Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Fakt pekná zbraň. Ešte treba dokúpiť zásobník na obranu domu
.

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Golfkiller: je to"ostrá" verze-semi autom. -"funglovka" a střílení fakticky v pohodě...308 ale Heclerovy brzdící válečky je fakt vynikající systěm-jednoduchý a funguje je to ještě s rovnou pažbou jako tlumič zpětného rázu,tedy,dá se stím docela rychle střílet při zachování přesnosti.Mohl jsem si vzít FALA ale tohle se mě zdálo kvůli přesnosti rychlejší..není problém to odzkoušet.máme to však k sobě dost daleko...
ALKAJ:..tak to bych fakt bral..to je real nebo utopie snů?
ALKAJ:..tak to bych fakt bral..to je real nebo utopie snů?
...jsem v pohodě...
-
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji
2pohodar: Gratuluji, HK G3 je moc pěkná zbraň.... Taky by se jí u mě líbilo 
BTW: Ukaž terč třeba na 50m

BTW: Ukaž terč třeba na 50m

Cogito ergo armatus sum.
To Apevia,
už jsem to psal (promiň ale do sz),střílel jsem právě jenom do 50 m se střelivem labor.na M14. S optikou na pět ran se tři dotýkaly a s dioptric.hledím do plechovky od "Májky" taky třikrát z pěti ran zásah-nutno ale dodat,že jsem seděl za stolem (ale měl jsem jen opřené lokty,tudíž nic pod zbraní). Na mě je to až moc dobrý a na zbraň myslím taky,pokud vezmem v potaz,že je nová a hlaveň
v"záběhu"
....
Příště to zkusím nafotit
už jsem to psal (promiň ale do sz),střílel jsem právě jenom do 50 m se střelivem labor.na M14. S optikou na pět ran se tři dotýkaly a s dioptric.hledím do plechovky od "Májky" taky třikrát z pěti ran zásah-nutno ale dodat,že jsem seděl za stolem (ale měl jsem jen opřené lokty,tudíž nic pod zbraní). Na mě je to až moc dobrý a na zbraň myslím taky,pokud vezmem v potaz,že je nová a hlaveň

Příště to zkusím nafotit
...jsem v pohodě...