Právě, že ne. Ryska na něm ukazuje, kolik je vystříleno z plného a ještě k tomu započítá i tu nevystřelenou, připravenou před hlavní, takže to ve skutečnosti o jednu kecá. Nebo se dá říct, že je připravena čtvrtá diabolka, pak by to souhlasilo. Taky jsem si ho chtěl koupit, ale když jsem to zjistil, tak mě tato skutečnost otrávila a nekoupil ho. Nechápu, proč to vymysleli takhle blbě a ne tak, aby to ukazovalo zbývající počet. Někdy si jich dám do zásobníku jenom pár, tak chci vědět, kolik mi jich zbejvá a né, kolik jsem jich "vystřílel", ale nevystřílel a přepočítávat se mi to fakt nechce. Jestli někdy udělají inovaci a přehodí to, tak si ho koupím.
FX impact
Moderátoři: GunShop.cz, Moderátoři
Re: FX_Impact
FX Impact M3 Sniper (Heavy Liner, Barrel Sleeve Carbon Fiber + Tensioner) cal.22 - Element Optics Titan 5-25x56 FFP
Slavia 631 Lux
Flusačka z Versatilky 2.5 mm
Kuše z ramínka a gumy do trenek
Slavia 631 Lux
Re: FX impact
Tak mazlím dále
. Při rychlém přebíjení mi občas proklouzla originální natahovací páka. Poohlédl jsem se tedy po aftremarketových a našel tuto. Kromě toho, že je perforovaná (což dobře vypadá a lépe se drží), tak je o 5 mm delší a 2 mm širší. Je skoro tak veliká, jako má MG 42
To: Mini Me
Většinou střílím ze stoje, tak mě bodky tolik nelákají. Uznávám ale, že designově je Kraford & Lypt paráda.

To: Mini Me
Většinou střílím ze stoje, tak mě bodky tolik nelákají. Uznávám ale, že designově je Kraford & Lypt paráda.
Ataman AP 16 (5,5mm) + Conv. Kit + Truglo Tru–Tec 2MOA
AirMaks Arms Katran C (5,5 mm) + Veyron 3-12x44, FFP, MPR–4
FX Impact MKII Compact (5,5mm) + Optisan CP 3-12X32P mil–MH10X
Daystate Huntsman Regal (4,5mm) + Sightron SIII 10x42 MMD
Aeron B96 (4,5mm)
AirMaks Arms Katran C (5,5 mm) + Veyron 3-12x44, FFP, MPR–4
FX Impact MKII Compact (5,5mm) + Optisan CP 3-12X32P mil–MH10X
Daystate Huntsman Regal (4,5mm) + Sightron SIII 10x42 MMD
Aeron B96 (4,5mm)
To mi přijde lepší z Impacta 3 ale nevím, jestli by na tenhle šla. Je vroubkovaná čímž neklouže a fakt veliká.
FX Impact M3 Sniper (Heavy Liner, Barrel Sleeve Carbon Fiber + Tensioner) cal.22 - Element Optics Titan 5-25x56 FFP
Slavia 631 Lux
Slavia 631 Lux
Ty jsi to udělal stejně jako já. Prodal Katrana a koupil Impacta
Taky jsem si na něj koupil Sumo a vyměnil rukojeť. Né, že by ta origo byla špatná, ale grip Ergo Air Tactical Deluxe je o něčem úplně jiném. Mám tam ještě karbonovej shroud. Musím říct, že jsem byl hodně překvapenej o kolik je ještě tišší, než Katran s ještě namontovaným tlumičem AirMaks L. Ale ta cena je taky někde úplně jinde. Za ten můj Impact, se vším, co na něm je by byli Katrany dva. 

Slavia 631 Lux
Slavia 631 Lux
Jo to rozhodně cena je vyšší ale..
Zážitek je je taky na jiném levelu-co si budem povídat
Zatím nalazeno na diabolky až bude trochu počasí tak jsem zvědavej na slugy.
Zážitek je je taky na jiném levelu-co si budem povídat

Zatím nalazeno na diabolky až bude trochu počasí tak jsem zvědavej na slugy.

EdGun Leshiy 22
Taipan Veteran 22
Taipan Veteran 22
-
Zdravím chci se zeptat, jak fungují slugy ve smooth hlavni? Přemýšlim o koupim impacta mk2, ale chci střílet okolo 100m se slugama. Jít do toho nebo radši Katran? Díky