GAMO HUNTER EXTREME
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ahoj všem,mám na vás dotaz : objednal jsem si Gamo hunter Extreme s optikou CenterPoint Adventure Class 3-9x50AO Rifle Scope, Red/Green Ill. Reticle, 1 Tube a chci se zeptat na vaše zkušenosti,tipy a rady s tímto modelem. Příští týden mi to má přijít a já už jsem celej nedočkavej. Viděl jsem na to spoustu reklamy která je sice super,ale zkušenosti a rady jsou cenější.
Díky moc všem.
Díky moc všem.
Re: GAMO HUNTER EXTREME

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
tož napísal si, až ked si kúpil... takže
ved sám uvidíš... teraz už je neskoro radiť...

- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
prečo také smutné ksichtíky ? pri nákupe cez net to môže vrátiť bez udania dôvodu.
FX T12 Whisper .22, Delta Titanium 4.5-30 x 50 SF
Hmm,takže jsem si asi naběhl co ? Mě se na ní líbil výkon 35J a cena. Když jsem se podíval na gamousa.com na jejich videa a přes překladač si přečetl recenze tak se mi moc líbila. Hlavně na netu je cca za 11tis a já ji koupil na aukru za 6tis. V této ceně jsem nic jiného nenašel,ale je fakt že nemám vaše zkušenosti a kupuji co se mi líbí ( no a že až pozdě zjistím,že jsem udělal chybu je věc druhá) Tak uvidím jak to dopadne,přinejhorším půjde z domu. Nejlepší je že tyto stránky jsem našel až po objednání 

- DrobasMirek
no jestli je určená pro český trh tak na 35J zapomeň.. 16J je max.. Co se týče značky Gamo - nic od nich mi nesmí přes práh, co výstřel to perla a to nemluvim o střílení na 50m, ale třeba na 15 - 20.. Puškohledy Gamo? příšernost.. ale jsou lidi, který na to nedaji dopustit..paxvan píše:Hmm,takže jsem si asi naběhl co ? Mě se na ní líbil výkon 35J a cena. Když jsem se podíval na gamousa.com na jejich videa a přes překladač si přečetl recenze tak se mi moc líbila. Hlavně na netu je cca za 11tis a já ji koupil na aukru za 6tis. V této ceně jsem nic jiného nenašel,ale je fakt že nemám vaše zkušenosti a kupuji co se mi líbí ( no a že až pozdě zjistím,že jsem udělal chybu je věc druhá) Tak uvidím jak to dopadne,přinejhorším půjde z domu. Nejlepší je že tyto stránky jsem našel až po objednání
nn,je to přímo dovoz z USa,alespoň prodejce to tvrdil. No hold uvidíme jak bude fungovat a přinejhorším ,,adijé´´ 

No, na youtube s ní střílejí kance
Tak až ti přijde, tak napiš kolik chlapů ji musí natahovat.

Tak až ti přijde, tak napiš kolik chlapů ji musí natahovat.
paxvan: takže ak ti to príde v 35J tak si porušil niekoľko zákonov. Každopádne tento trik o 35J u 1250ky zaberá na mnohých. Ale maximalna zvrhlosť je prevŕtaný piest pričom silná pružina zostáva. Takže napínanie je 2x tak ťažké u slávky s rovnakým výkonom a úder piestu pod tak silnou pružinou pridá v rozptyle inak už tak k sústrelom nepriateľskej zbrane / hračky.
Ak zapchas dierku tak to sice bude mat vacsi vykon ale pochybujem ze sa na 50 m stabilne zmestis do 5cm kruhu .
Ak ano daj vediet.
Ak ano daj vediet.
Tak už mám krásku doma. Odpoledne ji prubnu na zahradě a dám vědět. Zatím jsem si z ní jednou prásknul a nutno říct že je to pěkná prda. Jednou rukou ji zlomím s velikým úsilím asi budu natahovat obouruč
. Jakej je výkon nevím,nikde jsem se to nedočetl,pouze uvádějí rychlost 1250/1650 podle střeliva a varování že zbraň je do 205m smrtící. Nechci ji hned kuchat abych zjistil jak je to s tím pístem,nechám to asi koňovi ten má větší hlavu 

teda že by boli nejaké 4J smrtiace ? to sa tu dozvedám veci... Jediné čo je na GAMO skutočne dobré je jeho marketingové oddelenie 

Richi1 píše:teda že by boli nejaké 4J smrtiace ? to sa tu dozvedám veci... Jediné čo je na GAMO skutočne dobré je jeho marketingové oddelenie
Richi1 já ale netvrdím že to tak je,jen tvrdím,že je to tam napsané jako varování. A 4J to určitě mít nebude

Já vždycky začnu být podezřívavý, když v názvu vidím nějaké to marketingové slovo jako Ultra, Extreme, Magnum, Force, SWAT, Special a spousta dalších.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
paxvan: No veď ja kydám na GAMO nie na tvoju voľbu alebo názory. Sám viem, že v mladšom veku je ľahké nechať sa zlákať GAMOvkami a to práve pre ich marketing. A prečo by to okolo 200 m nemalo mať cca 4J ? teda v prípade 1250 fts ?
V prípade, že si ju necháš tak otestuj výkon, rozdiel medzi limitovanou na 16J (realne 15) a 40 je rozoznatelný na prvý pohľad. V prípade prevŕtaného piestu by si ho mal utesniť a kúpiť slabšiu pružinu, ono ak je skutočne stavaná na dlhodobú prevádzku na 1250 fts tak musí byť dostatočne dimenzovaná, preto so slabou pružinou by sa mala správať pomerne kultivovane. Ale u GAMa nemáš nikdy istotu.
V prípade, že si ju necháš tak otestuj výkon, rozdiel medzi limitovanou na 16J (realne 15) a 40 je rozoznatelný na prvý pohľad. V prípade prevŕtaného piestu by si ho mal utesniť a kúpiť slabšiu pružinu, ono ak je skutočne stavaná na dlhodobú prevádzku na 1250 fts tak musí byť dostatočne dimenzovaná, preto so slabou pružinou by sa mala správať pomerne kultivovane. Ale u GAMa nemáš nikdy istotu.