Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
mne to pride ako Kar 98, ale netusim co to je za zazrak
Nikdy som take nic nevidel

Re: Flobertka
Už jsem to viděl... Závěr to má jako ZKM451... Takže asi nějaká předělávka jako dělá snad TOROP?
Cogito ergo armatus sum.
Podle mě s flobertkou to moc nevyhraješ, já jich moc v ruce neměl, ale stačí co se říká o alfách. alfu mám 22 lr 3palec a super přístroj, když jsem to svěřil dobrýmu střelci, pěkně s tim na 25m sekal 10ky. s flobertovým střelivem by to určitě nebylo o moc horší, s flobertovou verzí tohoto revolveru asi nesrovnatelný.
sám mam objednanou toz 17 flobert, asi se ji nedočkam a asi je to tak lepší. Ono i když to má svoji logiku, dělat ze 40j 7,5 je zvěrstvo. jsou lepší alternativy třeba 4,5 perkus.. jen na střelnici ale, anebo flobertka na kterou se nevztahuje zákon
sám mam objednanou toz 17 flobert, asi se ji nedočkam a asi je to tak lepší. Ono i když to má svoji logiku, dělat ze 40j 7,5 je zvěrstvo. jsou lepší alternativy třeba 4,5 perkus.. jen na střelnici ale, anebo flobertka na kterou se nevztahuje zákon
Nejde!Prostě NNe
PEPANE,ja nad tou TOZkou taky premyslel,vykon neresim.Oni se ti jedte neozvali?Vubec nevim jak by to bylo s poslanim pres hranice.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
s posláním do ČR nemaj problém, problém jsem měl s posláním peněz- asi bloklý účet na platby mimo ČR, do té doby komunikovali, samy nabídly i změnu platby, po žádosti o zaslání dobírkou se neozvaly ani po urgování, tak už mě to nějak přešlo
Nejde!Prostě NNe
Dobrý deň.Chcem sa Vás spítat:Nemám ZP no mám oň záujem do budúcna a chcem si kúpit revolver Alfa 661 z hlavňou 6.Je to dobrá volba na terčovú streľbu a prechod na ostrí revolver?Mal som dakedy dávno Alfu 4 palec a bola celkom fajn na 10-15m.Je ta 6palcová presnejšia aj na vetšiu vzdialenosť?
A ešte mimochodom ak máte záujem o tú tozku,pítajte sa alebo kuknite vlákno o nej,mám tam pár príspevkov,vlastním ju už dlhšiu dobu.
flobertka revolver Zoraki R1 4,5" cal.4mm randz curte
Zdravim,na stránkách alfatactical.cz jsem objevil flobertku Zoraki R1 v ráži 4mm cca za 2520kč.jedná se o novinku...už měl někdo možnost tuto flobertku vyzkoušet....?Uvažuju o koupi....oproti Alfě je o polovini levnější...Předem díky za informace
Re: flobertka revolver Zoraki R1 4,5" cal.4mm randz curte
Taky jsem to zaregistroval,lákavých 2500 se oproti Alfě nezdá tolik.
Jenže kromě možnosti mít na Alfě nastavitelná mířidla má Alfa to hlavní-má hlaveň.
R1 má jen hladkou trubku a už jsem se sám přesvědčil,že bez drážek poletí každá střela jinam. Prostě to nejde,nefunguje to,člověk je z toho otrávenej,protože se nedá nic trefit ať se sebevíc snažíš..... je to úplný nesmysl,hovadina....je to jako auto bez kol.
Jenže kromě možnosti mít na Alfě nastavitelná mířidla má Alfa to hlavní-má hlaveň.
R1 má jen hladkou trubku a už jsem se sám přesvědčil,že bez drážek poletí každá střela jinam. Prostě to nejde,nefunguje to,člověk je z toho otrávenej,protože se nedá nic trefit ať se sebevíc snažíš..... je to úplný nesmysl,hovadina....je to jako auto bez kol.
Problém Flobert
zakoupil jsem Flobertku CUNO MELCHER 6mm,bylo mě řečeno ,že je i na náboje .22 Flobert se špičkou,ale není.
Nevím jestli není lepší ji prodat a koupit Alfu 661.Jsem laik,prosím o radu.
Nevím jestli není lepší ji prodat a koupit Alfu 661.Jsem laik,prosím o radu.
Samí ostrostřelci,to sem píšete jen abych se styděl 
Acork
Špičaté jsou trochu silnější,protože je v nich oproti kulatým trochu prachu(http://forum.gunshop.cz/flobertka-t8941-1080.html) Ale o výkon vůbec nejde.
Cuno Melcher bych osobně zaměnil za Alfu jen kvůli pouze pětirannému válci oproti devítirannému u ALFy.

Acork
Špičaté jsou trochu silnější,protože je v nich oproti kulatým trochu prachu(http://forum.gunshop.cz/flobertka-t8941-1080.html) Ale o výkon vůbec nejde.
Cuno Melcher bych osobně zaměnil za Alfu jen kvůli pouze pětirannému válci oproti devítirannému u ALFy.
Dobrý den, prosím Vás - potřeboval bych nutně vědět jaké máte jako majitelé flobertek Alfa a to zejména modelu 661 zkušenosti s VÝMĚNOU STŘENEK. Jestli to nedělá nějaké potíže... Zda-li když si pořídím černou s plastovými střenkami, nebude výměna za dřevěné dělat potíže...
Máte tedy s tímto problémem zkušenosti?...
Prozatím děkuji!
Máte tedy s tímto problémem zkušenosti?...
Prozatím děkuji!

CZ, ZKM, Slavia, Norconia, ALFA, Drulov ...
Pokud to budou střenky přímo od Alfy,tak všechny sedí a je jedno jestli je to plynovka,flobertka nebo .38Special.
Měl jsem hladké dřevěné č.6 ,potom jsem je vyměnil za gumové č.5 a teď mám na Alfě plastové č.4
Plastové 4ky jsou pro menší/malou ruku,pěkně "vplují" do dlaně,ale jsou plastové a přes dobrý tvar a vroubkování v ruce trochu "plavou" protože plast k ruce nepřilne podobně jako hladké dřevěné.
K tomu jsou plastové plné ostrých otřepů,tak bylo nutné vzít smirek a otřepy pečlivě obrousit.
Gumové č.5 se drží perfektně a stojí pár kaček.
Stejný tvar mají č.7,ale jsou místo gumy z plastu,takže stejný problém jako u 4řek.
Měl jsem hladké dřevěné č.6 ,potom jsem je vyměnil za gumové č.5 a teď mám na Alfě plastové č.4
Plastové 4ky jsou pro menší/malou ruku,pěkně "vplují" do dlaně,ale jsou plastové a přes dobrý tvar a vroubkování v ruce trochu "plavou" protože plast k ruce nepřilne podobně jako hladké dřevěné.
K tomu jsou plastové plné ostrých otřepů,tak bylo nutné vzít smirek a otřepy pečlivě obrousit.
Gumové č.5 se drží perfektně a stojí pár kaček.
Stejný tvar mají č.7,ale jsou místo gumy z plastu,takže stejný problém jako u 4řek.

CZ, ZKM, Slavia, Norconia, ALFA, Drulov ...
Pro Alfu vyrábí dřevěné střenky firma Klinski:
http://www.klinsky.cz/stranky/203.php
Jdou namontovat bez problémů.
http://www.klinsky.cz/stranky/203.php
Jdou namontovat bez problémů.