív někde osahat a pokud možno i vystřelit - třeba zjistíš, že ti střelba s portovanou hlavní nevyhovuje, že to dělá moc velkej randál, že bys radši pořádně 'cejtil' zpětnej ráz nebo co já vim...
U mě jde výběr vždycky tak, že nejdřív se mi musí ta zbraň líbit, pak mi musí dobře sednout do ruky, ale hlavně musím mít z tý střelby dobrej pocit (proto jsem třeba nikdy nepřišel na chuť např. tatově sigovi 226, ránu z 9Luger si prostě neužiju - tuhle ráži rozhodně nechci hanit, je to jen můj čistě subjektivní iracionální pocit). Jaj, to jsem zabřed do dobrýho OT - admin promine

.
Nu, ale každopádně myslim, že vzhledem k ceně je Taurus rozhodně zajímavá alternativa k uvážení.