H?mmerli Hunter Force 900 Combo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nemá. Bude mít max. 220 m/s (kus od kusu) a výkon bude postupně ztrácet. Moje QB 36 měla 215 m/s prvních pár ran. Pak se to ustálilo na cca 200 m/s. Vystřelil jsem z ní ale dohromady jen několik set ran, takže jak rychle půjde výkon dolů nevím. (Diabolky JSB Exact)
Obecně bych řekl, že jsem měl štěstí na dobrý kus.
Obecně bych řekl, že jsem měl štěstí na dobrý kus.
Re: Hämmerli Hunter Force 900 Combo
tak ale vsetci majitelia pisu ze je velmi silna co vsetko prestreli,takze podla mna musi mat minimalne tak ako pisu tych 15j,pretoze moja stara slavia ma 170 ms a tez vselico prestreli a pritom je to stara haraburda uz
No vžyť to sedí - 220 m/s = 13,2 J (0,000547/2*220*220)
170 m/s = 7,9 J
Tj. o více než polovinu vyšší výkon.
270 m/s = 19,9 J
170 m/s = 7,9 J
Tj. o více než polovinu vyšší výkon.
270 m/s = 19,9 J
aha dik za vysvetlenie,ves mne ide hlavne o to aby bola dostatocne silna na zabitie potkanov a inych skodcov, teda aby to bola rychla smrt a ne trapenie
Záleží na vzdálenosti a kam se trefíš.
Je tu někde specielní vlákno na toto téma.
http://forum.gunshop.cz/strelba-vzducho ... it=potkani
Na vzdálenosti do 20 m stačí i ta stará Slavia (jestli má opravdu 170 m/s), je lepší používat diabolky s plochou hlavičkou (fungují jako expanzní).
Je tu někde specielní vlákno na toto téma.
http://forum.gunshop.cz/strelba-vzducho ... it=potkani
Na vzdálenosti do 20 m stačí i ta stará Slavia (jestli má opravdu 170 m/s), je lepší používat diabolky s plochou hlavičkou (fungují jako expanzní).
a to ze vykojn pojde dole to sa asi tyka kazdej vzduchpvky ne? a da sa to nejak spravit?
No, podle příspěvků zde a i jiných vláknech typuji, že ti ještě nebylo 18, takže pro tebe jsou vzduchovky všeho typu zapovězeny. Pokud se pletu tak se ti omlouvám.
Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
jo vole pletes se a pokial nemas co rict k teme tak radsi nepis nic
- DrobasMirek
no vzhledem k tvýmu chování, na který tu nikdo neni zvědavej beru zpět radu ohledně S634.. kup si Hammerli a vytrestej se sám..
iíde o to ze ja uz som slaviu mal a teraz cem neco ine proste slavia je klasika a znova kupovat ju nefcem preco hladam nejaku inu alternativu
Choď do obchodu so vzduchovkami a kúp si tú, ktorá sa ti najviac zapáči a bude ti sedieť. Máš predsa vlastnú hlavu. Koľkokrát si sa vykašlal na to čo ti vravia iní a urobil sisi po svojom? Plno vela krát. Urob tak aj teraz. Ty z nej budeš strieľať, tak čo.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
hej ale nerad by som to potom lutoval,napr ked si kupim to hamerli a zistim ze to bola pravda pred cim ma varovali-ze tam bude padat hned vykon a piest je uplne nahovno a zle sa zhanaju a menia suciastky
Jj, pravda, môžeš mať šťastie na kus, ale aj smolu. Štatistika však hovorí skôr v neprospech Hammerli.
Umarex CPSport .177
ved to, a ty mas co za vercajg?
Podla mojho nazoru by si mal skusit nejaku vetrovku alebo co2, lebo ked sa ti zunovala Slavia, ochvilu ta omrzi kazda lamacka/spodna natahovacka, lebo tam az taky skok od Slavie nieje. To by si musel kupit nieco poriadne typu Weihrauch HW97k, to je taky kral v kategorii zlamovacky/natahovacky a presnostou a vydrzou je uplne inde ako Hammerli... samozrejme aj cenou
Takze ja by som ti skor radil najst nejaku bazarovu co2 alebo pcp. O takej alternative si neuvazoval?

Takze ja by som ti skor radil najst nejaku bazarovu co2 alebo pcp. O takej alternative si neuvazoval?