IV. Zraz vzduchovk?rov SLOVENSKO
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
jaj Pista, v podstate keby som si vybral volno za vsetky nadcasy od zaciatku roka, uz som mohol mesiac kempovat u teba na zahrade
bohuzial povinnosti nedovolia a tak pridem aj s ostatnymi TT ucastnikmi v poobednajsich hodinach.
V kazdom pripade napis s cim mozeme pomoct, co mame priniest... ten gulas ti samozrejme pomiesame
Jedna otazocka este. Ten skladaci stolik po USArmy co si na poslednom stretku ukazoval este mas? Dal by sa pozicat na strielanie (teda ak jeho vyuzitie nemas rezervovane na daco insie...)? Ak ano rezervujem si ho nech si mam kam polozit veci a opriet lakte, nech sa nemusim valat po zemi
Inak, prave sa mi zlepsila nalada, odpisali mi z BARu ze im dnes rano prisla zasielka vzduchoviek a v priebehu par dni to posielaju... len aby to nebola dalsia vyhovorka, aby mali odo mna par dni pokoj

V kazdom pripade napis s cim mozeme pomoct, co mame priniest... ten gulas ti samozrejme pomiesame

Jedna otazocka este. Ten skladaci stolik po USArmy co si na poslednom stretku ukazoval este mas? Dal by sa pozicat na strielanie (teda ak jeho vyuzitie nemas rezervovane na daco insie...)? Ak ano rezervujem si ho nech si mam kam polozit veci a opriet lakte, nech sa nemusim valat po zemi

Inak, prave sa mi zlepsila nalada, odpisali mi z BARu ze im dnes rano prisla zasielka vzduchoviek a v priebehu par dni to posielaju... len aby to nebola dalsia vyhovorka, aby mali odo mna par dni pokoj

- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
Mám dva také skladacie stolíky, samozrejme , že jedna (tá krajšia) Ti bude k dispozícií.
Tie nadčasy si radšej vybav, lebo ak prídeš, domov sa Ti nebude chcieť ísť ani po septembri !
No to je skvelá správa ! Každý bude mať novú flintu, iba ja...
Tie nadčasy si radšej vybav, lebo ak prídeš, domov sa Ti nebude chcieť ísť ani po septembri !
No to je skvelá správa ! Každý bude mať novú flintu, iba ja...
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
vsak aj tomcat je bez zbrane, bé, béééé
. ináč, dnes som objednaval optiku z polska, cez sprostretkovatela tu na slovensku. jedná sa o obchod cez allegro.pl. švagor takto kupoval komplet novú počítačovú zostavu a od založenia objednávky po doručenie ubehlo 3 dni. ja som dnes zalozil objednavku, dnes previedol peniaze, dnes im boli peniaze pripísané na účet, dnes to objednali cez allegro od koltera, zajtra to odošlú a keby ze nie sviatkov, tak v piatok by som to mal doma. vypadá to sľubne. mám zase tú výhodu, ze ten sprostretkovateľ je tu za rohom cca 30km, takze si to u neho mozem vyzdvihnut osobne a tak aj spravím. kto má záujem bezproblémovo nakupovať veci od špendlíka po auto cez allegro.pl, nech si preštuduje stránku sprostretkovateľa www.autofra.sk .akonáhle budem mat optiku doma, podelím sa s praktickými skúsenostami ohľadom tohoto typu obchodu.