Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
monccou
Re: Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.

Příspěvek od monccou » 21 led 2011 21:54

Můj nový Walther PPK 7,65mm Br. :D

Obrázek

"PO ČEM STŘÍLÍTE?" "PO ČEM SE DÁ!"

„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 21 led 2011 21:58

no krasavec, kdes ho bral?
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
dykmore

Příspěvek od dykmore » 21 led 2011 22:50

mě by zajímalo, kde berete to pozadí. Já ať pátrám doma jak chci, tak nacházím akorát modré utěrky, květinkové ručníky a bílé prostěradla :lol: ale červená tomu waltheru sluší..
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
monccou

Příspěvek od monccou » 22 led 2011 00:23

edelweiss: šťastná koupě přes inzerát :D Je opravdu netknutej od německých myslivců, v originální krabici s dvěma zásobníky - jeden s botkou a druhý bez, vytěrákem, rozborným klíčem a originálním návodem. Dokonce snad i čistící tkanina je původní. Chybí jen nástřelka. Majitel co mi ho prodal z něho vystřelil cca. 30ran a nemám důvod mu nevěřit. V místech, kde by měl být brynýr otřený vlivem pohybu závěru je naprosto netknutý. Zkrátka bomba. Mam z něj velkou radost.

dykmore: to snad nemyslíš vážně? Co jsi to za fandu do zbraní, když nemáš doma několik metrů rudého sametu, čalounické kůže, zeleného filcu atd. k aranžování fotografií?! :lol:
Já osobně to mám :lol: Ale pravda je, že to postupně zpracovávám.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

„Jsou dvě důležitá pravidla přestřelky: vždycky podvádět, a vždycky vyhrát.“ Clint Smith
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 22 led 2011 00:26

asi sem si cvrkl. to je klenot!!! :mrgreen:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
monccou

Příspěvek od monccou » 22 led 2011 00:33

Díky! :) Ale začínám s nim mít problém, protože jsem ho chtěl na nošení. Od odpoledne co jsem ho přines ho pořád otlapávám a začínám si řikat jestli ho není na tahání v pouzdře škoda? Asi si pořídim ještě jednoho na nošení a s timhle budu házet patky :lol:

edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 22 led 2011 00:41

nový de koupit za 6200,- uloženka ttop stav po armádě:-) Tak leda to vzít a pak slzet nad obouma :-)
monccou

Příspěvek od monccou » 22 led 2011 00:46

Mě jeden takový utekl před vánoci, ale byl fosfátovaný. A teď jsem rád, že mi utek. :wink:
Ono je to stejně jedno, pánčto mam rád krásný věci, takže budu slzet i nad sekerkou, když bude pěkná. :D

Chotis

Příspěvek od Chotis » 22 led 2011 12:19

Doporučuju koupit ještě jednoho jetýho na nošení, protože je opravdu škoda ošoupávat pěknou povrchovku... Na konkurenčním foru je jeden na prodej... Mám taky jednoho v top stavu a buďto leží v trezoru anebo se s nim mazlim :lol:
Přílohy
ppk.jpg
harrykv

Příspěvek od harrykv » 22 led 2011 13:03

Taky se přikláním k tomu abys ho zařadil do kategorie sběratelských kousků nebo přijdeš do pekla :twisted: :twisted:..
V žádným případě ho necpi do nějakého Fobusu nebo Dasty to aby sis za trest aspoň kůži sedřel. :wink:
sakra jak já ti ho závidim... až se stydím :oops: I Shon Connery by ti záviděl toho krasavce.
Jules Winnfield a Vincent Vega:
- Na takovejhle kšeft bysme měli brát brokovnice. - Kolik jich je?
- Tři, čtyři... - Včetně toho našeho?
- To nevím. - Takže to znamená, že jich tam taky může bejt pět.
- Může. - Chtělo to brokovnici.
derringer

Příspěvek od derringer » 22 led 2011 13:55

nic ve zlým, ale takovýhle prodal zelenysport spoustu za 4.800,-, taky jsem si dva koupil, jediný rozdíl od tohoto, že nemají krabičku

a výrobce je Ulm, tudíž poválka, kdyby byl v tomhle stavu a měl na závěru Zella Mehlis(Thur), tak to je jiný kafe
monccou

Příspěvek od monccou » 22 led 2011 14:37

Chotis: Opravdu krásný kousek. Neměl by si ještě nějaké foto?

harrykv: Pouzdro na něj bych vybrané měl GALCO Executive, ale cena skoro 200doláčů mi příde dost vysoká, takže se poptám u pana Zlého, zda by mi pouzdro v tom stylu nespíchnul. :wink:

derringer: Já ale taky netvrdím, že je to kdovíjakej sběratelskej kus. Ta pistole je "pouze" nová a krásná. Jaké PPK prodával zlenysport nevím, neviděl jsem je. Zato jsem viděl jiné zbraně od nich, u kterých tvrdily že jsou to nepoužité skladovky a na první pohled to byly jasné repasy.
Zella Mehlis by byla pěkná. Ale já chtěl PPK na nošení a takové by bylo jen pro potěchu.

Chotis

Příspěvek od Chotis » 22 led 2011 14:47

Další fota na str. 112 http://forum.gunshop.cz/foto-zbrani-ali ... ml#p149244 :wink: Pro mě nejhezčí pistole na světě...
koudel

Příspěvek od koudel » 05 úno 2011 11:22

Tak sem si udělal pozdní vánoce 858 taktical 4p,to se mi hodí k mojí 82.
Přílohy
P1010008.JPG
Smazaný uživatel 93

Příspěvek od Smazaný uživatel 93 » 05 úno 2011 12:12

Chotis píše:Další fota na str. 112 http://forum.gunshop.cz/foto-zbrani-ali ... ml#p149244 :wink: Pro mě nejhezčí pistole na světě...

Souhlas... :!:
Odpovědět