Hammerli Hunter force 750 combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Zdravím všetkých vzduchovkárov.Vie mi niekto napísať všetky POZITIVNE a NEGATIVNE skúsenosti s Hammerli hunter force 750 combo? Chcem si ju kúpiť.
Ďakujem za všetky pripomienky
Slávia 634
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
Hammerli Hunter Force 750 Combo
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
Re: Hammerli Hunter force 750 combo
Miroslav631 píše:Zdravím všetkých vzduchovkárov.Vie mi niekto napísať všetky POZITIVNE a NEGATIVNE skúsenosti s Hammerli hunter force 750 combo? Chcem si ju kúpiť.
Zdravím Tě.
No tak jak bych začal. Měl jsem už nějaké vzduchovky,klasické ,,lamačky,,a protože všude a na každé se za nějaký čas ochodí to místo zlomu a pak se stává vzduchovka nepřesná. Jen minimální pohyb hlavně stačí na to,aby jsi se už třeba nikdy nedomluvil s optikou. Tak jsem chtěl zkusit něco s pevnou hlavní. A myslím že za ty peníze,jen o pár stovek víc než 750-ka,je 900 fakt dobrá vzduchovka. Neměl jsem sice 750-ku v ruce,ale píšou že má tři kila,plus optika a je tam kolem třech a půl. 900 je trochu těžší,ale má taky o něco lepší optiku. A hlaveň se ji jen tak nepohne

Zkus o té volbě ještě popřemýšlet. Zkusím přidat pak nějaké video.
-
Ďakujem
Zdravím Tě.
No tak jak bych začal. Měl jsem už nějaké vzduchovky,klasické ,,lamačky,,a protože všude a na každé se za nějaký čas ochodí to místo zlomu a pak se stává vzduchovka nepřesná. Jen minimální pohyb hlavně stačí na to,aby jsi se už třeba nikdy nedomluvil s optikou. Tak jsem chtěl zkusit něco s pevnou hlavní. A myslím že za ty peníze,jen o pár stovek víc než 750-ka,je 900 fakt dobrá vzduchovka. Neměl jsem sice 750-ku v ruce,ale píšou že má tři kila,plus optika a je tam kolem třech a půl. 900 je trochu těžší,ale má taky o něco lepší optiku. A hlaveň se ji jen tak nepohne
Zkus o té volbě ještě popřemýšlet. Zkusím přidat pak nějaké video.[/quote]
Zdravím Tě.

Zkus o té volbě ještě popřemýšlet. Zkusím přidat pak nějaké video.[/quote]
Slávia 634
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
Slávia 631
Slávia 630
Slávia 620
Slávia 622
Tex mod.3
Lov 21
-
Zdravim,,,povedal by som ti ze je problem s spustou tažko sa tahá a nie je taká presná 

Ahoj,mam dotaz,zda jde do teto vzduchovky vložit plynovy pist,Diky za připadnou odpověd,
Zaujímal som sa o ten piest dá sa stojí okolo 750 + 150KC tesnenia, kontaktoval som aj pána z fóra ten to má rok-dva a je spokojný len pri spätnej montáži sa potrápil ale viac som sa nepýtal ak nájdem jeho iniciály napíšem môžeš ho kontaktovať tiež o Tom premyslam
HHF 750 + 4x32
Náhodou som prišiel k pružiny z HHF900 ako sa bude správať moja 750 s touto pruzinu ktorá má 3zavity viac a 5cm dlhsia. Možno ju upravim o 2-3 závity ale mala by vojsť niekde som čítal že pôvodnú zo 750 prasknutú podkladal asi 3 podlozkami aj medzi časti pružiny išla jedna podložka tuším medzi 4-5 závitom. Keď pirátska tie podložky a 3 závity navyše mohlo by to mať podobnú dĺžku v stlačením stave. Asi bude predpäta keďže ja 5cm dlhšia. Aký je váš názor ???
HHF 750 + 4x32
-
Ahoj. Dajú sa zohnať informácie ohľadom plynového piestu? Typ alebo aspoň nasmerovať.
- shadowmage
No nejlepší máš nakoupit rovnou od Strixe v jeho obchodě:
https://www.airgunup.cz/Hammerli-Hunter ... 3_14_2.htm
Případně mu můžeš poslat vzduchovku a on to namontuje, vymění i ta těsnění, tuším 250 korun + pošta. Jen nevím jestli bere eura, v těhle pochybnejch měnách se moc nevyznám...

https://www.airgunup.cz/Hammerli-Hunter ... 3_14_2.htm
Případně mu můžeš poslat vzduchovku a on to namontuje, vymění i ta těsnění, tuším 250 korun + pošta. Jen nevím jestli bere eura, v těhle pochybnejch měnách se moc nevyznám...

Optimista ten svou hlavu mučí, ve svém volnu anglicky se učí, pesimista, ten má obzor dosti úzký, ve volnu se tedy učí rusky, realista nechce jenom v demonstracích kvílet, pořídí si zbraň a jde se učit střílet...